Pokaż pełną wersje : Podsumowanie 5 lat z Penspinningiem (dyskusja o tatuażach)
Gombrowicz
01-03-2014, 05:04
Penspinningiem czyli kręcenie długopisem, zajmuje się od lutego 2009. Początkowo w liceum / na studiach podczas zajęć się tym bawiłem, od 2 lat zdecydowanie mniej czasu na to poświęcam, ale coś tam udało mi się nagrać na 5 urodziny :P
Generalnie jest to dość fajne hobby, do którego nie potrzeba jakichś specjalnych sprzętów a jedynie jakiś mazak/długopis, którym można wszędzie ćwiczyć. No i przede wszystkich jest to świetna okazja do poznania nowych ludzi na forum albo na żywo podczas meetingów.
ZoiTCcVrrl4
http://www.youtube.com/watch?v=ZoiTCcVrrl4
Po więcej moich filmów zapraszam na mój kanał na yt (http://www.youtube.com/user/Malfroy2)
Jeśli kogoś zainteresował Penspinnign to zapraszam na Portal Polskich Penspinnerów (http://penspinning.pl/) ;)
/Malf
Yoh Asakura
01-03-2014, 19:07
to miło, że informujesz nas o zmarnowaniu 5 lat swojego życia na takie tatałajstwo
Gombrowicz
02-03-2014, 00:36
to miło, że informujesz nas o zmarnowaniu 5 lat swojego życia na takie tatałajstwo
Jeśli robisz coś co lubisz i poświęcasz na to czas, to go na pewno nie marnujesz ;P
I za tym tęsknię chyba najbardziej - cięte riposty z forum.tibia.pl. :) Piona, przez chwilę poczułem się jakbym znowu miał 15 lat.
Bardziej bym się martwił tribalem na ramieniu xD
Zostanie mu na zdecydowanie dłużej niż 5 lat...
Dark Sven
11-03-2014, 09:12
Co Ty masz kurwa na ręce?
Yoh Asakura
12-03-2014, 22:28
formę milanu w lidze
Gombrowicz
16-03-2014, 04:16
Jaka jest różnica między ludźmi co mają tatuaże, a tymi co nie mają?
Wydziaranym nie przeszkadza, że ktoś nie ma dziary i nie robi z tego problemu :)
Wydziaranym nie przeszkadza, że ktoś nie ma dziary i nie robi z tego problemu :)
Nie chodzi o tatuaż tylko o jego rodzaj.
Tribal jest najbardziej oklepanym wzorem, najczęściej umieszczanym nad dupą przez wiejskie blachary, które po prostu chcą "coś mieć".
No ale wiadomo - jak ktoś chce żyć z czymś takim na ramieniu, to kto mu zabroni? :D
Yoh Asakura
18-03-2014, 17:17
Wydziaranym nie przeszkadza, że ktoś nie ma dziary i nie robi z tego problemu
Ale posiadanie tatuaża daje dużo pole do oceny człowieka, czy ci się to podoba czy nie.
Gombrowicz
19-03-2014, 18:42
Nie chodzi o tatuaż tylko o jego rodzaj.
Tribal jest najbardziej oklepanym wzorem, najczęściej umieszczanym nad dupą przez wiejskie blachary, które po prostu chcą "coś mieć".
No ale wiadomo - jak ktoś chce żyć z czymś takim na ramieniu, to kto mu zabroni? :D
Jeśli tribal jest odpowiednio duży (chodzi o powierzchnie) to fest fajnie wygląda - ten mój zajmuje jeszcze połowe klaty + łopatke i patrząc na całość robi wrażenie ;) Z takim małym tribalem na łydce czy ramieniu to szału ni ma.
W ostatnim zdaniu dobrze prawisz.
Ale posiadanie tatuaża daje dużo pole do oceny człowieka, czy ci się to podoba czy nie.
Po tatuażu to jedyne co można o kimś powiedzieć, to to, że lubi tatuaże ^^
Yoh Asakura
20-03-2014, 13:41
no chyba cię pojebało
już samo to, że ktoś ma tatuaż świadczy o tym, że stało się coś, co go pchnęło do posiadania danego tatuażu
sam wzór mówi dużo o tobie, jego rozmiar itd.
jesteś nienormalny jeśli twierdzisz, że na takiej podstawie nie da się w jakiś sposób (trafnie) ocenić osoby
a szczególnie wtedy, jak wali sobie jakiegoś tribala na pół ciała - ja tjebja pozdrawiaju
Gombrowicz
21-03-2014, 21:10
no chyba cię pojebało
ojj kolego, nawet jak na internetowe forum, to na za dużo se pozwalasz ^^
już samo to, że ktoś ma tatuaż świadczy o tym, że stało się coś, co go pchnęło do posiadania danego tatuażu
Niekoniecznie musiało się coś stać. Owszem, niektórzy robią tatuaże na pamiątke/związane z jakimś wydarzeniem, ale większość robi dany wzór bo im się podoba.
sam wzór mówi dużo o tobie, jego rozmiar itd.
