zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomysł...

Awek520
02-11-2012, 09:58
Witam. Większosci z starszych graczy(rok 2008/2010) lub nawet z lat późniejszych nie podoba się nowa tibia..
Np. Trening offline? Najgorsza rzecz w tej grze.. Każdy z nas pamięta skilowanie na slimie bez bota.! Bo tutaj właśnie chodzi o tych graczy.

Mam pomysł. Który nie jest ciężko zrobic a każdy będzie szczęsliwy :)
Był kiedys temat jaki był najlepszy silnik Tibii, Bodajże wygrała wersja 7.92(Wprowadzenie POI)

Czy jesteście za otwarciem OTS z silnikiem tej tibii(bądz innej starszej wersji) z rl mapką, expem 2x(max.!)(Nie pytaj czemu, jeśli się nie podoba to zmien temat) Skill 2x. Poprostu RL Tibia tylko troszkę większy exp, zakaz używania bota, skilowanie na slime, i takie tam ;)

Kto jest za tym? Bo jeśli tak to trzeba jakiegos sponsorka poszukac na silnik 300-400osob+.

Pozdrawiam
Awek

PS.
Jeśli ma się tutaj jakieś dziecko wypowiadac typu, "Nie podoba CI się to s*******aj" to lepiej niech zmieni temat. Temat jest do starszych graczy Tibii, którzy pamiętają czasy tibii 7.6

EDIT: Oglądałem już w necie i dowiedziałem się, że istnieje możliwosc zasponsorowania OTS, oczywiście ja nie chce zadnych pieniędzy z tego OTS, tylko satysfakcje, że starzy gracze zaczną grac; )