Pokaż pełną wersje : Mój test
Zapraszam wszystkich na test o mnie. ZObaczymy jak mnie ktoś zna. Jest to chwila. Możecie tu też zamieszczać linki do waszych quizów
Mój test (http://Eerion.friendtest.com.)
Ehhh jak mamy Cie znać? Skąd mamy znać Twoje życie? Pokazujesz się czasem na forum... zdobyłem 47 punktów mimo, że cały czas klikałem dalej.
Ehhhh... dno.
P.S.
Takie coś znalazłem w necie wieeeki temu ~
No cóż. Zrobiłem teścik dla zabawy, a punkty zrobiłeś bo:
-częsć odpowiedzi jest w pkt.1
- większośc odpowiedzi ma choć trochę pkt.
MAtkus i Alex znają mnie tak samo jak ciebie, a mieli duż pkt.
Poza tym to jest taka zabawa- nie na serio oczywisćie :)
oooo mam 53 punkty
dostane prezent??
iha jestem 6:P ależ jestem boski nigdy w życiu niegadałem z chłopakiem a zdobyłem 53pkt.:D:D:D:D:D::D
zdarza się. Wielu z was strzela, lub odpowiada na podstawie różnych rzeczy. JEst spoko, a to tylko przecież zabawa i nie chodzi o to jak mnie napawde dobrze znasz bo jak się z człowiekiem zna przez neta, lub ledwo co zna to wiadomo ze nigdy nie będziesz o nim dużo wiedział :/
oooo mam 53 punkty dostane prezent??
hmmm. Jakbyś miał max to byś dostał... :P
N3mi - nie bedziesz miał 100 punktów bo max to 80 :P
Hehehe... Zdobyłem 60 pkt. A nie znam tutaj właściwie nikogo ;)
Hegemmon
23-01-2004, 17:16
Jak dobrze mnie znasz??
H i g h s c o r e
1 Alex 68
2 MatKus 64
3 Tomek 63
4 n3m1 - musze miec 100 60
5 Raynold 60
6 Hegemmon 57
7 KeWa? 55
8 Qba 53
9 SuPeRMAN 53
10 Bartix 53
eerion jak na tyle pkt to za mało pytań... mizerne 8 powinno być coś koło 20 :P
Verhettin
24-01-2004, 17:48
ja nawet z toba niegadalem
a szczelalem i trafilem 57 pkt. heheheeh
nawet nawet
:P
To jest nonsens lepiej zamknijcie ten temat.
To jest nonsens lepiej zamknijcie ten temat.
Ac zemu zamykać?? Dzięki takim tematom ludzie mogą się lepiej poznać, pośmkić i zżyć :]
eerion jak na tyle pkt to za mało pytań... mizerne 8 powinno być coś koło 20
Może być max 10 pytań, a jedno z nich musi mieć 10 pkt. za odpowiedź....
Proszę państwa- teraz jak wejdziecie na mój test i na dole dacie show all scores- przewińcie na sam dół i dowiedzcie sie jak dobrze znacie swiat z władcy pierscienie. Ostrzegam ze jest trudny :D
Oryginalnie dodany przez eerion
Proszę państwa- teraz jak wejdziecie na mój test i na dole dacie show all scores- przewińcie na sam dół i dowiedzcie sie jak dobrze znacie swiat z władcy pierscienie. Ostrzegam ze jest trudny :D
twoj test jest trudny, tyle ze na wiekszosc pytan mozna zaznaczyc kilka odpowiedzi . Np. Arwena pochodzila i z rodu Thingola, i Elronda . W pytaniu o Aragornie wszystkie odpowiedzi oprocz "Denethor I " sa prawdziwe
wiecej bledow napisze jak wroce ze szkoly, bo musze juz biegnac ;)
bierz sie do robienia takic testow kiedy naprawde masz do tego odpowiednia wiedze:P
EDIT : pozostale bledy : musisz uscislic czy chodzi ci o to kto mial pierscienie elfow najpierw, czy po tym jak kirdan dal swoj pierscien Gandalfowi
w pytaniu o to kim byly slonce i ksiezyc tez mozna wskazac 2 odpowiedzi : bo byli to majarzy ktorzy trzymali owoce bialych drzew
byli to majarzy ktorzy trzymali owoce bialych drzew
chyba majarowie. :)
twoj test jest trudny, tyle ze na wiekszosc pytan mozna zaznaczyc kilka odpowiedzi . Np. Arwena pochodzila i z rodu Thingola, i Elronda . W pytaniu o Aragornie wszystkie odpowiedzi oprocz "Denethor I " sa prawdziwe
Nom wiesz. On ogólnie jest z rodu Elendila, ale jak się przedstawia to często pada z Rodu Valandila....
