PDA

Pokaż pełną wersje : Kolejny Fake oparty na kreskach i kropkach !!!!!

Avager
21-01-2005, 21:24
TAk jak w temacie... dedykuje to tym n00bom co to robią (mnie też!!!! ) .
Chciałem dodać że znajdują się dwie formy "MOVIE" i "MOVE" A zrobiłem to poto by nooby sie potem pultały że źle jest źle itp.

Oko Ministerstwo Obrony Kraju ściga mnie za zrobioenie tego badziewia ale i tak to tu dam !!!!! BUAHAHAHA

miłego żygania życze wam !

http://img44.exs.cx/img44/9585/ciotowate3xu.gif

Kredi
21-01-2005, 21:41
Zayebiste, usmialem sie...

Smerdek
21-01-2005, 22:27
Bałdzo ładne troche mialem lamigówke przy moim poziomie rozumienia języka ang. przy słowie "Biatch" wogule za duzo tu mądrych słów!!!
A Lepper to za***isty ziomal i dobrze ze jest tu jego komentarz
Fajowy fake :)

Dr.Unknown
21-01-2005, 22:31
Teksty za***iste, jak Avager, każdy z nas może postradać zmysły oglądając te dzisiejsze fake'i.

Yazon Zigrin
22-01-2005, 10:13
Niezłe... w końcu ktoś wyśmiał INK'a :P

Avager
22-01-2005, 11:50

:P Z tym INK to jest...ten ,.... kałamaż czy jak to sie zwie.... tam gdzie sie przechowuje atrament (masz nawet gdzies tu chyba na forum na tej górnej części .. tam gdzie pisze Tibia.pl ;) gdzieś chyba jest razem z piórem :) ).

Ok postaram sie tera zrobić jakieś normalne fake ;) .

Palladni
22-01-2005, 12:56

No to powysmiewajmy sie z Yazona Zirgina... Muhauahuahauhauahauahauah.... A do topicu to Fejk Fajny. Dosc "Oryginalny" i ciekawy.

Zeus Pan Oleju
22-01-2005, 13:07
Fajny fake nigdy takiego niewidziałem :) zajmujesz :cup: miejsce

Jaszczur of Secura
24-01-2005, 11:21
calkiem nice ;)

me'r :evul: plx

Grim Sorcer
24-01-2005, 15:54
gz ;] przetlumacz to na polski plx xd

Avager
24-01-2005, 19:06
gz ;] przetlumacz to na polski plx xd

Nie ponieważ:

-Po angielsku słowa trzymają klimat, a w Polskim to by głupio brzmiało ... te słowa qwa (z początkiem kur) itp... one są takie .... blye jakie
-Po co ? Ja wole Angielski niż Polski (lepiej brzmi i łatwiejszy :P )
-No i sie przynajmniej będziesz miał poco uczyć się języków obcych ... więc zapraszam do więzienia dla nie letnich (the School).
-i jeszcze raz dodam UCZCIE SIE ANGIELSKIEGO A NIE JAKIEGOŚ TAM HITLEROWSKIEGO !

Shanhaevel
25-01-2005, 12:25
Guten Morgen!
Danke, za takiego fejka! W końcu ktoś to wszystko powiedział!

Heil!

(No co... mówię po hitlerowsku se... :D )

Averus
25-01-2005, 20:46
Usuniete. Usuniete. Usuniete.

cFaniak
25-01-2005, 20:57
@up
wiesz ja mysle ze w paincie... tylko zlaczyl do programem do robienia gifow...

@fake
wiekszosc, albo polowa z wypowiadajacych sie tu nie zrozumiala, ze tyen fake dotyczy sie ich. a ink... nie skojarzylo mi sie z Incredible N00b Killerem. Avager zrob jeszcze pare bardzo fjanych fakeow, takich jak robiles - czyli to z niebem itp...

Avager
25-01-2005, 21:24
@up
Avager zrob jeszcze pare bardzo fjanych fakeow, takich jak robiles - czyli to z niebem itp...

Planuje zrobić fake pt. "Dupe Machine", bez skojarzeń plx. Narazie pozostaje to w fazie planowania ;P ... poprostu niechce mi się ...a ten fake był robiony w paincie a potem sklejony przez GIF Movie Gear...

i00n
25-01-2005, 22:35
Hi, i'm bitch! lol
ciekawe co ink jej zrobil :P

-=HuRu=-
25-01-2005, 23:08
Świetny fake nie trzeba być prymusem z języka angielskiego by to odczytać każde dziecko0o w wieQ powyżej 7 lat już zna większość wyrazów tego typu :) i tak chyba powinno być demoralizujmy młodsze pokolenie :D :evul: :D

Tiligus
25-01-2005, 23:33
nie trzeba być prymusem z języka angielskiego by to odczytać każde dziecko0o w wieQ powyżej 7 lat już zna większość wyrazów tego typu

Nie bądź taki do przodu -.-

Po drugie dla tych co nie skumali, to on poprostu w sarkastyczny sposób wyśmiewa fake robione poprostu za pomocą lini i kółek w paincie (patrz na gif).

Fajny pomysł, ale za dużo przekleństw =P. W sumie jest dużo racji w tym Gifofilmiku, bo jak ja widze coś w stylu tych kresek które mają być zabawne. A potem patrze na reakcje ludzi "To jest za***iste hahaha" "Świetne rób dalej" to normalnie pożal się Boże...

