GrullGuardia
20-12-2012, 16:11
[B][I]Witam was!
To mój pierwszy temat na tym forum i wydaje mi się, że nie ostatni ;)
Otóż to pare dni temu tam musiałem załatwić sobie troche kasiorki pomyślałem, że pobiorę bota no i tak się stało. Teraz wbijam na konto patrze ban. Lece w te pędy na stronę i rzeczywiście jest, lecz jest tam dla mnie pare nie jasności. Otóż to: mam napisane, no że tam ban za bota i że konto zostanie usunięte. Niżej zaś jest napisane, że kara wygasa (?) za 7 dni. Proszę was o wskazówki czy dla mojego konta z 20 dniami pacca są jeszcze jakieś szanse. Z Góry dziękuje.
PS: Tutaj takie wycinki ze strony:
This account has been banished from Tibia because of repeated lesser rule violations or a single very severe rule violation. The account will be deleted.
Date: Dec 19 2012, 23:48:28 CET
Last Edit Date: Dec 19 2012, 23:48:28 CET
Acknowledgement Date: Dec 20 2012, 15:54:56 CET
Character: Grull
Severity: Very Severe
Duration: 7 days (active)
Reason: using unofficial software to play
Comment: Automatically detected
Pozdrawiam ;)
To mój pierwszy temat na tym forum i wydaje mi się, że nie ostatni ;)
Otóż to pare dni temu tam musiałem załatwić sobie troche kasiorki pomyślałem, że pobiorę bota no i tak się stało. Teraz wbijam na konto patrze ban. Lece w te pędy na stronę i rzeczywiście jest, lecz jest tam dla mnie pare nie jasności. Otóż to: mam napisane, no że tam ban za bota i że konto zostanie usunięte. Niżej zaś jest napisane, że kara wygasa (?) za 7 dni. Proszę was o wskazówki czy dla mojego konta z 20 dniami pacca są jeszcze jakieś szanse. Z Góry dziękuje.
PS: Tutaj takie wycinki ze strony:
This account has been banished from Tibia because of repeated lesser rule violations or a single very severe rule violation. The account will be deleted.
Date: Dec 19 2012, 23:48:28 CET
Last Edit Date: Dec 19 2012, 23:48:28 CET
Acknowledgement Date: Dec 20 2012, 15:54:56 CET
Character: Grull
Severity: Very Severe
Duration: 7 days (active)
Reason: using unofficial software to play
Comment: Automatically detected
Pozdrawiam ;)