pytaniu o to kim byly slonce i ksiezyc tez mozna wskazac 2 odpowiedzi : bo byli to majarzy ktorzy trzymali owoce bialych drzew
Słońce i księżyc zostało stworone z owoców dwóch drzew, lecz sterowali nimi majarowie.
EDIT : pozostale bledy : musisz uscislic czy chodzi ci o to kto mial pierscienie elfow najpierw, czy po tym jak kirdan dal swoj pierscien Gandalfowi
No spieszyłm się troche robiąc test bo mnie poędzali.
test o LoTR jest zerowany i wyedytowany. Pytania będą dokładniejsze, a niektóe zmienione
Nom wiesz. On ogólnie jest z rodu Elendila, ale jak się przedstawia to często pada z Rodu Valandila.... jest z rodu i isildura i valandila i elendila, jesli uwazasz ze z rodu elendila, to tym bardziej z rodu elronda czy tam thingola ( bo ktorys z nich tez byl tam odpowiedzia )
Słońce i księżyc zostało stworone z owoców dwóch drzew, lecz sterowali nimi majarowie sloncem nazywano calosc : czyli majar + jego "pojazd" :D tak samo i ksiezyc
Kowalski
29-01-2004, 16:31
hehe najlepsze jest pytanie z kapitanem smokiem :))
jest z rodu i isildura i valandila i elendila, jesli uwazasz ze z rodu elendila, to tym bardziej z rodu elronda czy tam thingola ( bo ktorys z nich tez byl tam odpowiedzia )
No wyeliminowałem to pytanie bo jest kilkoznaczne:D
sloncem nazywano calosc : czyli majar + jego "pojazd" tak samo i ksiezyc
Słońce = owoc laurelinu + ognisty majar
Księżyc= kwiat teleprionu + majar chyba powietrza czy wody.. Tego nei pamietam :D
Czyli dobrze odpowiedx dobrze skonstruowana. czego więcej chcesz??
Hmmm
53 punkty w tym twoim tescie o LOTR. ;/
@eerionsam sobie odpowiedziales , napisales ze slonce to majar + owoc jednego z bialych drzew, wiec nie mozna jednoznacznie okreslic czy prawidlowa odpowiedzia jest owoc drzewa, czy majar, a ty obie te odpowiedzi tam dales...
Dr. Omader
30-01-2004, 11:19
Hoho!
Widze że nieźle cie znam... mam 68pkt. czyli 2 miejsce razem z Zyebb i Alex. A znam cie tyle co z forum i IRCa.
A co do Władcy Pierścieni to jestem rozczarowany... tylko 10 pytan! Troche mało. Mam narazie 70pkt. i 4 miejsce a to i tak nieźle biorąc pod uwage że władcy to ja dawno juz nie czytałem. Jakbym sobie wiedze odnowił to niezłe pytania bym wymyślił ale nie mam czasu....
A co do Władcy Pierścieni to jestem rozczarowany... tylko 10 pytan! Ej człowieku! poczytaj co tam pisze na tej stronie. Moze być max 10 pytań. To tylko taka małą zabaweczka, a nie mega qiz. Więc nie można tego dużo zrobić. Trzeba poszukać innej strony :D
Zdobyłem 63 punkty i co??:PPP dobry jestem nie:PP
PS. WOGÓLE CIE NIE ZNAM !
W teście o mnie wiele rzecyz były bliskie prawdy więc za to też część pkt. szła.... Nie jarajcie się jeśli ne ma 65-70 pkt :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.