zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Troche farta ... troche nie :)

Aversin
22-01-2005, 20:14
Postanowiłem z kumplami skoczyć zabić kilka demonów.
Ekipa:
knight - 75
druid - 51
paladyn - 85

Na początku musiałem się przyzwyczaić troszkę do nowej roli - blokera demonów. Dowiedziałem się, że w chwili gdy idę to UH nie działa :)
http://www.orca.mila.edu.pl/%7Ep_bielec/tibia/deepred.jpg
Wbrew pozorom przeżyłem tym razem, miałem farta :p

Niestety potem paladyn musiał nas opuścić więc zostałem tylko ja i druid. Po zabiciu kilku demonów stało się coś strasznego ... wskakuje jak zawsze demon summonuje sobie FE, nagle demon zmienił cel na druida więc ten uciekł na góre ... demon odwraca się do mnie .. i bah .. nie wiem czy to był lag czy takie combo dostałem ale skutki poniżej:
http://www.orca.mila.edu.pl/%7Ep_bielec/tibia/dead.jpg
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .. miałem dobrą zabawe ;)

rafal<vaviec>
22-01-2005, 20:18
Gratz blokowania demona na tym lvl.Szkoda lvl , trochę mało zdjęć .

Bikstopa Reaktywacja
22-01-2005, 20:19
tak to bywa

ty padasz a inny na 50 lvlu blokuje demona

ahh to zycie

Aversin
22-01-2005, 21:25
Levelu nie szkoda ... miałem 75 a po deadzie mam 2% do 75 :P ... bardziej szkoda skilli. Co do demonów .. tak to już jest. Czasem trafi się jakiś noob Demon który ledwo co cię uszkodzi (np. 8 uhów :P) .. a czasem jakis niezły PK Demon, który sieka jak szalony (20 uhów). Fajną miałem akcje z jednym demonem. Summonował sobie FE .. w pewnym momencie puścił energy wave (chyba tak ten czar się zwie) i zabił swojego FE. Chyba wtedy wpadł w jakąs depresje po zabiciu tego FE bo przestał mnie atakować .. stał i nic nie robił :D .. zacząłem się już bać że mam freeza :D

RE: down ... nie dostalem combo za 500 .. poprostu tyle udało mi się złapać na screenie.

Milka
22-01-2005, 21:29
Ave, ty masz naprawde farta ;)

Lecz to troche dziwne bo ty masz ponad wiecej niz 1000 hp a dostales combo chyba za 500 8o

No to tak jak mowiles masz dumny wpis na statystykach smierci :D :D

Nie martwcie sie ze Ave padl <gryz> <gryz> jak sie z tego smial :P

A co do tego 2% to mial wykupione blessy :)