Pokaż pełną wersje : Babcie i Dziadki
Maniak Hip-Hopu
22-01-2005, 10:34
Chciałbym złożyc naszym babciom i dziadkom, wszystkiego najlepszego z okazji ich święta.Mało kłopotów w życiu, aby mieli tez mniej kłopotów z wnukami. Niewiem co tu im jeszcze życzyc. STO LAT DLA WAS !
]v[ichal
22-01-2005, 11:09
I czyja babcia Ci to tu przeczyta? :>
v[ichal']I czyja babcia Ci to tu przeczyta? :>
Zdziwiłbyś się ;).
Wszystkiego najlepszego i szczęśliwego nowego roku..
Vanhelsen
22-01-2005, 11:37
Zdziwiłbyś się ;).
Wszystkiego najlepszego i szczęśliwego nowego roku.. Oooo, to masz na chacie e-Babcie i e-Dziadka ?? :D A na życzenia noworoczne chyba zdeka za puzno :P
Wszystkiego najlepszego, stu lat (a tym babciom/dziadkom którzy są blisko setki to 200 lat :P), dużo szczęścia zdrowia, pomyślności i smacznego jajka wielkanocnego....
Troche się zapędziłem :P
A ja zycze babciom i dziadkom przede wszystkim pociechy z wnukow :)
Hallabard
22-01-2005, 12:16
Ja też się dołącze :P Ja życzę tego wszystkiego co wyżej napisali wszyscy :)
L..i..S..e..K
22-01-2005, 13:33
No ja swojej babci życzę wszystkiego najlepszego jak i dziadkowi! Aby mieli jak najdłuzej włosy na głowie ;) .
Nightwalker
22-01-2005, 17:27
Jedyne co mi pozostaje to przyłączyć się do życzeń :) WYSZSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)
Oooo, to masz na chacie e-Babcie i e-Dziadka ??
Nie, ale skoro widziałem reklamę jak Babcie tańczą break dance'a w reklamie Snickersa to internet to żadne wyzwanie;P.
A na życzenia noworoczne chyba zdeka za puzno :P
Co? Święta się zbliżają, słyszałeś kiedyś żeby się oddalały? ;) I przy okazji, szczęśliwego nowego roku 2002;p.
@Topic
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I WYGRANIA W TOTKA I ITD. ;D
Vamerian
22-01-2005, 18:31
Po pierwsze wielki lol dla tego tematu Babcie i DZIADKI ...
Po drugie wole osobiście złożyć życzenia , niż przez forum
she_devil
22-01-2005, 20:36
Naj naj :*
Vanhelsen
22-01-2005, 20:37
Po pierwsze wielki lol dla tego tematu Babcie i DZIADKI ...
Po drugie wole osobiście złożyć życzenia , niż przez forum Ale liczy się symbolika, nie najważniejsze jest złorzyć te życzenia ale pamiętać o tym dniu, co z tego, że ktoś tam dowiedział się o święcie z radia/tv i złorzył życzenia bo tak wypada, ważne jest, by wiedzieć to samemu z siebie. Kapujesz ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.