krzaku1111111112
26-04-2012, 15:37
Witam wraz ze znajomymi postanowiliśmy powrócić i zregrupować "Goth Familie v3, jak wszyscy wiemy v2 to była totalna porażka dlatego postanowiliśmy ściągnąć pierwotnych założycieli którzy tylko czekają na info z mojej strony".
Poszukuję ludzi mających czas. Nie chcę żeby kilka dni od powstania rodzinki rozpadła się ona jak poprzednio. Świat to bedzie Eternia . Równie dobrze, będziemy wykonywać wszelakie Questy oraz pomagać sobie wzajemnie w trudnych sytuacjach oraz Expieniu.
Rodzinka, ta będzie inna niż wszystkie, gdyż osoby, które będą się w niej znajdować, będą dawali coś od siebie by poprawić nie tylko klimat gry, ale również wszystkie inne ( jak najbardziej ) istotne rzeczy.
Nieco o sprawach organizacyjnych :
1.Nie robimy tych samych nicków - to bezsens.
2.Każdy musi posiadać server głosowy Ventrillo 3.0.8.
3.Świat to prawdopodobnie będzie Eternia - tych co maja tu postacie również zapraszamy.
4.Mikrofon jest też ważny lecz nie tak jak Ventrillo ^.
Rodzine cechuje:
-honor [wyznajemy zasadę "jestem gotów umrzeć dla dobra rodziny"]
-duma [nikt nie ma prawa odbierać nam szacunku]
-kultura [świadczą o tym inteligentne wypowiedzi członków]-oddanie się zasadom kazdy wie co dobre co źle !
Witam, na wstepie chciałbym zaznaczyc, ze nasza rodzinka w przyszłości gildia dopiero się będzie rozwija dlatego nie oczekujcie za dużo na początku. Zapraszamy wszystkich chetnych do gry z nami ;) Jest nas dopiero około 5 osób lecz z dnia na dzień będzie się to zmienialo... !! Wkrótce dodamy masę nowych zdjęć z wspólnej gry!!.
Dołącz do nas !!!
Wszelkie informacje znajdziecie u mnie pod nr[gg] 12962059 !!
Na dzień dzisiejszy jest 8 osob !!
Start za 4 dni !!
Poszukuję ludzi mających czas. Nie chcę żeby kilka dni od powstania rodzinki rozpadła się ona jak poprzednio. Świat to bedzie Eternia . Równie dobrze, będziemy wykonywać wszelakie Questy oraz pomagać sobie wzajemnie w trudnych sytuacjach oraz Expieniu.
Rodzinka, ta będzie inna niż wszystkie, gdyż osoby, które będą się w niej znajdować, będą dawali coś od siebie by poprawić nie tylko klimat gry, ale również wszystkie inne ( jak najbardziej ) istotne rzeczy.
Nieco o sprawach organizacyjnych :
1.Nie robimy tych samych nicków - to bezsens.
2.Każdy musi posiadać server głosowy Ventrillo 3.0.8.
3.Świat to prawdopodobnie będzie Eternia - tych co maja tu postacie również zapraszamy.
4.Mikrofon jest też ważny lecz nie tak jak Ventrillo ^.
Rodzine cechuje:
-honor [wyznajemy zasadę "jestem gotów umrzeć dla dobra rodziny"]
-duma [nikt nie ma prawa odbierać nam szacunku]
-kultura [świadczą o tym inteligentne wypowiedzi członków]-oddanie się zasadom kazdy wie co dobre co źle !
Witam, na wstepie chciałbym zaznaczyc, ze nasza rodzinka w przyszłości gildia dopiero się będzie rozwija dlatego nie oczekujcie za dużo na początku. Zapraszamy wszystkich chetnych do gry z nami ;) Jest nas dopiero około 5 osób lecz z dnia na dzień będzie się to zmienialo... !! Wkrótce dodamy masę nowych zdjęć z wspólnej gry!!.
Dołącz do nas !!!
Wszelkie informacje znajdziecie u mnie pod nr[gg] 12962059 !!
Na dzień dzisiejszy jest 8 osob !!
Start za 4 dni !!