PDA

Pokaż pełną wersje : Atack orcków!

Patrix
24-01-2005, 20:03
http://youalin.tweakdsl.nl/de/orcattack.rec
to nie jest muj film (tylko z tibia.de)

Staszek
24-01-2005, 20:20
Duzo Akcji W Tym Filmie Nie Ma Ale Koncowka Naprawde Jest Dosc Smieszna Ale Zarazem Wspolczoje Dla Bohatera Sytuacji :)

Berburio
24-01-2005, 20:20
jezu.. nawet nie chce mi się tego znów ściągać.. to jest pewnie ten najazd który był wałkowany już z 10 x minimalnie gdzie ta cała pati knight czy jakoś tak kręci film.. ehh (temat do kasacji)

Staszek
24-01-2005, 20:23
Tu Nie Chodzi O To Ze Atak Byl Nudny Ale To W Jakiej Sytuacji Knight Pada

fil0nson
24-01-2005, 20:24
jezu.. nawet nie chce mi się tego znów ściągać.. to jest pewnie ten najazd który był wałkowany już z 10 x minimalnie gdzie ta cała pati knight czy jakoś tak kręci film.. ehh (temat do kasacji)

Te małolat zamknij jape bo gadasz jak potłuczony.

Film jest kozacki, dużo można z niego wywnioskować. Chociażby żeby nie wychodzic za bardzo z miasta. :p

Staszek
24-01-2005, 20:34
Ale Resp Orcow Wrecz Hamski :P

SheN228
24-01-2005, 20:38
Film jest extra
Na końcówce mowiłem tylko : UE UE UE plx !

Ps: Od czego zalezy wa jakim swiecie jest atak ?Z kad koels o tym wiedzial ?

Staszek
24-01-2005, 20:42
Najpierw Kilka Minut Przed Atakiem Pojawia Sie Informacja Ze Wykryto Aktywnosc Orcow W Danym Miescie Lub Innego Monsterka Rata Np :P A Pozniej Tak Jak Widac Na Filme Napis Ze Thais Zostalo Zaatakowane Przez Orci

Maxi skywarien
24-01-2005, 20:52
haahah dobre to bylo ile summonkow i odrazu uh padl nie moge wiecej takich akcji plx:]

Dowizul z Inferny
24-01-2005, 20:52
spoko ja widzialem ten atak z perspektywy innej osoby tez

Maxi skywarien
24-01-2005, 20:57
Jak popatrzycie dobze pare razy obejzycie ze on najdluzej wytrzymal i byl w srodku!!:D

Mateusz the vampire
24-01-2005, 21:04
Witam wszystkich i oznajmiam że wracam na to forumm....blablabkabkaablbalabaabla...No więc koncówka była za***ista z tego powodu że 51lvl czy tam 61lvl niepatrzy że go <sex> ***ią orci i jeszcze zdjoł tarcze to chyba jakis debil po***any temat fajny dużo można sie pośmiac po prostu wielki matrikx Tibia hehehehehehehehe :]

Olorion.
24-01-2005, 21:59
Witam wszystkich i oznajmiam że wracam na to forumm....blablabkabkaablbalabaabla...No więc koncówka była za***ista z tego powodu że 51lvl czy tam 61lvl niepatrzy że go <sex> ***ią orci i jeszcze zdjoł tarcze to chyba jakis debil po***any temat fajny dużo można sie pośmiac po prostu wielki matrikx Tibia hehehehehehehehe :]

......... buhahahaha + rotfl0r

i no se podem pśśśśśśśsss i hopla nie?

lol bez sensu...

nie mial tarczy, bo zalozyl guardian halberd, wtf?

