Pokaż pełną wersje : Skille, expienie, eq paladyna
misterybin
23-04-2012, 22:52
Paladyn:
19 lvl
skille 55/38 7 mlvl
eq:
soldier helmet (chcę kupić crown)
rangers cloak
dragon shield
plate legs
leather boots
Mieszkam w Carlin, co podszkolić, gdzie i na jakich potworach (mam 1,5k), skillowałem kamieniami, ale czy nie ma lepszego sposobu na nabijanie skilla bo nikt mi ich nie sprzedawał, a rzadko wypadały z goblinów :/
proszę o pomoc
ZonaRomana
24-04-2012, 11:22
Póki nie masz kaski na skillowanie to nie skilluj. Twój dist wcale nie jest jakiś najgorszy. Poexp sobie np do 30lvla i jak uzbierasz troszke kaski to wtedy będziesz mógł potrenować. Proponuje wycieczke do Kazordoon, a dokładnie kopalnie dwarfów. Na poziomach -1/-2 (zależy w której jaskini) występują same rotwormy + zwykłe dwarfy co dla Ciebie bedzie spoko expem. Jeśli będziesz dawał rade możesz zejść jeszcze niżej i bić Dwarf Soldiery (a tu oczywiście można robić lootbag: kusze, dwarven shieldy, battle axe np) więc powinieneś na troche kamyczków nazbierać. Jest jeszcze jedno dobre miejsce na Twój level i też znajduje się w Kazo, tyle że ciut niżej od kopalni Dwarfów. Jest to 'kopalnia' a raczej dziura z Minotaurami i kilkoma Mino Archer. Tez bdb miejsce na Twój lvl a i oczywiście bagloot z kusz, plate shieldów, swordów i mace da Ci zawsze mały + do zarobku :) Z mojej stony tyle, powodzenia!
Nie musisz koniecznie zmieniać hełmu, lepiej zamiast Rangers Cloack kup sobie: Belted Cape.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.