Pokaż pełną wersje : Polacy Potrafia :) -> Aurea
-=Folari=-
25-01-2005, 09:20
2 screanki :)
Co tu duzo mowic .... chyba cel kazdego gracza ... :)
http://img.photobucket.com/albums/v511/Folari/Random%20SS/UO0003.jpg
I'm Evul Magican :)
http://img.photobucket.com/albums/v511/Folari/Adv19mlvl.bmp
A tutaj upragnione 1st miejsce na liscie ... :)
http://img.photobucket.com/albums/v511/Folari/1st-list.jpg
nie wiem czy moge powiedziec nicki polakow ktozy sie na tej liscie jeszcze znajduja ale powiem wam ze ja tam widze 8 playerwo z Polski razem ze mna :)
No nareszcie jakis polak jest pierwszy na liscie :D
Tanivupo
25-01-2005, 09:45
NICE:d
re up@; nie tylko on jest polakiem na 1 miejscu :D
Mevar na aldora ma 120 i jest z polski ( najlepszy na servie)
:D
Nie Wiem Czy Sie Orientujecie Pierwszym Polakiem Ktory Byl Jako 1 Na Liscie Byl Gottar Z Isary
no nareszcie :> gratz lvl . Pozdro dla polakow z top :)
Catrishia
25-01-2005, 11:00
No wielkie GRATULACIE za ten wyczyn =D Dobrze, że mamy porządnych graczy także u nas w kraju =) Znam wielu z Elysji, Galany i lUnary takich ludzi =P Jeszcze raz grats!
Nie Wiem Czy Sie Orientujecie Pierwszym Polakiem Ktory Byl Jako 1 Na Liscie Byl Gottar Z Isary
Dobrze sie orientujesz
@topic
I tak na razie niema z kim pójść na Anihilatora, ani demon helmeta >.<
Jeden z nielicznych polaków ktorzy potrafią grac..expic...i miec zasluzony....100lvl
GRATULACJE
I tutaj masz kał na bucie bo pierwszy był chyba Raistlin mejere II z danubii
Folari masz o tyle szczescie ze trafiles na serwer na ktorym jest malo PG i w ciagu pol roku do 100 lvlu doszedl tylko Sarandi ktory jest retired. Gdyby na servie zostal Joixazi, Losario czy Quenthel ( :> ) to bylbys teraz 4 w expie ;]
Poza tym Gratz (ale tylko dla 1 ownera - Cyca)
Bye
Loozaczek89
25-01-2005, 16:26
brawo brawo : )
widac ze nawet warlordy sobie tam solujesz, khe ; d
Pisales, ze jesli sie spodoba, bedzie wiecej screenow...
PODOBA SIE !!! ;d;d
B0|_tO|-|O|_iK
25-01-2005, 17:48
gratz...co do mevara z aldory to prawda, jest 1 w expie ale to sie wkrotce zmieni....pozdro dla wszystkich Polaków z aldory i pozdro dla folariego ;d;d (ps. dawaj mi tego csa xd)
btw. kanalio mowiles ze of sux ;d
ancient kavu
25-01-2005, 19:26
Nik juz nie wspomnial ze teraz gottar gra na Solerce jako Cornner Mac'Mannus(czy jakos tak :P) i tez jest the beast. Nawet skille ma dobre w przeciwienstwi do tego co mial na isarce.
Master Of Devastation
25-01-2005, 20:36
I teraz gottar też jest pierwszy na liście na solerze ,goethi mac'mannus...:D
Master Of Devastation
25-01-2005, 20:38
Nik juz nie wspomnial ze teraz gottar gra na Solerce jako Cornner Mac'Mannus(czy jakos tak :P) i tez jest the beast. Nawet skille ma dobre w przeciwienstwi do tego co mial na isarce.
Conner tez jest ,ale gottar ma nick goethi mac'mannus a skilel ma lipne chyba 85 axe jak się nie myle ,poniewaz on nic nie trenował od 40 skills w axe expił ;)
Sam Niewiem
25-01-2005, 20:56
"Poza tym Gratz (ale tylko dla 1 ownera - Cyca) "
Phi ... to ilu ich jest? ;-)
Quenthel była najlepsza, bo też nią 2 osoby grały (czy nawet więcej?)
