zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Expowiska dla knighta FACC

Quimerback
10-04-2012, 05:46
8lvl-15lvl (skille 35/35 + ) eq - Plate set , Serpent Sword , Dwarven Shield , Dark Helmet

- Trolle w Ab’dendriel.
- Swamp Trolle w Venore.
- Gobliny na Fermor Hills.
- Rotwormy, orki w Ancient Temple.
- Zwykłe dwarfy w okolicach Kazoordon, kopalnie -1.
- Folda – trolle, minosy.

15lvl-25lvl ( Skille 50/45 + ) eq - Knight set , Crown Helmet , Spike / Crimson sword / Zaoan Shoes

- Dark Cathedral uwazac na piętrze -1/-2.
- Minotaur Mount.
- Krypta koło Mount Sternum – FACC Tomb.
- Kopalnie – dwarfy + dwarf soldery.
- Amazon Camp.
- Cyclopy na północ od Thais pod ziemią, na południe od Thais w jaskiniach, Mount Sternum tylko cyclopy, ghoule i szkielety
-pózniej proponuje juz na bonelorda, Fire Devile , Orci Berserki itp.

25lvl-35lvl ( Skill 65/65 + ) eq - Crown Armor , Knight Legs , Warrior Helmet , Bohy / Zaoan Shoes / Wyvern Fang - Bright sword / platinum amulet / Tower Shield

- Dark Cathedral
- Ghostland
- Mount Sternum
- FACC Tomb.
- PoH - Omijać Gs'y
- Elvenbane - uwaga dragony
- Hellgate –
- Amazon Campy.
- Elf Fortress,

35lvl-40lvl ( Skille 70/70 ) eq - Golden armor / Knight legs / vampire shield / djinn blade / assasin dager / Pharaoh Sword / boh / platinum amulet

- Mintwalin.
- Elf Fortress.
- Dark Cathedral.
- Mount Sternum.
- Ghostland.
- Kopalnie Kazoordon - całe !
- PoH - z ostrzezenim na Gs'y
- Hellgate.
- Ancient Temple / Dragony

40lvl-50lvl ( Skill 75/75 + ) eq - DSM / Demon Shield / boh / Royal Helmet / Knight / Golden Legs / Relic sword / pharaoh sword / Aol / Platinum amulet

- Orc Fortress – mozna wejsc na zamek lecz trzeba uwazać ( nie radze wchodzic w podziemia poniewaz Mozesz spotkc Warlorda )
- Giant Spider
- Draconia
- Mintwalin ( Lootbagi )
- Elf Fortress.
- Mount Sternum + FACC Tomb
- Ghostland
- Dark Cathedral.
- Wszystkie kopalnie Kazoodron
- Plains of Havoc, Mozna spróbowac Gs'a
- Necro House.

50lvl-100lvl (Skill 80/80 + ) eq - DSM / MPA / Demon /Royal Helmet/MMS / Boh / Golden legs / aol / relic sword / mystic blade / Magic sword .

- Dragon Lair Venore
- Orc Fortress - uwaga na Warlordy
- Deep Fibula + dragony
- Draconia.
- Elf Fortress.
- Plains of Havoc, - Wszystko !.
- Kopalnie Kazoordon.
- Mintwalin.
-Giant Spidery

Przepraszam za ostatni poradnik robilem na szybko : // sory Bardzo poprawilem nie ma screenów . ale są opisane skille i eq ( Dziekuje ze mnie poprawiliscie ; ) )

Apticer
12-04-2012, 12:40
Raz - eq troszkę wygórowane, zakładając, że ktoś sugerując się twoim poradnikiem robi pierwszą postać.
Dwa - 15 lvl na DC -2? Na 25 będzie ciekawie...
- Hellgate od 25? Co tam chcesz robic, zwiedzac?
Poza tym, nie wiem po co tak po troszku robisz... bo ja wiem, poradnik? Jeśli chcesz faktycznie coś napisać to porządnie.