PDA

Pokaż pełną wersje : Jaki jest najlepszy serwer pvp

Spartanix
24-06-2012, 16:22
Siema. Doszedłem do wniosku, że już niedługo kupię mój pierwszy pacc. A skoro ma być pacc, to ma być zabawa czyli pvp, jak najwięcej ludzi, i w ogóle super. Wiem , że klimat tibii podobno upada, ale chciałbym znaleźć taki serwer na którym da się dużo walczyć no i mieć dużo ludzi na serwerze (przyjaźnie , wojny, interakcja ;P), gram na infernie i powiem że PKowanie jest super, ale ostatnio czytałem właśnie opinie na temat upadku tibii, doszedłem do wniosku że warto by
być właśnie tam gdzie klimat tibii ocalał najbardziej. TAM GDZIE JEST DUŻO LUDZI, DUŻO PVP, Na infernie jest PVP, ale nie ma ludzi. Ostatnio analizowałem przez ostatnie dni ilu graczy siedzi na infernie... i się załamałem. 80, 150, 130... podczas gdy na innych serwerach 300-400. Na infernie brakuje ludzi, czasem nawet DP w thais jest po prostu... puste. Pamiętam jak zaczynałem grę na real tibii, dp było tak pełne że nie dało się gdzie postawić nogi a teraz? Gdzie jeszcze jest dużo pvp, oraz dużo ludzi i dużo interakcji pomiędzy graczami? Bo skoro na infernie ludu nie ma... to po co tam grać? Inferna to podobno miejsce gdzie strach wyjść z DP a ja bez problemu mogę sobie afkować. Ja nie kupię pacca dla szpanu, kupuję pacca dla dobrej zabawy a odpowiedni serwer ma w tym pomóc. Wiem! Opisałem to trochę chaotycznie ale może ktoś mnie zrozumie :) Wiecie jaki jest jeszcze serwer, na którym choć trochę zachował się ten klimat, gdzie jest bardzo dużo ludzi (przynajmniej w porównaniu do innych serwerów) , gdzie jest dużo walki? Może im starszy serwer tym bardziej ten klimat oraz ludzie "się trzymią"? Wielki plus dla osoby która mi pomoże , czekam niecierpliwie na odpowiedź :)))