Pozdrowienia Kopniak ! Pukam~~pls ;)
Stachumixer
25-01-2005, 21:34
no nareszcie :> gratz lvl . Pozdro dla polakow z top :)
To samo co ^^
Jojo Ninja
26-01-2005, 13:48
No Folari czekałem kiedy tą setke nabijesz xD, No to gz pierwszego polaka z 100 lvlem on Aurea :) , a Sarandi jak sie bawi tym charem to niech go rooknie bo wkurzające jest to... Ranking zajmuje tylko :P
Tajniak Szopen
26-01-2005, 14:15
Tak się składa że Mevar był 1 od Folariego ;) ale tez gratz w końcu to wielki wyczyn zrobić 100 lvl. Niestety Mevra ma bana na 1 miech i Masakrowiec X( ;( Jest też wojna na aldorze w której Polacy są w trudnej sytuacji ;( Lecz mam nadzieje że Polacy wygraja. ;)
Quenthel była najlepsza, bo też nią 2 osoby grały (czy nawet więcej?)
No niestety sam bym nie dal rady - 2.
powrót vavca
26-01-2005, 15:11
Też tak chce:/.Wielkie gratz .Jeszcze zdobędę ten 100 lvl ...
Gratz. Miej sie na bacznosci Paranoik Cie goni :P
Gajowy Marucha
26-01-2005, 15:42
hoho no niezle (a nawet bardzo nieźle... no może bardzo bardzo neiźle... po porstu fabulous 8o ) ale ja się zastanawiam ile czasu spędzasz przed Tibią. Mówicie że osmiu Poalków? Kolejny dowód, ze Polacy stanowczo za duzo grają w Tibię :)
B0|_tO|-|O|_iK
26-01-2005, 15:48
Gratz. Miej sie na bacznosci Paranoik Cie goni :P
nie masz racji, paranoik zostanie ostro w tyle bo jak narazie dostajemy w dupe w wojnie -.-''
BRAWO!!
Gratz 100lvlu i 1 miajsca na liście:D
Bolto~
On da se rade a co do wojny do szkoda :/ dziwne ze polacy 1 miejsca na listach maja a wszystkie prawie wojny przegrywaja . .
B0|_tO|-|O|_iK
26-01-2005, 16:18
@up
masakrowiec, mevar i wilaggio maja bany na miech, mevar mial hak, wiec czarno to widze -.-, non stop black widows online...
poza tym bw nie sa tacy glupi na jakich wygladaja, b. dobrze przygotowany boat trap w ab i 6naszych padlo...wilaggio nawet sie nie zdazyl uhnac >.<''
edit: to dopiero 1sza wojna, jakiej polacy JESZCZE nie przegrali na aldorze, ale sa w gorszej sytuacji...
Wielkie gratz Folari czekałem na ten twój 100lvl narszcie na aurea polak 1 na liscie :) Powodzenia w dalszej grze :D
-=Folari=-
27-01-2005, 08:21
@All Nie napisalem ze jestem 1st polakiem na pierwszym miejscu wogle -_-
Thx za commenty Topicowe :P
grats lvl folari :) a co do aldory sprawa ***nieta wczoraj jeden polakow dostal bana na tydz ale moze inni dobrzy polacy z sacrifice pomoga i sie przyłacza do polakow i wy****lom tych bw z aldory bo to wkurza jak kumple gina ;(
wszyscy high lvl'e z polski i ci co sa po stronie polakow niech za***ią ich i koniec bedzie bo nie bylo wojny 2 miechy wrócili i znowwu -.-' ale w tym samym momencie co oni wrócili mevar , masak i will ban -.-'
Sry za błedy :D
LoL ? Nareszcie ? a co jest o Mevarze ? Polak Aldora-.- i co ? Pierwszy omg.. 1 Mevar 120 27516664
Dostal Bana do 24.2.br bo chcial acca chyba sprzedac czy cos tak slyszalem ;(
No wreszcie Aurea sie czyms wykazala :evul:
Graty dla Folara dawaj ak dalej :cup:
Ps: tak po cichu... masz konkurenta na to stanowisko... narazie niepozornie Tuorm wychyla sie na czolowke :D ...
Pozdro dla Aureanczykow~!~!~
Z tego co ja wiem to najlepszym polakiem na serwerze, ktory osiagnal 100 lvl jako pierwszy na serwie byl Civatateo na Eterni, a nie Gottar czy ktos inny. Chyba, ze byl ktos wczesniej.
