ryba4444
23-02-2013, 06:29
Jest to mój pierwszy post na forum tibia.pl więc witam wszystkich... Sprawa jest taka- grałem w tibię około 4 lat, a skończyłem około 2 lata temu... Moja gra polegała głównie na pielgrzymkach po serwerach z kuzynem i jego kumplem z klasy, robiliśmy chary skillowaliśmy expiliśmy do ok. 50 lvla i myk na nowy serwer, ot taka gra for fun :) oni już nie grają, a ja z nudów i z sentymentu chcę znów zacząć grać... I tu pojawia się problem- grać samemu się zwyczajnie nie chce dlatego szukam osób, które przygarnęły by mnie na jakimkolwiek serwerze (najlepiej pvp- można skillować na monku) ponieważ będę robić postać od zera (preferuję knighta bo lubię nim grać i lubię skillować, a grając od zera nie będzie mnie stać na amunicję dla palka więc wybór pada na kinę). Czas gry różny ponieważ w pracy mamy 3 zmiany... Na czas skillowania facc później zapewne pacc. Generalnie nie szukam gildii, a już jeśli się trafi to na luźnych warunkach (TS, Ventrillo odpadają).
Ale się rozpisałem.
Jeśli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie. Za ewentualnie błędy ortograficzne, składniowe itp. z góry przepraszam :) kontakt przez PW
Ale się rozpisałem.
Jeśli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie. Za ewentualnie błędy ortograficzne, składniowe itp. z góry przepraszam :) kontakt przez PW