Pokaż pełną wersje : Askara Czy ktokolwiek chce zacząć wspólną grę?
edytowane:
Zacząłem na antice
mój nick to Gashmon Gard
gwarantuje p seta i jakąś tarczę broń dla knighta na początek z kompletem 15 potów
dla maga p set albo spirit cloak z tarczą i 15 manasków
piszcie tu na forum albo w grze!
upne sobie, może ktoś się znajdzie...
Ja z chęcią, najchętniej zagrał bym na Premii ale nie wykluczam innych światów ;) Fajnie jak by zebrać większą ekipę no i mam nadzieję że nie będzie to tygodniowy czy miesięczny zapał ;) Jak nadal zainteresowany to pisz.
Knoblauch
22-05-2013, 20:41
Ja jestem chętny na początek gry. Zupełnie od nowa itd. Niestety co do światów jestem trochę restrykcyjny, najlepiej Aurera albo Aurora, ponieważ jeśli miałbym już grać to na serwie gdzie gra dużo osób. No chyba, że czymś mnie zaskoczycie. ;p Piszcie na priv, ew. możecie podać jakiś inny kontakt, ts3, vt, albo skajpa.
wiec jesli chodzi o server to dla mnie premia jest OK bo gram tytlko z paccem ale na aurorze grać nie chce (mam juz 97 ms) wole zaczac od nowa
Knoblauch
22-05-2013, 21:16
Zawsze może być Aurera ;p. Na premii jaki jest online ~200 osób? ;p Wolałbym być spotykać kogoś gdziekolwiek, a nie mieć cały świat dla siebie.
aurera to server usa :P proponuje antice. co Ty na to?
Dla mnie antica może być
moj nick na antice - gashmon gard
Siemka, ja jestem chętny do gry na RL Tibi, miło by było gdybyście się do mnie odezwali najlepiej na GG 26600342. Będę grać od nowa, pacc dla mnie to nie problem lecz wolal bym najpierw wbić jakiś tam lvl .:)
napisałem do Ciebie na gg.
jeżeli ktoś c hce grać od nowa - zacznijmy na antice:) wydasje się być wporządku serverem, i ludzie są pomocni
edit@
czytajcie 1 post!
upne - przydałoby się jeszcze paru ludzi :)
Sarmiczek
27-05-2013, 13:34
upne - przydałoby się jeszcze paru ludzi :)
Ja jestem chętny ;). Nick Faeon. Jak coś na priv GG leci ;P.
Też gram na Antice, także mógłbym "zacząć" z wami grać .
Sarmiczek
27-05-2013, 20:25
http://imageshack.us/a/img833/469/zrzutekranuz20130527201.png
Zapraszamy! ;]
Zapraszamy ludzi ^^ Naprawdę miła atmosfera, mamy aktalnie 2 palków + 1 który wychodzi z rooka, knighta i 43 lvl który nie wiem jaki ma level ! :D
ANALIZER
02-06-2013, 14:03
Widzę, że macie jeszcze niskie levele. Proponuję server astera mam tam sporo kasy (54 level). Jak byście się namyślili to dajcie tu znac.
Kethuris
02-06-2013, 16:47
..........
ANALIZER
03-06-2013, 12:05
To może hiberna? Co Wy na to?
widzewskiezycie
03-06-2013, 12:15
Ja też chętnie bym zagrał ze zgraną ekipą :) Jeśli coś to jestem niewidok na gg : 8957486 . Grałbym EK :) ( pacc oczywiście bez problemu jest już na ten moment ) :)
ANALIZER
03-06-2013, 15:27
No to jak? Hiberna pasuje? Mam tam palka, 14 level ale skile trochę zrobione (80 dista). Mam kilka premium scrolli (kupiłem jak były po 70cc na asterze-istny zysk ;D), aktywuje je jak skończę sesje na uczelni ale grac mogę już od dziś NICK: Rubesom
Chodźcie lepiej na Tibianic'a przypomnicie sobie jak to było na 7.4 :)
Teraz obecna tibia nie ma nic wspólnego z tą jaką pamiętamy
_/_/_/
_/_/
_/
Tibianic.org
Server sam w sobie posiada już wieloletnią historię, bo stoi od dawna. Posiada swoje własne legendy, dziesiątki odbytych wojen i h leveli na 130 levelach+ mimo że exp jest tylko x2.
Mimo to, nadal ludzie tam chętnie grają, cały czas przybywa nowych graczy, nie ma żadnego chamstwa, PA się nie zdarza. Większość graczy jest pełnoletnia. Różne nacje, chociaż minimum połowa to Polacy.
