zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak dostać się do Mainlanda?

Mayan
26-04-2013, 13:18
Cześć!
Jestem Mayan nowy na dorum i ogólnie w Tibii.
Nie wiem jak się dostać do Mainlanda.
Co trzeba zrobić robiłem questa: Rookie Guard Quest, ale był moment że można było go przerwać powiedzieć Delete i po zabawie. Napisałem Delete u tego gościa co jego imię zaczyna się na Va i coś tam dalej. I koniec nie wiem jak się tam dostać. Proszę o szybką Pomoc

Desmedus
27-04-2013, 15:14
To czy skończysz Rookie Guard Quest czy nie to nie ważne. Najważniejsze żebyś osiągnął 8 poziom. Następnie po zdobyciu ósemki idziesz +1 piętro wyżej nad biblioteką (tam gdzie jest Vascalir) i znajdujesz Oracle (Wyrocznię). Mówisz do niej - Hi - Yes - Yes i jesteś na Island of Destiny dalej wybierasz profesję i jazda na mainland. Enjoy.

Pumaaa.
22-07-2013, 22:56
To czy skończysz Rookie Guard Quest czy nie to nie ważne. Najważniejsze żebyś osiągnął 8 poziom. Następnie po zdobyciu ósemki idziesz +1 piętro wyżej nad biblioteką (tam gdzie jest Vascalir) i znajdujesz Oracle (Wyrocznię). Mówisz do niej - Hi - Yes - Yes i jesteś na Island of Destiny dalej wybierasz profesję i jazda na mainland. Enjoy.

Jeszcze przed tym, musisz mieć aktywowane konto (na e-maila tibia.com wysyła Ci wiadomość) wystarczy potwierdzić klikając na link.