Mardeway
11-03-2014, 21:37
Bracia i siostry , weterani i nowi gracze , czas się łączyć i jednoczyć , nie dawno doznałem potrzeby powrotu do tibii , wybrałem więc jakiś pierwszy lepszy serwer i wbiłem (valoria) , pograłem trochę wbiłem z 30 lvl bardzo szybko , ale po zobaczeniu nowego systemu pvp odpuściłem i pomyślałem nad innym serwem. Na myśl przychodziła mi tylko aurora bo gram tam najwięcej ludzi aktualnie , lecz wpadłem na genialny pomysł przejęcia najcięższego , najbardziej hardcorowego , extremalnie ciężkiego tibijskiego serwera pvp-enfo , zwanego dolera!. Wbiłem i mam już 45 knighta , i potrzebuję polaków do gry , na serwerze nie ma nawet jednej polskiej gildii , a brazole panoszą sie na lewo i prawo !. Gra się naprawdę przyjemnie 100x lepiej niż na każdym serwerze na którym grałem , respy są wolne , ludzi jest +-150 online , na serwerze panuje klimat którego nie znajdziesz na żadnym innym , to jest walka o życie , być albo nie być , musisz kombinować gdzie expić żeby przetrwać. Jak narazie podbiłem fibule i mintwallin , więc jak by ktoś chciał tu expic to gwarantuje że ma te 2 respy 24/7 wolne : ). Na start daje nawet do 10k , o ile ktoś ma zamiar na poważnie grać !. Pokażmy brazolom gdzie ich miejsce , i kto jest prawdziwym królem tibijskiego pvp : D. GG :15664031 , skype : Pisku8 , w tibii Goth wiertara :D. (na serwie jest sporo polaków którzy nie graja , i czekają aż jakaś polska gildia weźmie sprawy w swoje ręce, min. kacpezynka mala ). ZAPRASZAM! . > > < < !!