dvtsky
04-01-2014, 11:37
Witam wszystkich. Jakis czas temu wrocilem po paru latach do Tibii, gralem sobie jakic czas po czym rzucilem to znowu do kąta. I tu pojawia sie problem, bo chciałbym znowu se pograc swoimi starszymi charami ale zapomnialem DOSŁOWNIE wszystkiego do tych kont. Nawet maila nie pamietam (haha), wydawalo mi sie ze to jeden z moich maili ale okazalo sie ze zaden nie pasuje (wiec pewnie załozylem oddzielny). Mialem wszystko zapisane na innym laptopie, lacznie z r-keyem ale to stary laptop i padl mi dysk w nim i roztropnie go sprzedalem jako uszkodzony odrazu (w sensie laptop) czyli wszystko przepadło. Błądzac po stronie oficjalnej tibii natknąłem się na opcje kupna nowego r-keya, wiele sie nie zastanawiając po prostu to zrobilem, wzialem opcje platnosc karta kredytowa, wszystko zrobilem jak trzeba , dostalem nawet elektroniczna fakture. A maila zwrotnego czy cos w tym stylu ani widu ani słychu. dodam, że moje konto zostalo obciążone tą kwotą czyli tak jakby zaplacilem za to. Czekam juz drugi dzien i nic.
Robil ktos moze juz cos podobnego, Wie jak to wszystko działa?
proszę o jakąkolwiek pomoc/rady
pozdrawiam, dvtsk
Robil ktos moze juz cos podobnego, Wie jak to wszystko działa?
proszę o jakąkolwiek pomoc/rady
pozdrawiam, dvtsk