PDA

Pokaż pełną wersje : GS + EF albo E BOMB

nawigator
23-01-2004, 18:50
Uslyszalem ze mozna blokowac GSy i inne potforki EFami i E BOMBAmi czy to prawda ?

z góry dzieki za odpowiedzi

pozdro
nawi~~

Owoc
23-01-2004, 19:04
Hm, więc jest tak, że jak strzelisz w GSa z Ebomb to wyjdzie z niej, ale jak strzelisz EF czy Ebomb przed nim to nie wejdzie w to pole (tylko je ominie ^^). W yakiej sytuacji można chyba otoczyć się EFami i GS ci nic nie zrobi? :D:D xD

Gimlos
23-01-2004, 19:17
Oryginalnie dodany przez Owoc
Hm, więc jest tak, że jak strzelisz w GSa z Ebomb to wyjdzie z niej, ale jak strzelisz EF czy Ebomb przed nim to nie wejdzie w to pole (tylko je ominie ^^). W yakiej sytuacji można chyba otoczyć się EFami i GS ci nic nie zrobi? :D:D xD
GS takze "pluje" . jest to jego slaby atak, ale jest ;)

qba
23-01-2004, 21:27
dobra technika na gsa strzlic e-bomb na siebie i na polu na jakim stoimy walnąć jeszcze czar destroj field:D hmm coraz bardziej mi sie podobaja te updaty

Mefi
24-01-2004, 09:09
jest tylko taki problem że jakotoczysz siebie to gs i tak do ciebie podejdzie i zaatakuje z bliska a jak będziesz miał pecxha to zostaniesz "zjedzony" :P

Magus
24-01-2004, 11:46
Oryginalnie dodany przez qba
dobra technika na gsa strzlic e-bomb na siebie i na polu na jakim stoimy walnąć jeszcze czar destroj field:D hmm coraz bardziej mi sie podobaja te updaty

Zanim uraczysz forumowiczów kolejna porcja swoich porad sprawdz w praktyce czy dzialaja.
Przykladowa sytuacja:
Stoimy w waskim tunelu i widzimy biegnacego na nas GSa, niewiele myslac:
wariant a) rzucamy e-bombe pod jego nozki - GS zatrzymuje sie na chwile po czym przechodzi przez energie i gryzie nas.
wariant b) rzucamy e-bombe przed niego - GS nie wchodzi na nia do momentu kiedy zadamy mu jakies obrazenia (bolty/HMM'y). Kiedy go zaatakujemy przejdzie przez energie i rowniez nas pogryzie (o pluciu poison fildami juz nie wspomne).

Raynold
24-01-2004, 23:44
Ja orócz potwierdzenia dodam, że nie tylko takie silne potworki jak gs to robią. Już na foldzie identycznie sytuacja wygląda ze slimami - zaatakujesz z hmma, to przejdą przez ffy, żeby się do Ciebie dostać

Mefi
25-01-2004, 07:06
Oryginalnie dodany przez Raynold
Ja orócz potwierdzenia dodam, że nie tylko takie silne potworki jak gs to robią. Już na foldzie identycznie sytuacja wygląda ze slimami - zaatakujesz z hmma, to przejdą przez ffy, żeby się do Ciebie dostać

robią tak też wszystkie inne potworki..

Looc
25-01-2004, 09:05
Heh no to takiego przyblokowanego potworka trzeba bić z fieldów i sdkiem wykończyć.

Kargax
25-01-2004, 12:23
Heh no to takiego przyblokowanego potworka trzeba bić z fieldów i sdkiem wykończyć.

sd? omg what a waste! :rolleyes:

Dozorca
30-04-2007, 16:34
@Lord Wardi
posrało cie?:confused:

Nuvemem
30-04-2007, 16:35
@Lord wardi
To twoja stara że ją pokazujesz??

@topic
Kiedyś można było go zablokować fieldami i nie przeszedł przez nie ale w tym updacie już przechodzi prze fieldy ;( ;(

Ejkon
30-04-2007, 18:01
kiedys cos tam bylo