Pokaż pełną wersje : Jak low lvl`e opanowywuja CARLIN (DOLERA-pvp enforced)
Dzisiaj rano z 2kumplami wybralismy sie na PKowanie na dolerze
TEAM:
Chrupek Knight 14lvl ~55/~55 3mlvl KNIGHT
Kain El'lend 11lvl 59/59 4mlvl KNIGHT
Naty El'lend (ja) 9lvl 49/XX 5mlvl Pally
Film jest dosc dlugi wiec napisze kiedy przewijac..
na poczatku swampy- DWUCH ZABITYCH
most dwarfow- 30lvl elite usiluje nas zabic ale jest za cienki
kopalnie dwarfow- pusto (przewijamy)
North Port- jeden zabity
ghost land-PUSTOP (przewiajmy)
Carlin- na poczatku pusto potem robi sie pieklo (najpierw soluwa kaina zkolesiem ktory padl w north port :D)
tutaj linki na republike i lycos:
www.republika.pl/natalek/pk.rec
www.members.lycos.co.uk/natalekk/pk.rec
Cool movie takie litle lvl a jak wymiataliscie gratz !:)
Dolera jest PvP-Enforced?? To już rozumiem czemu mi było tak trudno na początku, kiedy miałem lvl 8. Smierć po śmierci. Ale teraz mam 17 i mnie rzadziej rozwalają.
Kurczę, co za szczęście, że na was wtedy nie trafiłem:-)
Kurczę, co za szczęście, że na was wtedy nie trafiłem:-)
Staralismy sie polakow nie zabijac :D musimy sie jednoczyc :P
@re Mental: TY :) troche kasy poszlo na runy bo ponad 10k, zasponsorowalem ta wyprawe :) za pare dni idziemy znowu to nakrecimy filmale juz chyba hunted jestesmy :D :P w kazdym badz razie ostro bylo:D
twardziele z nas :P dobre skille i sztuka pVp opanowana do perfekcji LOL hehe nie no spoko bylo i wszystkich zachecam do gry na takich swiatach :P
Samotny-smutny
22-01-2005, 01:47
spoxior filmik i tyle ;P :cup:
Ja Bym Sie Nie Nadawal Na Server Z Wymuszonym PvP Ja Bym Zrobil Pala Na 20 Lvl I Zabijal Co By Szlo :P
Jak obejrzę to zedytuje..
Co to jest "ts"? ;p
EDIT:
To chyba pierwszy film pk od Polaka który umieściłem w folderze dla najlepszych filmów ;p. Dobra robota.
Blind Guardian
24-01-2005, 07:44
ts - team speak (taki program do gadania przez mikrofon)
GRATZ hunta Nat ^^, tylko sie nie wczuwaj za bardzo w dolere plz ;)
jak bys mial czas to moze mi udzielisz lekcji jak efektywnie pekowac gram na infernie palem dla zabawy gluwnie do pkowania mam 10lev skile male 41/28 bo padlem kilka razy jak bys mugl odezij sie na gg moje gg to 4324302
Dla mnie miodzio :P Normalnie lepsze niż pokemony hahahahhaha :D Jesteście świeeetni !!! :P Pewnie teraz jak sie zalogujecie to was będzie chciało dużo osób zhuntować :) Ale myślę, że dla takiego filmu warto :P
Komandos Strong
22-02-2005, 22:37
Tez wywodze sie z dolery moze kojarzycie Master Szczurek ale gram na galanie. Fajny filmik ja nie wiem co sie teraz dzieje ze w carlin zadnego h lvla nie ma. A tak swoja droga trzeba bylo zabic tego daraka xD
more plx
Lord Merciless
23-02-2005, 19:48
Jak na dlugość filmu to coś malo ofiar, ale ogolnie to mi sie podobał.
Jednak Polak potrafi...
Malutki Palladino
23-02-2005, 22:46
Graaaatki zioom ... W prawdzie 0 lota ... Ale zabawa pewnie przednia, prawda?? :p
Heliwurab
24-02-2005, 10:13
mi się tylko drugi link ściąga bo w pierwszym jest dobrze wszystkim znany kłopot z Republiką :P czyli poprostu pierwszego nie idzie sciagac... szkoda
Lord-Nitro
24-02-2005, 15:50
Przy was ten 30 Knight to ciota :] Wypas film :)
hehe niezłe widowisko panowie gratz. :cup:
Ale następnym razem idzcie tam gdzie dużo ludzi jest :p Np. do fortecy koło Ab'Dendriel tam to dopiero będzie rzeź 8o
pijopiwnik
24-02-2005, 23:18
no no ale popis
myślałem, że low lvl nic nie mogą zrobić a tu kupa
dobre dobre plx more plx
Koza_wymiatacz
25-02-2005, 21:42
W tibiCam wyskakuje BlAd!!! i kicha... nie obejrzalem se... a zapowiada sie wypasik!
slimaczek
26-02-2005, 10:50
No no filmik wypas nieźle wam poszło ... tego elite mogliście dobić bo jak wszedł na dwarf bridge to wyszedl z drugiej strony i poszedl na polnoc.. tak bylo widac na filmiku
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.