PDA

Pokaż pełną wersje : bron w rookgardzie

T_A_D
06-09-2003, 23:50
jaką broń można kupić w rookgardzie.

Szumek
07-09-2003, 09:05
Kupic mozna mace swort cooper shield chain armor legion chelm studded armor Plate Shield Brass Shield Viking Helmet. Wiecej niepamietam jak. Reszta ludzsi z forum dopisze jak czegos zapomnialem oczywiscie z leprszego wyposarzenia.

Fox
07-09-2003, 09:09
LOL SZUMEK JESTES NAPRAWDE ZAJE.. CZY TO SA BRONIE ?!

A co do tematu na rooku mozesz kupic bronie takie jak:
mace,sword,short sword,club,macheta,sabre,hand axe, hatchet,katana. Wiecej grzechow nie pamietam :P

Yogi
07-09-2003, 13:51
katany nie da sie kupic [mace chyba tez nie]
mozna za to kupic łuk

Mchl
07-09-2003, 16:40
Katane sie da, mace tez. Tyle ze nie wsklepie :)))) Trzeba znalezc gracza, ktory bedzie chcial opchnac, alo IMHO nie oplaca sie. Do przejscia rook wystarczy sword, a to juz latwo znalezc. (Ja znalazlem dwa, na ziemi sobie lezaly.)

Barthez
07-09-2003, 20:47
Moim zdaniem na rook'u się nie opłaca nic kupować wszystkie dobre broni można znależ!!! Moim zdaniem dla Magów i Druidów opłaca się Mace!!! Dla knight'ów katana a dla palladynów wiadomo :) !!!!!!!!!!

MatKus
07-09-2003, 20:54
A moim zdaniem bez względu na profesję mace. Katana za droga i nie ma sensu, a te 10-15 skilli nadrobisz na mainie w pare chwil trenując knightem z kimś. Zaś speary dla paldka na rooku też się nie opłacają, bo raz dwa ci ktos zakosi, a nawet jak nie, to z niskimi skillami trafić w cokolwiek (nawet szczura) to mordęga, a nadrobienie skilli na mainie to chwila moment.

Mchl
13-09-2003, 10:33
Zgadzam sie. Przeszedlem rooka ze znaleznym swordem. Raz sie pytalem kolesia, za ile sprzeda katane, zaspiewal sobie 800gp. Dajcie spokoj. A jak juz wybralem sobie paladyna i przenioslem na maina, to az bylem zdziwiony jak mi dist leci do gory co 10 rzutow :) (Szkoda, ze juz tak szybko nie leci, heh )

Forus
04-11-2003, 14:33
a gdzie jjest katana na rooku to mnie ciekawi bo sworda mam :] tylko gdzie katana?

Elvian
04-11-2003, 15:19
Katana leci z rotwormów, można ją wyciągnąć z KAtana room i chyba jeśli dobrze pamiętam w szkielecie smoka
zaraz po savie serwera ale tego ostatniego nie jestem pewien. Powodzenia :)!!!

Edit by Gremlin
Skasowalem double post.

Alhall
04-11-2003, 17:37
Hmm, może nie warto niczego kupować, ale tak z cubem latać cały czas po kanałach to szkoda, więc może lepiej na samym początku lepiej coś sobie kupić, dużo to nie będzie kosztowało ~20, 30 GP to nie majątek.

Tibka Drutek
05-11-2003, 16:37
Bronie na rocku różne różniste :
Katana Machete
Sword Club :)
Mace Sickle
Short Sword Spears... :)

Jeszcze troche ale nie pamiętam :):):):):)

Pozdr.

Pizduœ plastuœ
05-11-2003, 16:46
na rooku można zdobyć nawet spike sworda!!!!
:D

ArekP
05-11-2003, 16:48
Ja jak gram palliem to zawsze na rooku wale mace a potem na Mainie odrabiam to w 20 minut.I uważam ze zawsze powinno sie walić mace
a potem odrobic skille na mainie.Ale to tylko moje zdanie

Gonzo von Krenzel
05-11-2003, 17:37
na rookardzie nie da się zdobyć spike sworda, a pozatym oprócz mace można też porównywalnym swordem walić

Forus
05-11-2003, 17:48
najlepsza bron na rooku to oczywiscie katana

Lord Czaja
05-11-2003, 19:30
Oryginalnie dodany przez Mchl
Katane sie da, mace tez. Tyle ze nie wsklepie :)))) Trzeba znalezc gracza, ktory bedzie chcial opchnac, alo IMHO nie oplaca sie. Do przejscia rook wystarczy sword, a to juz latwo znalezc. (Ja znalazlem dwa, na ziemi sobie lezaly.)

jak sie nie oplacam ja kupilem za klucz do hali treningowej :P

kurz
08-11-2003, 00:18
No moze sie nie oplaca, ale jak ktos jest kasiasty to moze sobie pozwolic na stuff : Katana, Copper shield, Viking helm (lepiej wyglada niz legion, mimo ze ciezszy:P), Studded leg, Chain armor : gdy skonczycie uzywac na 8 lv przenosicie sobie do jakiegos 1 lvl i jak zrobicie nowa postac to odrazu macie taki stuff dla niej: wtedy respect :D (ja tak robie...no i of coz takie rzeczy mam , nie chwalac sie :D:D:D:D :P:P)

Bimber
08-11-2003, 02:56
w cielsku smoka jest tylko cooper shield i legion helmet.

wie ktos skad wziasc klucz do katana room ? bylem tam z qmplem (za sciana chodzi ghoul) ale jak go sie pytalem skad ma klucz odpowiadal "secret" X(

Main Vegeta
08-11-2003, 08:28
Na rooku dla przyszlych profesji rozne bronie som tak jak dla knighta hatchet albo sword dla sorcka mace albo sword dla druida tak jak dla sorcka a pall to chyba mace na rook

Looc Rainmaker
08-11-2003, 09:01
na rooku mozna tez kupic luk od slepego orca