Pokaż pełną wersje : Jak napisać Do GM?
Jak napisać Do GM?
I jak on pomaga w problemach np. "5k slbo rookard" ?
Dr.Unknown
22-01-2005, 09:11
Kombinacja klawiszy ctrl+r.
Jak napisać Do GM?
I jak on pomaga w problemach np. "5k slbo rookard" ?
Nie kapuję, ale odpowiem ci jak napisać do Gma, jeżeli jest on-line ;p. Możesz sprawdzić na tibia.com jacy Gmowie na jakich światach są, wtedy tlyko czekasz, ale ostrzegam cię, że taki z góry może cię zignorować(niestety, tacy są Gmowie-.-), a jeżeli chcesz złożyć raport, że ktoś na przykad łamie Tibi Rules to ctrl + r i piszesz co masz im tam do powiedzenia. Powodzenia;p.
Yazon Zigrin
22-01-2005, 09:46
A jeśli GM jest off-line to dotrze do niego mój raport czy tylko można jak jest on-line?
A jeśli GM jest off-line to dotrze do niego mój raport czy tylko można jak jest on-line?
Jak sie zaloguje to dostanie. Pod warunkiem, ze Ty ciagle bedziesz online i bedziesz mial otwarta zakladke rozmowy, ktora otworzyla Ci sie po wyslaniu raportu.
kszychu13
22-01-2005, 14:08
taki temat juz byl sam go zalozylem
Ctr + R i czekasz na reakcje ze strony gm'a :]
@Off... Z qmplem zwiedzalismy folde (finding Yeti :P ) znalezlismy macrowca wysłałem raport czekałem 10 minut (no ekhm czasami 2 godziny niewystarczą) i "Warning! Killed the .... is not Justified", "You see Dead Human. You Recorngize ..... He Was Killed By Radlic" (Radlic= moja postać na forterze narazie tylko 15lvl...) czy coś takiego :]
Dowizul z Inferny
22-01-2005, 15:50
@blood
w sprawach 5k albo rook to niepomoze raczej
Cors Ent
24-01-2005, 08:09
do napisania do gm ctrl + r
najlepiej miec chara na antice i tam do niego pisac bo na innych serwerach GM online to prawie jak gwizadka.
jak Dowizul z Inferny napisal "5k albo rooked" GM nie pomorze i pomóc nie moze. To sa wewnetrze starcia miedzy graczami a GMom nie wolno innterweniowac w gre.
pisanie do GM ze sprawa "xxx mnie zabil ban mu" czy "xxx mnie huntuje zrob cos" to raczej odpada.
generalnie najczesciej mozna reportnac lamanie rules forum, macrowanie, czy tez wykorzystywanie bledow gry albo prosbe o name lock.
niestety obecny system GM uwazam za fatalny i narazie chyba nie zanosi sie na jakies zmiany
:(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.