Pokaż pełną wersje : Najazdy
Siema! :) Wklejajcie w tym temacie zdjęcia z najazdów na miast bo na julerze niwidzialem :( chyba ze na roku raty ale nic pozatym.
Sir Harwood
24-01-2005, 20:22
O czlowieku myslisz ze najazdy zdażajom sie tak czest na serverach dobze bendzie jak rza na 2 tygodnie zdazy sie jeden :evul: :evul:
Seth-Drone
24-01-2005, 21:36
Zeby rozkrecic ten temat wrzuce cos z najazdu z Aldory (23.01.2004 okolo 23)
http://photobucket.com/albums/v513/Seth-Drone/Yassor0007.jpg
TO all z tych ciekawszych bo sa 3 powody:
1. WIekszosc screenow to same spearmany/warriory :baby:
2. Kumpel zginal musialem biec po loot :(
3. Kumpla bily orki musialem isc pomoc ;)
Sorcerer The Pucek
24-01-2005, 21:50
eeee o ile dobrze wiem (moze mi sie zdawalo moze zostal skasowany temat) ale jzu byl taki :Ppozatym faktycznie najazdy zdarzaja sie raz na ruski rok
btw mam skrinka gdzie mi pisze ze jest najaz ratw na thais :P :P
ee szczerze to nie jest zaden najazd tylko orc land heheh daliście sie nabrac :) :D
:ban:
Rarisu|Klim
24-01-2005, 23:39
ee szczerze to nie jest zaden najazd tylko orc land heheh daliście sie nabrac :) :D
Orc land kolo thais??0o
Ty sam jesteś jak orc land... N/C
Wiesz geniuszu ze to jest koło thais :glupek:
Orcland obok thais ??Hmmm
Jaszczur of Secura
25-01-2005, 10:04
LOOOOOOOOOOOOOOOL ty wiesz gdzie jest orc land!?!? pozatym widziales tylko orcow na orclandzie -.- albo zeby sie pojawialy nowe jak tam stoidsz!!??
me'r :evul: plxx
P.S. nice ss :)
Seth-Drone
25-01-2005, 12:24
Nono nie wiedzialem ze tyle ludzi bedzie mnie bronic ze to thais a nie orc land B)
Hahahaha chlopie widziales kiedys wogule orcland hahahah smiac mi siechce popatrz na mapke na tym zdjeciu ale noob z ciebie byles ty wogule kiedys w orclandzie hahahaha nastepnym razem jak niewierz co to jest to niekomentuj noobie idioto X( :baby:
ufff...jak to dobrze ze w ten niedzielny wieczór bylem jeszcze zbyt nawalony żeby grać w tibie.....ufffff ( cyz ktos komu nieudało sie schowac w pz uszedł z życiem?? )
Seth, moze nie wszyscy to takie nooby jak myslisz ;p
Jezeli chodzi o najazd to byla jatka totalna. wielu moich kumpli zginelo. Orki wdarly sie do thais z 4 stron... w niektorych miejscach byly juz pod dp. Uwazam ze cipsoft troche przesadzil, chociaz troche adrenalinki nie zaszkodzi
Gold Dragon Knight
30-01-2005, 18:30
Witam wszystkich w Thais na świecie harmonia był Najazd ratów
Po pierwsze widziałem napis Plague Rats of thais czy jakos tak oto zdjęcie
Walka z cave ratami
http://img.photobucket.com/albums/v655/xniver/auto_save_screenshot31.bmp
Pozdrawiam ALL
po 1.
powieksz screena.
po2.
skille masz niezle jak na ten lvl :P
po3.
kiedy miales ten napis?
ja go mialem tuz przed dedem <ale nie od rata xD>
Mozna wywnioskowac ze najazdy sa "przeprowadzane",stopniowo...od najstarszych światów <?> Tam tez zostają wczesniej wprowadzone poUbdejtowe mobki ;],ale z biegiem czasu to sie rozkreci.
Ps.Z tego co mi wiadomo wieksze Najazdy byly tylko na Eterni i Antice <?>
Gold dragon JEJU twoje skille przerazaja mnie 8o z 14lvl takie slabiutkie?!?! potren, albo zmien profesje na maga jak nie lubisz trenic!
Arnitch De Knight
30-01-2005, 21:02
Poprosze jeden najazd na carlin na hiberne bo coś tam nuno X(
najlepiej jak by ten najazd był jak bende mial 20 lvl bo planuje wtedy dragon lance i skille 60/60 :) mam nadzieje ze wyjdzie chciałbym mieć na hibernie w carlin najazd orków lub minosów albo jeszcze lpiej dwarfów ale ostatecznie takie potworki dla pacc czyli:scarab,mumy,crypty shambler,larvy no i najwarzniejsze anciends scarabs:D plz jak bende mial 20 lvl:D tylko to troche potrwa uprzedzam ;)
Faxero paladyn
30-01-2005, 22:28
@ re up
A ja poprosze MPA tylko zeby ladnie wygladal (no wiecie - musi byc czysty itp.)
A tak na powaznie to nie da sie poprosic o najazd, to sie dzieje niezaleznie od nas... :)
Martalen Dark
31-01-2005, 12:14
Ja wam nie zazdroszcze po pierwsze zginal bym w ulamek sekundy a po drugie jak bym zobaczyl orca berserkera to bym uciekal
Moje skile:
:berserk: club fighting: 17
:mag: mlvl 8
:blazen: lvl 11
:flaga_pl: profesja: sorcerer
Gold Dragon Knight
01-02-2005, 13:03
Nie potrafie powiększyć bo ten photo bucket ma ograniczenie do 250KB a duży mój obrazek to miał 2MB
lol
zmien format zdjecaia na jpeg to bedzie mialo okolo 150 kb... :p :p
Ps.Z tego co mi wiadomo wieksze Najazdy byly tylko na Eterni <?>
O tak! Kilka straszliwych najazdow szczurow na Thais!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.