Jojo Ninja
27-01-2005, 11:51
O ludzie wy chyba nie umiecie czytać ze zrozumieniem TO JEST FOLARI Z AUREA a nie jakaś Aldora q**a... Jak macie walić takie off topy to idźcie sie bawić w piaskowanicy -.="
-=Folari=-
27-01-2005, 12:22
K... Nie P.... Mi o tym kto zdobyl 100 jako pierwszy bo mnie to jajo obochodzi ... i nigdzie nienapisalem ze ja pierwszy 100 osiagnolem... do wuja :[ A to ze jakis noob tak napisal tesh mnie nie obchodzi i przestancie pisac ze nie ja pierwszy 100 osiagnolem :[[[
NIe jakis modek pousowa troche postów bo az sie krzywo na ten topic patrzy
@ontopic
Gratz ssków i powodzenia w osiągnięciu 200 lvl ;P , gdby nie to ze joxiazy czy jakos innaczej niegra to juz by byl pierwszy z lvlem
B0|_tO|-|O|_iK
27-01-2005, 13:28
@folari
rob lepiej ani~ i demon helma :D
-=Folari=-
27-01-2005, 16:58
bump ^^ odnawiam teamcik bo dozucilem SS'a z Adv m lvla :)
8o 8o 8o RESPEKT 8o 8o 8o jak spotkam na serwie to szacunek :)
Jojo Ninja
27-01-2005, 17:07
Hmm, pierwsze dwa posty po Folarim zje...y temacik :P , btw. gdzie ten ss z mlvlem? ^^
@All Nie napisalem ze jestem 1st polakiem na pierwszym miejscu wogle -_-
Thx za commenty Topicowe :P
Nie Jestes Gottar Byl Juz 1 :)
OMG. Nie chce mi sie sprawdzać tego chara na tibia.com, ale NIE WIERZE, że to ty wszystko zrobiłeś. Na pewno ktoś z 100 lvl nie pisał by "screanki". Zapewne wziąłeś to z czyjegos fotologa -.-
PS. Wiem, ze głupio napisałem "gratki", ale tak pisze się lolkom
-=Folari=-
27-01-2005, 21:57
OMG. Nie chce mi sie sprawdzać tego chara na tibia.com, ale NIE WIERZE, że to ty wszystko zrobiłeś. Na pewno ktoś z 100 lvl nie pisał by "screanki". Zapewne wziąłeś to z czyjegos fotologa -.-
LooL :) Najlepszy post w calym tym temacie :) Gratz :D
Btw. Sorry ale cos sie z***al ss z m lvlem.... Adv jset na 19 m lvl :]
Jojo Ninja
27-01-2005, 22:12
Powiem tyle : LOL
Gratz 19 mlvla :cup: Jedziesz chłopaku dalej :D l Licze że w końcu ktoś na Aurea nabije 200 lvl xD
GratZ Folari nie ma jak ziom z 3miasta bije 100 lvl to juz cos.
Ale dlugo poczekasz na dobrą ekipe na dwa wymażone questy przez chyba każdego gracza ;]
Made by Ma$elko
--solerka--
Ice^Cube
28-01-2005, 15:49
Wcale nie bedzie dlugo czekal, bo wrocilo kilka osob z top10 (w tym ja).
Na Anihilatora Folari bedzie musial prawdopodobnie jeszcze chwile poczekac, bo juz sie zmontowal szwedzko-polski team (Joixazi, Lecther Tirado, Misima, Rusikow). Ale na Demon Helmet chetnie z Toba pojde Folari, mimo tego, ze to ja prawdopodobnie zdechne... zrobie lv 101 tylko po to zeby miec kolejny wpis na liscie smierci, ale dla tego helmiku jest to warte :))))))))))))
Joixazi is watching you....
@ Ice~
No to nic tylko zyczyc powodzenia ...
Na solerce czekamy na 1 polski anhi ...
Plany już są ... termin jest bliski ...
Made by Ma$elko
Hail _/ (lol)
8 osób? Ty, Ania, Buti, Joix, Rasel, Deesan, (chyba) Norly... kogoś mi brakuje :)
~Cast~
edit:
Aa, już wiem, Gruzin ;)
Druid-Skippy
29-01-2005, 17:26
Hej
Gram na swiecie pacera...moim zdaniem niedlugo pojawi sie nowy polak na podjum...pewien gracz na swiecie pacera bardzo szybko expi (gra ok 4 miesiecy) ma juz 98 lvl ...
Jest za***isty - sorc :P
nara
/\/\ienki
01-02-2005, 17:07
Gz, opoznione... ale mnie nie bylo :P
Hail Trojmiasto!
Hail Gdansk!
Hail Jasien!
Mirek druid
01-02-2005, 19:46
Byle tak dalej a będziesz pierwszy
Venderer
01-02-2005, 21:20
Gratz !!!!
