Pokaż pełną wersje : Devil Helmet
Legolas The Lightning Arrow
21-01-2004, 20:41
Dziś napisałem na trade następującą wiadomość : "I sell bp of sd 4k msg me (ab)". Za drugim razem odezwał się do mnie jakiś gość z Edron z zamiarem nabycia go.
Proponował mi za niego Noble Armor, ale "no thx i have k-armor". Potem zaproponował itemek o złowrogiej nazwie, Devil Helmet. Facet powiedział, że jest to przedmiot legendarny, więc mogę go sprzedać za 10k.
Gość był raczej wiarygodny (High levelowiec, PACC), więc się zgodziłem. I pytanie:
Czy ten przedmiot jest rzeczywiście legendarny, czy dobrze postąpiłem zgadzając się na taką wymianę, za ile go mogę sprzedać i co najważniejsze, czy facet nie zrobił mnie w bambuko?
kotomaniak
21-01-2004, 20:59
No spoko. Nie dokońca legendarny ale dość rzadki i można nieźle sprzedać.
Do noszenia sie raczej nie nadaje wiec raczej dal ci wiecej poniewaz znalazl to a nie chcialo mu sie sprzedac tego i zamienil sie na bp sd
Borek Niszczyciel
23-01-2004, 12:55
Devil helmet jest bardzo rzadkim przedmiotem. Wypada tylko z Demona, a ludzie sprzedają go za 5-8k. Więc mysle ze dobrze zrobileś.
Vlad Dracula
29-06-2006, 16:50
Wypada też z Orshabaala
Bart Knight
29-06-2006, 16:59
... i jest z niebyt trudnego quesya od 30 lvl:p
gavreonien
29-06-2006, 17:06
:) sorki - nie popatrzylem na date :P
To, czy dałeś się zrobić w jajo, zależy od twego świata ;)
Np. taka Celesta:
Bp Sd: 6k
Devil Helm: 1.5k
Jak wyzej powiedziane, jest dostępny z prostego questu :)
Edit: lol, rzeczywiście nie spojrzałem na to, kiedy ten temat powstał :P
Pan 4x up jest wybitnie inteligentny, skoro odświeża takie zardzewiałe tematy. Gratuluję!
Panowie 3x, 2x i 1x up są nieco mniej inteligentni, ponieważ nie zauważyli, iż jest to temat BARDZO STARY. Jednak również są z pewnością wybitni, więc także gratuluję!
Co do tematu, powiem, że w tamtych czasach bp sd chodził pewnie po jakieś 3,5k, i wtedy devil helmet mógł być dobrą za niego ofertą. Podobnież nie było wtedy Orshabaala, więc z niego nie wypadał.
edit:
MATI9630 - haha, byłem pierwszy! xD
MATI9630
29-06-2006, 17:43
Gratuluję odswieżenia tematu sprzed dwoch lat.
Edit: Oż, Lasooch był pierwszy;p
gavreonien
29-06-2006, 17:44
Hmmm serio nie popatrzylem na date wiec post edytuje .
Bart Knight
29-06-2006, 19:04
Wypada też z Orshabaala
kolo jest archeologiem i tyle :)
Mastermind shield
30-06-2006, 12:33
Ja Devil Helmet`a sprzedalem dla kolesia za 0,5k bo i tak mam forsy pod dostatkiem
EDIT: Omfg, sry, nie zauważyłem, że jakiś debil odkopał tak stary temat ;]
Devil helmet jest bardzo rzadkim przedmiotem. Wypada tylko z Demona, a ludzie sprzedają go za 5-8k. Więc mysle ze dobrze zrobileś.
To czemu ja go za 1.5K kupilem?
// sorka, nie wiedzialem ze to stary temat, który zostal odswiezony ;/ Sry... :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.