Warto zagrać.
widzewskiezycie
03-06-2013, 17:20
No to raz dwa , podejmujemy decyzje bo mam jeszcze 6 dni paca i bym coś tam zaczął skilować :) To na jaki świat zbieramy ekipe ?
SZYBKA ODPOWIEDŹ ! :)
Antibanti
03-06-2013, 17:26
my gramy na antice i dla jednej osoby nie bedziemy w 10 osob zmieniac servera, jesli ktos chce grac wspolnie to niech dolaczy do nas. Przydadza sie knighty druty i msy
widzewskiezycie
03-06-2013, 17:44
No to pomyśle nad tym czy tam do Was nie dojść :)
A jak wygląda sytuacja u Was ? dawno zaczęliście grać na Antice ? Jakie stosunki macie z innymi ?
ANALIZER
03-06-2013, 18:32
Ja się tyle naskilowałem że szkoda mi to teraz zostawic. Tak czy inaczej zapraszam na hiberne, mój nick to Rubesom.
Antibanti
03-06-2013, 20:17
Ja się tyle naskilowałem że szkoda mi to teraz zostawic. Tak czy inaczej zapraszam na hiberne, mój nick to Rubesom.
Przeciez takie skille wbijesz w tydzien :p
widzew gramy ok tygodnia, 31lvl to najwyzszy u nas. Atmosfera mila, zatargow nie mamy z innymi wspolnie juz questy sie robi
Nasza glidia http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Conscience
Wbijac, need ms, ed, ek . ;D
hej dzisiaj znowu zaczynam aktywnie grać bo mialem problemy z netem i ni jak szło pograć :P)
Tanfenryah
09-06-2013, 11:28
Ja po dość dużej przerwie, zaczynam od jutra znów grać w Tibię.
Więc całkiem chętnie mógłbym zacząć grać z wami, tylko mam pytanie..
Jak to u was wygląda? W ile osób gracie i jakie macie level'e?
Ja po dość dużej przerwie, zaczynam od jutra znów grać w Tibię.
Więc całkiem chętnie mógłbym zacząć grać z wami, tylko mam pytanie..
Jak to u was wygląda? W ile osób gracie i jakie macie level'e?
Proponuję Tibianic.org
Jest to co prawda OTS a nie real tibia ale..
ale z real tibią ma więcej wspólnego niż obecny twór Cipsoftu
7.4 klient - czasy gdzie mag chodził z runami, a nie różdżką, paladyn z kuszą i bełtami, a rycerz z toporem.
exp x2 - w rzeczywistości o wiele ciężej jest wbić setny level niż na rl tibii, ale dobra zabawa zaczyna się o wiele wcześniej.
Wspaniali gracze, różne nacje. Większość graczy jest pełnoletnia, całkiem inny klimat.
co tu dużo pisać, jak ktoś pamięta jak fajnie grało się parę lat temu, to niech przyłączy się do nas. ;D
www.tibianic.org
Jako samozwańczy expert tibii 7.4 służę pomocą, dobrą radą, a także jakimś itemkiem na start.
Wystarczy napisać do Guess Whooo w grze.
Aldriont_Ravenshiel
10-06-2013, 03:02
witajcie męczy mnie juz gra na hardcore pvp mam dość ubijania mnie jednym GFB przez 200-300lvl.. chciałbym przenieść się na inny serwer. Kto mógłby przyjąć mnie do gildii i zaczac wspolna gre? (aktualnie jestem 30 MS 30mlvl) Pozdrawiam :) zaznaczam ze zalezy mi na współpracy(wspolne hunty, questy itd) i osobach grających regularnie ;)
Kethuris
10-06-2013, 06:54
..........
Siemanko ten koles 30 ms, odezwij sie do mnie : Multi Pall(40rp) w grze, dzisiaj bede po 16 na tibi, z checia wybral bym sie na jakiegos hunta. :)
Aldriont_Ravenshiel
11-06-2013, 20:33
szykujcie sie :D wbijam niedługo na antice jak tylko zaksieguja przelew :D
Kethuris
12-06-2013, 06:50
..........
Aldriont_Ravenshiel
12-06-2013, 11:53
na inferne wrócę jak zrobie 300 lvl :) i zrookuje kazdego kto mnie zabił
Witam gra ktoś jeszcze na Antica z tego tematu szukam ludzi chętnych do gry ?pisac na pw lub pod tematem
Ja rowniez bylbym zainteresowany gra w druzynie i popekowal. prosze powiedziec czy dalej aktualne.
może być aktualne tylko jak taka rozbieżność w dacie.. ogolnie ludzie musza widziewc kiedy gdzie co i jak a tak to sie tylko pytają i pytają..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.