Btw... Aurea Rlz!!!!
bartek-pila
01-02-2005, 21:31
ja niewiem czy mu wierzyc
mozna takie zdjecia znalesc na zagranicznym forum :(
JA przynajmniej nie jestem tego pewien
Ice^Cube
01-02-2005, 22:28
To jest Folari, jego wypaczona wyobraźnia, ss z lootow z p-legow to jego styl :**** Jest Polakiem z 3miasta, idzie ladnie z lv (czasami w dol po kickach) i pojdzie w sobote ze mna na Liche zebym mogl sobie wyciagnac jeden fajny item :P
no bravo bravo :) dla kolegi z 3 miasta :) a teraz male pytanko odnoscnie OF : jak sie tam z kasa wychodzi ? duzo zlomu leci ? bo chętnie bym zmienił spota ... GSy juz mi sie nudza :P 85 lvl Rooyal 88 dista :>
Pierwszym polakiem ktory był na 1 miejscu na liscie expa byl Raistlin Mejere II z Danubii, co nie znaczy ze pierwszy zdobyl 100lvl na tym serverze, bo pierwsze miejsce osiagnal dopiero pozniej.
@topic
Gratz, teraz zaloz gildie najlepszych polakow i zawladnijcie serverem.
Ew. zaloz gildie polakow kumpli kup GH gdzies na uboczu i miej caly server w dupie, a gildia niech sie rozwija i robi coraz to nowsze questy, wyprawy czy cotamkolwiek.
/\/\ienki
02-02-2005, 15:19
ja niewiem czy mu wierzyc
mozna takie zdjecia znalesc na zagranicznym forum :(
JA przynajmniej nie jestem tego pewien
zamknij ryj bo to koles z mojego osiedla
hail gdanks-jasien
no wqcu jakis ss dales, ale drugiego screena widze 2x2cm :P
no nic biegaj z Joix, potem ja do was dolacze i... :P
GJ!
B0|_tO|-|O|_iK
02-02-2005, 15:28
jestem troszke wstawiony :P i nie chce mi sie szukac posta, ale był tu taki, w ktorym koles pisal, ze te screeny nie sa folariego...
do wszystkich, ktorzy twierdza, ze to nie sa jego ssy:
WYPIE.RDALAC OD MOJEGO ZIOMA Z RLA TO JEGO SSY!!!!!!
btw nice szkriny, czekamy na wiecej i zrob wreszcie demon helm solo :D
hail gdansk lechia gdansk holligans :P
-=Folari=-
15-02-2005, 16:12
bump ( jak to robia na tibi.com :P )
Odnawiam teamt :P ss niema nowych :( :P
Ice^Cube
15-02-2005, 16:54
No jak juz sie Folari pochwalil to ja tez to zrobie :)
Wczoraj zrobilem 100 lv, teraz jest juz 101 :P
A kilka godzin po 100lv uwienczylem swoj sukces zlootowaniem Ring of the Sky :))))))))))))))))))) (pierwszy na Aurea)
Yours Joixazi
-=Folari=-
17-02-2005, 11:15
GZ pierscionka :) Moze wyjdziesz zamnie ? :P Albo ja za ciebie jak wolisz :P
No to jak sie chwalimy ... przedwczoraj 2x boh + 1 ss - 3 godizny hunty poszly 3 bp uh bp hmm :)
Aureliunkunfun (DruiD)
17-02-2005, 11:21
joix joix joix co ten joix zrobil ;( byl przez dlugi czas pierwszy potem drugi potem trzeci a tu nagle 5 ;( ;( ;(
http://komora2004.republika.pl/UO0020.jpg
Gratz ... Nie ma to jak 100 lvl :> heh
NICE:d
re up@; nie tylko on jest polakiem na 1 miejscu :D
Mevar na aldora ma 120 i jest z polski ( najlepszy na servie)
:D
Niestety mevar juz niebedzie lepszy , jego postać została Skasowana prawdopodobnie przez GOD Guido ... Mevar pozostał żywą legendą Aldory :)
Ale puki żyja polacy to nikt niezapomni Mevara :)
Ice^Cube
01-03-2005, 19:08
Niedlugo wyjdzie kto jest na prawde dobrym graczem, bo na wojnie wychodzi wszystko -.-
Ja przestaje expic, bo musze zajac sie szkola. Zobaczymy jak bedzie szlo reszcie Polakow, a przede wszystkim moim 2 rl kolesiom (Fast'Molt i Gex Darkblade) no i Nexoriu, ktory jest niezly kozakiem, pojdzie ze mna ze mna zawsze i wszedzie :P
btw. Obecnie najlepszym Polakiem jest Seromontis z Hiberny, dobry ziom ale noobek :> Jak chcialem z nim isc na demony to powiedzial, ze jak padnie to straci skille :)
@Folari
Na wakcje wale 150, szukuj sie :)
Yours Joixazi
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.