Pokaż pełną wersje : jak pozbyc sie ping'u?
jak pozbyc sie ping'u? wlasciwie to niewiem czy tak sie to nazywa, ale tak mi sie wydaje..... chodzi o to ze jak np. trzymam strzalke na klawiaturze, to moja postac sie zatrzymuje -.- i nie chodzi tu o lagi, jak np. klikne na mapke to idzie normalnie. why tak sie dzieje, i co zrobic zeby tego nie bylo?
Ustaw częstotliwość powtarzania znaków we właściwościach klawiatury na maksymalna wartość. Wprawdzie to nie ping ale powinno pomóc. :)
LOL
pingu nie można się pozbyć, no chyba żebyś grał wprost na kompie z postawionym serwerem.
ping- czas w jakim serwer odpowie na wysłany pakiet, czyli im mniejszy tzn. tym szybciej twój komp komunikuje się z serwerem.
re: V
Ping zależy od przepustowości twojego łącza. Jeżeli pomijamy ten aspekt, to pozostaje "panel sterowania > klawiatura > częstotliwość odświerzania > wszystko na max (oprócz migotania kursora)"
omg...... ale co zrobic zeby zmniejszyc ping....-.-
$corcerer
24-01-2005, 23:10
skrocic trasę przebiegu pakietu/zmniejszyć ilość hopów/poszerzyć łącze
-=HuRu=-
24-01-2005, 23:21
Jest pewnien Qust na zmniejszenie pingu ;) Potrzebny ci będzie lvl 100+ Itemki : Telefon , Nr. Telefonu do Admina sieci. Aby go wykonać dzwonisz do Admina sieci w Qtórej jesteś opie*****sz go za to że net ci wolno chodzi i on już powinien coś na to poradzić. Loot z Questa to wolne pingi (jak się uda) ;)
$corcerer
25-01-2005, 10:11
Ale podczas rozmowy z Aminem twoje argumenty mogą być niewystarczające. Co gorsza, admin może ci tak podciągnąć ping że będzie rósł co sekundę o sekundę......
zmień dostawce netu - najlepszy sposób
zmień dostawce netu - najlepszy sposób
I wydaj tylko 999zl + dodatki! A za kolejne 3 miechy, jesli w nowej sieci tez beda lagi, ma zmienic neta? Lol. To nie uzytkownik powinien zmieniac neta, zeby nie bylo lagow, tylko dostawca internetu zmieniac lacza...
czy jak bym gral na niemieckim serwerze ping byl by mniejszy niz na amerykanskim? btw. mam neostrade.
czy jak bym gral na niemieckim serwerze ping byl by mniejszy niz na amerykanskim? btw. mam neostrade.
Tak. Beda mniejsze, bo polaczenie jest krotsze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.