Pokaż pełną wersje : GS + EF albo E BOMB
nawigator
23-01-2004, 18:50
Uslyszalem ze mozna blokowac GSy i inne potforki EFami i E BOMBAmi czy to prawda ?
z góry dzieki za odpowiedzi
pozdro
nawi~~
Hm, więc jest tak, że jak strzelisz w GSa z Ebomb to wyjdzie z niej, ale jak strzelisz EF czy Ebomb przed nim to nie wejdzie w to pole (tylko je ominie ^^). W yakiej sytuacji można chyba otoczyć się EFami i GS ci nic nie zrobi? :D:D xD
Oryginalnie dodany przez Owoc
Hm, więc jest tak, że jak strzelisz w GSa z Ebomb to wyjdzie z niej, ale jak strzelisz EF czy Ebomb przed nim to nie wejdzie w to pole (tylko je ominie ^^). W yakiej sytuacji można chyba otoczyć się EFami i GS ci nic nie zrobi? :D:D xD
GS takze "pluje" . jest to jego slaby atak, ale jest ;)
dobra technika na gsa strzlic e-bomb na siebie i na polu na jakim stoimy walnąć jeszcze czar destroj field:D hmm coraz bardziej mi sie podobaja te updaty
jest tylko taki problem że jakotoczysz siebie to gs i tak do ciebie podejdzie i zaatakuje z bliska a jak będziesz miał pecxha to zostaniesz "zjedzony" :P
Oryginalnie dodany przez qba
dobra technika na gsa strzlic e-bomb na siebie i na polu na jakim stoimy walnąć jeszcze czar destroj field:D hmm coraz bardziej mi sie podobaja te updaty
Zanim uraczysz forumowiczów kolejna porcja swoich porad sprawdz w praktyce czy dzialaja.
Przykladowa sytuacja:
Stoimy w waskim tunelu i widzimy biegnacego na nas GSa, niewiele myslac:
wariant a) rzucamy e-bombe pod jego nozki - GS zatrzymuje sie na chwile po czym przechodzi przez energie i gryzie nas.
wariant b) rzucamy e-bombe przed niego - GS nie wchodzi na nia do momentu kiedy zadamy mu jakies obrazenia (bolty/HMM'y). Kiedy go zaatakujemy przejdzie przez energie i rowniez nas pogryzie (o pluciu poison fildami juz nie wspomne).
Ja orócz potwierdzenia dodam, że nie tylko takie silne potworki jak gs to robią. Już na foldzie identycznie sytuacja wygląda ze slimami - zaatakujesz z hmma, to przejdą przez ffy, żeby się do Ciebie dostać
Oryginalnie dodany przez Raynold
Ja orócz potwierdzenia dodam, że nie tylko takie silne potworki jak gs to robią. Już na foldzie identycznie sytuacja wygląda ze slimami - zaatakujesz z hmma, to przejdą przez ffy, żeby się do Ciebie dostać
robią tak też wszystkie inne potworki..
Heh no to takiego przyblokowanego potworka trzeba bić z fieldów i sdkiem wykończyć.
Heh no to takiego przyblokowanego potworka trzeba bić z fieldów i sdkiem wykończyć.
sd? omg what a waste! :rolleyes:
@Lord Wardi
posrało cie?:confused:
@Lord wardi
To twoja stara że ją pokazujesz??
@topic
Kiedyś można było go zablokować fieldami i nie przeszedł przez nie ale w tym updacie już przechodzi prze fieldy ;( ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.