Pokaż pełną wersje : Powrót do Rl Tibii
Witam, wróciłem po około 2,5 rocznej przerwie do gry w RL Tibie i mianowicie mam pytanie. Na jakim serwie polecacie grac (ilosc ludzi, ceny, polacy itp itd) najlepiej serwer open pvp postac zalozylem na Selenie ale nie wiem. Prosze o rady dotyczace wyboru serwera oraz moze jakies wskazowki co do zmian bo jednak 2,5 roku mnie nie bylo.
Także dołaczam sie do pytania.
Ja bym Seleny nie wybrał, świat europejski więc dużo polaczków. Ale jak Ci to nie przeszkadza to świat ok.
Ja bym wybrał coś z amerykańskich serwerów. Nie ma polaczków, do wieczora dużo respów wolnych. Ceny takich itemów dla low lvl są praktycznie takie same na wszystkich serwach.
Jeszcze rzeczą która mnie "martwi" jest to, że na selenie jak patrzałem jest online mniej wiecej 250 osob i nie wiem czy to ejdnak troche nie malo zeby potem nie bylo nudno i nie musialbym sie przenosic na inne serwery bo to kosztuje.
Szczerze mówią, ja preferowałbym własnie takie światy na których jest mało ludzi, więcej respów wolnych. Ale racje, później ciężko może być znaleźć kogoś na hunt.
Też racja a myślę, że jednak te 250 osob mniej wiecej zawsze sie ktos znajdzie. Czy moglbys ktos powiedziec mi cos wiecej albo odeslac do poradnika apropo tego nowegho systemu pvp ?
Wysłałem na pw, żeby nie było reklamy konkurencyjnego forum.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.