Wzór może ewentualnie powiedzieć co lubie, ale to i nie zawsze.
jesteś nienormalny jeśli twierdzisz, że na takiej podstawie nie da się w jakiś sposób (trafnie) ocenić osoby
Na lewej ręce mam biomechanike na prawe tribala + czaszke, co to o mnie mówi?
a szczególnie wtedy, jak wali sobie jakiegoś tribala na pół ciała - ja tjebja pozdrawiaju
moje ciało, moje tatuaże, moja sprawa
Jo cie tyż pozdrawiom!
@ Temat
Temat ten założyłem by pokazać moje umiejętności w kręceniu długopisem, a nie by dyskutować o tatuażach.
Jak chcecie o nich pogadać to załóżcie takowy temat, z przyjemnością się dołącze.
/Malf
Gombrowicz
22-03-2014, 17:18
że masz coś z głową, bo z dupą to na pewno
Kozak w necie pizda w świecie ^^
@ Administracja
Prosiłbym o zamknięcie tego tematu - jest w nim niepotrzebny spam, a nie o to chodziło w tym temacie
/Malf
JOHU PLS DŻADŻ MI:
http://i.imgur.com/BRZBbkc.jpg
Za trafną psychoanalizę bonus: fota drugiego tatuażu!
btw. czemu czelsi 6:0 arsenal
JOHU PLS DŻADŻ MI:
Wnioskuję, że tak bardzo Cię bolało robienie tatuażu, że nie wytrzymałeś do jego ukończenia.
Ale nie martw się, na szczęście jestem dobry w paintcie:
http://i.imgur.com/MvhMJti.jpg
Czekam na zdjęcie drugiego tatuażu.
Hahahhahahha Tompiks : DDD
Yoh Asakura
23-03-2014, 14:12
to znaczy, że pijesz piwo ze sokiem
JOHU PLS DŻADŻ MI:
Bardzo fajny tatuaż, z zapisu wynika, że mogła by to być choroba niedokrwienna serca, tudzież inna patologia związana z przeciążeniem lewej komory mięśnia sercowego (np. niedomknięta zastawka), czy taki był tego cel? ;)
Yoh Asakura
23-03-2014, 16:20
JEZU ZGADŁEŚ!
Johu krul.
gdzie drugie zdjęcie
Nie dałem bo nie napisałeś czemu czelsi > arsenal : /
NO ALE JUŻ NIE BĘDĘ TAKI, JOHU DŻADŻ MI PART 2:
(stara fotka, trochę słaba perspektywa, ale jakoś nie chce mi się robić słit foci tatuażu)
http://i.imgur.com/5kULNJX.jpg
Gonzo: nie.
Toż to Onix z Pokemonów...
Nie przerabiam bo zbyt proste :D
Yoh Asakura
24-03-2014, 08:43
tompior-kun, nie wtrącaj się, arigato
Jak dla Ciebie, to -sama.
どういたしまして
Yoh Asakura
25-03-2014, 00:38
Jak dla Ciebie, to -sama.
どういたしまして
zawsze byłeś i będzie baka
Ej krulu a gdzie recenzja?
Duch Niespokojny
25-03-2014, 15:35
Kozak w necie pizda w świecie ^^
@ Administracja
Prosiłbym o zamknięcie tego tematu - jest w nim niepotrzebny spam, a nie o to chodziło w tym temacie
Oj tam, oj tam. Forum jest tak aktywne, że nie ma sensu zamykać jednego z dwóch tematów, w których ktokolwiek coś pisze. Szkoda, że jesteś jedyną osobą na forum, która Yoha i jego docinki traktuje jeszcze poważnie ;)
W sumie zabawne to, nie?
Wszyscy już po tylu latach zmienili się i nawet nie zwracają uwagi na braindead joha asakiury, niczego sobie z niego nie robiąc, a on dalej taki głupi jak głupi był jak zakładał konto, szukając każdego zakątka internetu żeby pokazać komuś, że jest mądrzejszy od niego xd
Evolution is strange.
Gombrowicz
28-03-2014, 06:08
Szkoda, że jesteś jedyną osobą na forum, która Yoha i jego docinki traktuje jeszcze poważnie ;)
Nie siedze na tym forum i nie znam yohy ^^
Niemniej internetowi napinacze są jedną z 2 grup ludzi których delikatnie mówiąc nie lubie.
tatuaż fajnie wyglada jak ktoś jest młody, problem pojawia się gdy ta osoba ma np. 60 lat.. wtedy nie fajie wygląda tatuaż na zmarszczonej skórze
Gdzieś kiedyś widziałem fajną galerie ludzi po 50-tce z tatuażami. Jak wstane to poszukam ;p
Mnie zawsze rozwalają tego typu komentarze. Zawsze odpowiadam na nie w ten sposób:
Po 1. Gówno będzie mnie obchodzić i innych jak wygląda kawałek mojego nadgarstka jak będę miał 70 lat, nawet nie wiem czy będę żył
Po 2. Za 40-50 lat będzie taka technologia, że będziesz mógł sobie tatuaż usuwać maścią z apteki za 2,50.
Pozdro 600.
Yoh Asakura
29-03-2014, 10:08
człowieku jaki ty masz autyzm
Rzekł gość, który zmarnował połowę swojego życia na tibi, a drugą na forumowaniu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.