Pokaż pełną wersje : Prace na serwerach
kotomaniak
22-01-2004, 13:21
W piątek 23 stycznia od godziny 7:00 do 9:00 po południu , odbędą się prace konserwacyjne w sieci dostawcy internetu CipSoftu. Przez cały ten czas mogą wystąpić rozłączenia i ciężkie lagi. CipSoft prosi o ostrożność i omijanie niebezpiecznych miejsc.
Gonzo von Krenzel
22-01-2004, 15:46
Mam wrażenie, że CIP team wkońcu zainteresował się tibią. Już dawno takie przeczucie straciłem...
Ciekawe tylko co oni teraz knują... ?
Może zrobią cos z lagami które często są popołudniu i wieczorem.
No narescie, mam nadzieje ,ze to koniec lagow tibii... bo mam je juz od dluzszego czasu ;/
Lagi to maly problem, gorszym problemem sa kilkunasto sekundowe freezy i kicki.
2 dni temu o malo tego kicka nie przyplacilem zyciem (38 lvl rycerz vs 3 dwarfy 1 dwarf soldier).
Jak sie polaczylem spowrotem to wlasnie dostalem cios sprowadzajacy mnie do czerwonego zycia.
Mr Logest
23-01-2004, 07:33
Witam Szanownych jako po raz pierwszy ja na Forum :)
Fakt, kicki to zmora, ostatnio dwa razy mnie wywalilo a akurat stalem kolo kolesia co mi smierdzial Pekiem. (kilkakrotnie ktos sie darl ze zaatakowal niskiego lvla)
8) nie zajarzyl ze afk :rolleyes:
nawigator
23-01-2004, 09:08
Byc moze albo testuja tibia, moze szukaja bledów po update (nie wiem moe mi sie wydaje moze to prawda)
Mogli by zrobic cos z tymi lagami, freezami i kickami bo to naprawde czasem odpych od grania
Fakt Cipowie wkoncu wzieli sie za siebie. Mogli by tez poprawic system czaszek.
Ostatnio pojawilo sie modne (rozpowszechniane przez H leveli) Zabijanie na treningu
Trenuje sobie grupka ludzi.... Przychodzi Zapp Braningen (czy jakos tak) Zabija wraz ze swoim druidem 4 osoby wszystkie powyzej 50 levela nie ponosi zadnych konsekwencji.
To ostatni przydazylo sie moim kolegom
Vodinesi
23-01-2004, 17:27
Re:UP
No tak,jeżeli trenowali z duel mode to ja rozumiem,ale jak nie mieli to nic przeciwko,bo ku*** mnie też dobija jak ja widze takich cwaniaczkow co trenują bez duela...są ulatwienia z ktorych trzeba korzystac...
(Na Novej to codzienność,każdy dba o zielona czache...)
A tak do tematu to może wreszcie coś zrobia...
Ale ja i tak wątpie w to zeby nie było lagow...
Aha a ja jecsze mam pytanko.
Co to są te "freezy"??
kotomaniak
23-01-2004, 22:19
@up Freez to taki długi lag. Trwa i po 20 sec. To strasznie dobija.
Hooligan
23-01-2004, 23:52
HELP!! ?( tam pisze ze 23 w piątek będą prace od 7do 9 popołudniu a jak gram o 23 wieczorem to mam taki lagi ze jak pisze to wiadomość się pojawia po 5 sekundach gram z kolega i on ez ma straszne lagi niewiem dlaczego skoro pisze ze prace mialy trwac tylko od 7 do 9 popoludniu niech ktos odpisz dlaczego tak jest z góry thx
Bishi Knight 13lvl :P
Michalus
24-01-2004, 05:55
Oryginalnie dodany przez nawigator
Trenuje sobie grupka ludzi.... Przychodzi Zapp Braningen (czy jakos tak) Zabija wraz ze swoim druidem 4 osoby wszystkie powyzej 50 levela nie ponosi zadnych konsekwencji.
Fakt ja na Danubii spotykam się z takimi wałkami na codzień ... Idzie sobie jakiś 7 lvl i zaraz za nim biegnie 4 kolesi na 20 lvl - i tylko dlatego , że chcą mieć okazję kogoś zabić i zlutoować X( ... Zamiast klepać kolesi z red skullami ( nawet takich 14 lvl ) to oni wolą te n00biki z white skullami ... paranoja ... :baby:
Verhettin
24-01-2004, 18:44
JEZUUUUU
2 dedy przez te gupie lagi!!!!!!
mogli wylaczyc serwy na te 2h a nie ...........
to denerwujace ze nawet niemozesz sie ruszyc z miejsca patrzysz jak cie potwory bija!
mysle ze Cip team spiepszyli na calej lini :evil:
Loozaczek
25-01-2004, 13:34
Oryginalnie dodany przez Michalus
Oryginalnie dodany przez nawigator
Fakt ja na Danubii spotykam się z takimi wałkami na codzień ... Idzie sobie jakiś 7 lvl i zaraz za nim biegnie 4 kolesi na 20 lvl - i tylko dlatego , że chcą mieć okazję kogoś zabić i zlutoować X( ... Zamiast klepać kolesi z red skullami ( nawet takich 14 lvl ) to oni wolą te n00biki z white skullami ... paranoja ... :baby:
A kto by chciał lootwac 7 lvl-owca, z chain armora ? lol...
Ej qr** ja was nie pojmuje gość sobie napisał co myśli a wy odrazu zmieniacie temat ..Prace na serwerach" na jakiś np ,,Lootowanie noobów" Ja myśle że wam chodzi tylko o nabijanie postów
P.S-Jestem jednym z modków tylko że zrobiłem nową postać na forum :D
Oryginalnie dodany przez dzioba
P.S-Jestem jednym z modków tylko że zrobiłem nową postać na forum :D
Tak tak a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...
Pograj se lepiej w NFS underground bo to gra akurat dla ciebie, bezmyslna... :>
------
Edit by Gremlin
Ja nie jestem taki poblazliwy.
Dzioba upomnienie +2 za podawanie sie za moderatora.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.