Pokaż pełną wersje : Exp i itemki
Witam,
wyszedłem z Rooka i mam te początkowe itemki. Z mojego innego chara mam 7 cc, ale jeśli sprzedam itemki z niego, to będę miał 10-15.
I teraz nasuwa się pytanie:
Jakie itemki kupić i gdzie expić? Gram Sorcem.
Arturex322
12-05-2012, 11:56
Skąd wy macie tyle kasy:p
Akurat grałem pallem i mi się tak uzbierało i przełożyłem ją sobie :D
Co do aktualnego EQ:
Crown Helmet, Magician's Robe, Blue Legs, Wand of Vortex, Beholder Shield, Boots of Haste.
Coś kupić innego za jakiś item? Aktualnie expię na trollach w Carlin, do jakiego lvla tam siedzieć? Okolice 10? A potem gdzie?
LuthanAara
12-05-2012, 13:34
kup sobie Hat of the mad, spirit cloak lub focus cape, vampire shield lub guardianke, sorcerer to mniej wiecej mozesz tak: posiedz troche na trolach jesli chcesz, ale lepiej mozesz miec na foldze, albo na kopalniach przy kazordoon.
A jakie mniej więcej ceny tych itemków? Żebym zmieścił się w tych 7 cc.
LuthanAara
12-05-2012, 13:47
hat of the mad maksymalnie 6k, focus cape z 7k bedzie wart(spirit cloak 1k), Vampire shield max 17k(guardianka najwiecej 2k) zmiescisz sie spokojnie, a nie jest to eq ktorego utraty bys potem zalowal, przy czym jest maksymalnie lekkiei daje duza obrone + 2mlvl
Już wszystkie itemki mam zdobyte. na czym expić?
Już wszystkie itemki mam zdobyte. na czym expić?
Zakładam, że facc. Roty thais są najlepsze.
Wczoraj się właśnie przeniosłem do Thais, ale niestety padłem w podziemiach na fire devilu i stracił Spirit Cloak :(. Muszę kupić jeszcze raz :D
LuthanAara
13-05-2012, 09:19
lepsze sa trole na wschod od thais i od 15lvl roty obok nich tam mozesz ladnie kasy i expa wyciagnac(jak na facc oczywiscie;p)
Arturex322
13-05-2012, 19:19
Jak dla nie to: do 15 lvl trole na północ o Thais, potem rotwormy gdzieś do 25 lvl w tym samym miejscu i cyce 25+ także w tym samym miejscu, albo na północny - wschód od Thais tam tez są cyklopy.:D
Najlepiej chodzić pomiędzy trollami a waspami. Waspów w tym małym respie jest na prawdę ogrom, ale odnawiają się bardzo wolno. Jeżeli będziesz chodził pomiędzy tymi dwoma respami to będziesz miał na prawdę niezły exp/h na taki lvl. Później idz na rotwormy, ale omijaj fire devila, lub kup za 800gp klucz na fibule a otrzymasz dostęp do najlepszego respawnu rotwormów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.