zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomoc z wybraniem Serwera

NaYk
01-12-2012, 23:55
Witam.

Mam mały problem...
Grałem kiedyś w Tibie i nie bardzo mi szło, przestałem i miałem kilka lat przerwy, skończyłem na 8.54 a zarejestrowałem się na nowo dokładnie 26.11.2012 na nowo na serwerze Pandori.
Mogę się pochwalić tylko że po tak długiej przerwie w 2 dni wbiłem 26 lvl:)

Lecz problem dotyczy tego, że widzę nie gra juz tyle ludzi co kiedyś...
A na Pandori jest naprawde mało Ludzi, ceny są masakryczne...
a jeszcze widzę już nie ma tak jak kiedyś było "Trade" i tam sie dawało ogłoszenia "sell" i "buy"

Teraz jest jakiś market w którym bez Pacc sprzedac się nie da, a na Pandori do tego mało kto coś sprzedaje i ciężko jest coś dostać.
Na brak kasy nie narzekam bo mam Full a nawet Deserta jeszcze nie zrobiłem bo i ludzi do tego nie ma.

Ale cieszy mnie to że jest możliwość przeniesienia się na inny serwer:)
Lecz nie wiem na jaki...

Dlatego proszę was o Pomoc w wyborze. Expie w miarę szybko bo do jutra rana powinienem mieć 30 Lvl ale co mi po LVL jak nie ma z kim grać....
Skile mam słabe bo Slima z max defa jade jak nie wiem co a mam 51/46.

K axe, p set, dwarven shield.

PS. Jeśli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie.

Vadimq
02-12-2012, 10:19
Trade teraz nazywa się advertising.

Wiesz, że zmiana świata jest płatna i kosztuje ok. 100zł? Lepiej za tą cenę kupić pacca na 90 dni i sobie pograć, na pewno poznasz troche ludzi.

weszua
02-12-2012, 11:09
Antica :D wieczny serwer ! polecam, zamiast przenosić postać zrób nową kup paca i ciśniesz z lvl :d ceny fajne

NaYk
03-12-2012, 09:55
Antica :D wieczny serwer ! polecam, zamiast przenosić postać zrób nową kup paca i ciśniesz z lvl :d ceny fajne

no to do zobaczyska na Antice:)

tylko muszę znaleźć jeszcze kogoś kto zamieni się za kase....