Shinjix
25-01-2005, 23:42
:] fake spoko xD Uśmiałem się :P
Co do angielskiego: sądze, że wiele osób oglądających ten fake po prostu go nie rozumiała (nie do końca), bo nie znają angielskiego :P
Morał: ludzie, uczcie się angielskiego...

-=HuRu=-
25-01-2005, 23:48
Wiesz na posty tego typu najtródniej odpowiedzieć tym bardziej że pewnie pisząc tego posta nie wiedziałeś do czego dąże więc uświadamiam ci teraz po Qrótce. . .że fake jest Spox za dużo przekleństw a mówiąc że dziecko0o w wieQ 7 lat już wie co znaczą poszczególne słowa usiłuje powiedzieć że wyzwiska i przekleństwa są na każdym kroQ i są nawet dostępne młodszemu pokoleniu . . . a nie że usiłowałem kogoś obrazić że nie wie co to znaczy prawde powiedziawszy lepiej by było nie wiedzieć co to znaczy :p Ale Fake i tak SpoX a i jeszcze jedno0o jak byś następnym razem miał jakiekolwiek wądpliwości do moich postów przedysQtuj to najpierw z psyhoanalitykiem :D

Vanhelsen
26-01-2005, 00:04
hehe, usmialem sie przy tym niezle, ale mogles troche bardziej dopracowac :P

Avager
26-01-2005, 08:04
hehe, usmialem sie przy tym niezle, ale mogles troche bardziej dopracowac :P

Huh ? Jak można bardziej dopracować najbadziewniejszy fake ze wszystkich (Dots + lines ) ? Oto własnie chodzi by był taki byle jaki ;P . Ale ofcoze że normalne fake robie z maxymalną starannością (starram sie zrobić jak naładniej i dać COŚ o wiele nowszego niż jakieś badziewne "Noob attacking Rats czy tam Venore" . Oto właśnie mi chodziło by jak najbardziej skrytykować te przegłupie fake, robione przez nie które dzieci na tym forum X( (zamknąć ich w izolatkach zanim znowu coś narysują) ...

Aha, śnił mi się w nocy jak robiłem fake :) ... BARDZO FAJNY POMYSŁ TAM BYL :D ale go nie zdradze ... narazie czekajcie na topic pt. "Dupe Machine (by noob)" oraz "New Fake (by noob)" :P . cya .

Vanhelsen
26-01-2005, 12:32
Huh ? Jak można bardziej dopracować najbadziewniejszy fake ze wszystkich (Dots + lines ) ? Oto własnie chodzi by był taki byle jaki ;P . Ale ofcoze że normalne fake robie z maxymalną starannością (starram sie zrobić jak naładniej i dać COŚ o wiele nowszego niż jakieś badziewne "Noob attacking Rats czy tam Venore" . Oto właśnie mi chodziło by jak najbardziej skrytykować te przegłupie fake, robione przez nie które dzieci na tym forum X( (zamknąć ich w izolatkach zanim znowu coś narysują) ...

Aha, śnił mi się w nocy jak robiłem fake :) ... BARDZO FAJNY POMYSŁ TAM BYL :D ale go nie zdradze ... narazie czekajcie na topic pt. "Dupe Machine (by noob)" oraz "New Fake (by noob)" :P . cya .
Wiem, ale nie chodzi mi o takie dopracowanie o jakim ty myślisz, chodzi mi o pare drobnyh zmianek (np gdy ten ludek ginie do z oczek O.O zrobić X.x :P)

Avager
26-01-2005, 14:56
Wiem, ale nie chodzi mi o takie dopracowanie o jakim ty myślisz, chodzi mi o pare drobnyh zmianek (np gdy ten ludek ginie do z oczek O.O zrobić X.x :P)

HERE YOU GO !

http://img195.exs.cx/img195/9251/ciotowate28te.gif

ketsok
26-01-2005, 15:15
me noob plx

http://img86.exs.cx/img86/724/tony.gif

Shardzik
26-01-2005, 18:05
Hmmm najs.....
Skori tu już jestem nie odejde z pustymi rękami oczywiście....
Miłego patrzenia... morał ten sam...
http://img173.exs.cx/img173/6725/xd9po.gif
_EDIT______
Avager ale ja mialem Leppera w Gifie!!! nie bawie sie tak >.<

Avager
26-01-2005, 18:38
Avager ale ja mialem Leppera w Gifie!!! nie bawie sie tak >.<

Niewiem czy wiesz ale ja BAAAAAAARDZO długo używałem Leppera do wszystkiego co robiłem (no może mało na tibia.pl ale do swoich rysunków z klanu często... :P ) A że ty miałeś leppera to niewiem... Aha co do twojego fake.. niepodoba mi sie bo za szybko literki skaczą !

Thero
27-01-2005, 19:37
Aha co do twojego fake.. niepodoba mi sie bo za szybko literki skaczą ! A mi się nie podoba, że w twoim fake za wolno te literki skaczą :/. Ale liczą się intencje ;p. Gratz.

EDIT:
@down
Gdyby tekst leciał około 2 razy szybciej spokojnie by dało radę przeczytać za pierwszym razem ;p.

Avager
27-01-2005, 19:43
A mi się nie podoba, że w twoim fake za wolno te literki skaczą :/. Ale liczą się intencje ;p. Gratz.

Oto właśnie chodzi byś przeczytał nie ? a nie potem oglądać 20 razy by jedno zdanie przeczytać :/ .