Pokaż pełną wersje : Ghostland Ekspedycja
Sirendor
25-01-2005, 10:20
W przypływie nudy postanowiłem, że sie przejde po ghostland i zbadam wszystkie dziury :D Niestety runy sie skończyły i musiałem wracać. Ale nakręce ciąg dalszy z pozostałymi dziurami + GS solo.
http://members.lycos.co.uk/necro/glexpedition.rec
Jak by nie ruszyło to www.sirendor.prv.pl
(PS. dla tych którzy oglądneli: Już wiem do czego służy ta dźwignia :p )
W sumie filmik fajny, pokazuje wiele ciekawych, nieznanych do końca miejsc w gl, mimo iż większośc znałem. Szkoda że nie poszedłeś do "kręgu" i tam na dsy :P Z drugiej strony film obejrzy sporo noobów i dopiero nie będzie się dało w gl expić ;/
Master Knight de'Vere
25-01-2005, 14:01
Filmik ogólnie fajen ale troche nudny był :p
Sirek jak zawsze wymiata =]
Sirendor
25-01-2005, 19:29
Staram się. :p
Postaram sie was nie zawieść w kolejnych filmikach :)
Powodzenia w grze
Filmik Cool
Ale daj też tą jaskinie z Skorpionami i Ghulami <tam gdzie wtedy nie miałes lopaty xD > tak sie składa że tej jaskini sie boje xD
sierbador
26-01-2005, 15:05
ej ziomek ta dzwignia dziala, otwiera ta magiczna sciane niedaleko gsa, tam sa z 3 dsy ,kilka mumi iii ghule ;]]] ogolnie spox
Ettercap
26-01-2005, 15:36
heeee pamiętam cie jak low lvlem byłeś, dobrze cię znałem
pamiętasz?
Leję na ciebię z góry :P
ps. świetny film
Sirendor
26-01-2005, 16:11
Dzięki. Już jestem prawie gotowy na kolejna część filmu z pozostalymi dziurami. Postaram się zamieścić go jak najszybciej.
Pozdrowienia
(PS. też cie pamiętam :) )
Mistyczny
27-01-2005, 13:01
Bardzo mi sie podobał . Po tym filmie zaczołem grać magiem :D
Apropo tej dzwigni to sluzy ona do wylaczenia jednego z dwoch magic walli ktore blokuja droge do duchow dla facc;p (do drogi do banshee questu tez) druga dzwignia jest w pokoiku z GS'em ;>
Willy The Dark Druid
27-01-2005, 23:37
Filmik Cool
Ale daj też tą jaskinie z Skorpionami i Ghulami <tam gdzie wtedy nie miałes lopaty xD > tak sie składa że tej jaskini sie boje xD
heh... ja tam na dol zaczołem chodzić jak mogłem robić HMM a byłem druidem 9 lvl :D i wymiatalem wszystko :D ghule 5 strzalow ded scorpiony 3 strzaly ded tylko najgorzej jest jak jakiś noobek zluruje stworki przed wyjściem na gore wtedy jest kłopot (przynajmniej dla mnie).
A co do filmiku niechciał mi sie otworzyć :D a GL znam jak własną kieszeń :D
Świetny film - jestem na tak. W nudnych momentach przyśpieszałem :] Ehh ja też tak chce :D na przyśpieszeniu to świetnie wyglądało - idzie jakiś ludzik, na niego cała armia scorpów a on tylko ryp ryp ryp i scorpów nie ma ;) No ale nic jeszcze tylko 10 leveli i tez bede mógł podobnie :D
Gratz :P
patrikoz
29-01-2005, 05:26
W sumie filmik fajny, pokazuje wiele ciekawych, nieznanych do końca miejsc w gl, mimo iż większośc znałem. Szkoda że nie poszedłeś do "kręgu" i tam na dsy Z drugiej strony film obejrzy sporo noobów i dopiero nie będzie się dało w gl expić ;/ - Odnosnie tego z drugiej strony - jak n00bki tam pojda to na pewno deadna :) Sam wczoraj jednego trapnalem :P
Filmik zaje... spox i zacheca do gry drutkiem :) Bardzo wporzadku i ogole, spoko :) 9+/10
>zullus<
29-01-2005, 16:23
To spox flimik a jeszcze poprosil bym bo tak fajnie nagrywasz XD Filmik Zeby była mumia dostepna dla Facc Musze se pozbierac Magic Light Wand B)
Film bardzo mi się podobał pokazauje jak można dobrze poexpić na niskim lvl-u
dzieki temu flimikowi dowiedzialem sie, ze moge expic na ghostlandzie :] czekam na druga czesc. ta dzwignia otwiera chyba te 2 magic walle troche wyzej, prawda ? czekam na druga czesc !!
Sirendor
01-02-2005, 16:45
Ciesze się że wam się podoba. Narazie musze lvl odrobić i później nakręce ciąg dalszy.
Pozdrowienia ;)
Dobry pomysł na filmik ale ominołeś dużo ciekawych miejsc.
Może następnym razem pokażesz reszte miejscówek. ;)
http://www.freewebs.com/braggi/gsquestmummies.rec
Oto film z mumiami który chcial <zullus>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.