zaloguj się

Pokaż pełną wersje : expienie ciągle w tym samym miejscu

Spartanix
06-04-2012, 18:43
co myślicie o expieniu ciągle w tym samym miejscu? Myślicie, że to dobra forma obrony przed pk? 40lv na rotach odstraszy każdego lov lvl pk który chce zgarnąć
nieco gp z noobów. Myślę, że sam zacznę tak grać, np do 40 roty , do 70 guardy, do 90 mount sternum itd, by na każdymm wybranym expowisku odstraszać ludzi swym lvlem!

Duch Niespokojny
06-04-2012, 23:34
Brzmi niemal tak porywająco jak szydełkowanie.
Ryzyko śmierci ze strony pk faktycznie mniejsze, aczkolwiek najpewniej uznają Cię za bottera i wraz będą nękać. Jak przyjdzie jeden to żaden kłopot, ale jakaś zorganizowana grupka wraz Cię ubije. Tak czy owak, jeśli naprawdę taki styl gry nie przyprawi Cię o hipersomnię, to wal śmiało, ale ciekawe jak długo wytrwasz...

Spartanix
07-04-2012, 15:03
o ile wiem nielegalne oprogramowanie przestało działać.... jeśli nawet tak nie jest, to przecież zawsze mogę zasygnalizować żę gram fair ;p

ZenonRozbojnik
07-04-2012, 15:58
szkoda czasu, lepiej expic tam gdzie jestes w stanie jak najwiecej wyciagnac, bo i tak nawet jak padniesz to wyjdziesz na +

rakhal
07-04-2012, 20:59
Według mnie to głupota, tak samo jak np zostanie na rooku do 15 lvl czy cos takiego . Gdy expisz moze przyjdzie tam jakis 20 lvl ale kazdy moze zawolac jakis pk teami jeszcze latwiej bedzie cie zabic. Jak zostaniesz do 40 na rotach to zobaczysz ..