Berburio
25-01-2005, 09:57
ups.. przepraszam bARDZO. ściągłem film i to jest jednak inny niż ten z knight the berserker czy jakoś tak:)

Master Knight de'Vere
25-01-2005, 13:45
Filmik zaje***** tylko szkoda mi tych ludzi którzy tam dedli :p JAk by ktos nie wiedział to był film z aldory ;)

Hellraider
25-01-2005, 14:20
LOL

Nie ma nic gorszego niż zboczony 12-latek na forum "że go <sex> ***ią orci (orci? co to?)" w dodatku mający nie wiecej niż 10 lvl. Grałeś kiedyś przynjamniej 25-lvlowym knightem??? Jak nie (a na pewno nie) to weź sie qrde zamknij, nie wypowiadaj sie na temat czegoś o czym (...) wiesz X( (srry jak zobaczyłem te durnoty to aż mnie poniosło) nawet jakby miał tarcze to nic by mu to nie dało!!! (może by przeżył 3 sekundy dłużej), poza tym jak sie idzie lać na solo lepsze potworki np. zerki albo leadery to sie bierze two-handy, a przez ten spawn tam chyba było z 5 warlordów nie miał szans przeżyć!! Nie wiem z czego tu sie śmiać ty bys padł na 1 wariorze. Jakbym był modkiem to już byś miał bana X(

Ps. naucz sie pisać i lepiej nie bluzgaj, bo uwierz mi, ze sfrustrowanym 12-latkom nie wolno wszystkiego (sam mam 13 ale jak widze coś takiego to mnie bierze X( )

Ps.2 Twojego podpisu nie bede komentować chociaż pośmiać sie jest z czego :D

Master Knight de'Vere
25-01-2005, 14:51

OMFG co za lol ja współczuje jego rodzicą mają jakies nie wyżyte dziecko naprade. I co czujesz sie taki dobry że napisałeś posta poprzeklinałeś sobie no to teraz idz do przedszkola bo to co piszesz wskazuje na to, że powinieneś tam być! X(

Arcymag Kręgu wody
27-01-2005, 14:10
Heh, wspolczuje temu gostkowi medusa shield heh no czasem tak bywa
Ehh i "troche" bp runek :P

Elmin
27-01-2005, 15:12
Duzo Akcji W Tym Filmie Nie Ma Ale Koncowka Naprawde Jest Dosc Smieszna Ale Zarazem Wspolczoje Dla Bohatera Sytuacji :)

Czlowieku czy ty myslisz ze jak piszesz kazdy wyraz z duzej litery to wygladasz powaznie? Tylko sie osmieszasz.

A i do autora tematu :
Kiedy sie wreszcie nauczycie ze mój pisze sie przez ó?? To samo jest z góra czy dól bo to tez czesto sie zdarza takim jak ty i moze to Ci pomoze.

Van_Waterflew
28-01-2005, 10:16
szczere naprawde szczery film :D a szczegulnie nagly resp i u re dead :D fajny mi sie przynajmniej podobal :D

Lord Czaja
28-01-2005, 18:20
dawno nie oglądałem żadnego filmu, ale ten jest świetny...
aż zacząłem się bać ;)

Plyta Goowna
28-01-2005, 19:12
Bardzo fajny filmik ... Gram na tym swiecie i spoznilem sie troche na ten najazd, ale pewnie i tak bym nie poszedl. ( za trudny jak dla mnie :D )
Ten resp byl wymiatajacy !!!!!! :D

Retawoni
22-02-2005, 21:45
Ten filmik jest poprostu Za***isty oby wiecej takicha atakow bylo na aldorce :D :]

kin333
23-02-2005, 18:19
Nie da sie sciagnac...Sciagnalem i patrze,a plik jest jakis typu .rec :/klikam i sie wyswietla gowno!! co zrobic? Ludzie pomorzcie LoL:]

Ostry!
23-02-2005, 18:34
Niezłe to, nie wiedziałem że te potworki mogą sie zrepiść jak tam ludzie chodzą LóL

XinaX
23-02-2005, 18:37
hardkorowo :D:D i'm lovin it :P:P:P:P

Pati-Knight
23-02-2005, 21:47
Co ty se tu qrwa od*******asz?Nie pasuje ci coś?Nabijasz posty ... Sam mam tego chara , I qrwa nie od*******aj tutaj żadnej "gdzie ta cała"Sam jesteś wałek

Malutki Palladino
23-02-2005, 22:09
hehe zabawne ... Knight znalazl sie w centrum uwagi orcow ... Troszki ich duzo :p