Pokaż pełną wersje : Gs burst.
http://forum.kefz.net/files/gsburst_874.rec
~~Nudy~~
Wild Staler
26-01-2005, 09:17
WoW!!
ale hardcore z tymi gs'ami jest 8o
aż miło oglądać twoje filmiki ;)
bardzo najs , aż miło się ogląda, chyba jeden z twoich lepszych filmikow
LoL extra rozwaliles te gsy !
Masa ich tam byla o.o
Gratz 100 lv ^^
Ps: Knight z burstami hehe Xd
OMFG ale masakra, a byłem przekonany że bedzie tylko 1 gsik:P a tu taka rzeźnia:] i gratz 100 lvl:)
kolejne gratz kip ... jak ty to robisz :) nie zastanawiales sie co by sie stalo jakby server sie restartnol podczas walki ? :)
Hellraider
26-01-2005, 14:02
Man Czegoś TAKIEGO jeszcze nie widziałem. Burst arrow style gz!!!
Niezly Hardkor GZ, te bursty to ci pewnie jeszcze z Annihilatora zostaly, mnie najbardziej sie podobal ten moment
http://img.photobucket.com/albums/v283/Qpczyk/DuzoGsow.jpg
Jak ss niedziala to lipa :p
Mistyczny
26-01-2005, 15:08
Wypas tylko szkoda że restart był :cup:
Devil Knight Fighter
26-01-2005, 15:47
hehe..gz pomyslu.. :] no tak i jak znow nasz kolega nie doda jakiegos zrytego filmiku to chyba padnie :p niedosc ze to z papierzem zwala z nog to jeszcze filmiki dobijaja ...no kiperr czekamy na kolejne hunty w twoim wykonaniu :> 3maj sie cya in tibia... B)
Winniczek druid
26-01-2005, 15:59
fajne fajne
nieżle wymiatasz.
powodzenia w robieniu filmikow i w robieniu lvlow
PS: Gdyby to nie był twój film to bym go nie oglądał B) B) B) B) B)
Master Knight de'Vere
26-01-2005, 17:34
Widze że osiagnełeś 100 lvl BIG GRATZ :p . A tak wracając do filmu pomysł miałeś genialny ale wykonanie jeszcze lepsze :] :p Kręc więcej takich filmików ;)
Leweracja
26-01-2005, 18:44
edit <moj idiotyzm>
Gz -.- aby tak dalej tylko ze sledze twoje poczynania i wydaje mi sie ze juz raczej nie masz pomyslow na filmy -.-
@up
Zaproponuj coś...
Coś co jest w moim zasięgu :S
Ja po prostu testowałem sobie bursty ;-)
@up
Zaproponuj coś...
Coś co jest w moim zasięgu :S
GS solo Combat Knifem ? :P Osiągalne ?:>
Wielkie GZ a poza tym jestes moim idolem (rzecz jasna tibijskim) licze na więcej takich świetnych i hardcorowych filmów pozdro 8o
@Hitmanu
Wykonalne.
Daj uhy , i no problem ;-)
@veke~~
Co jest twoim zdaniem "hardcorowe" xD
no wiesz o co chodzi ~~OSSSSSTREEEEEE~~ jak ten z burst arrowsami i gs-kami 8o 8o 8o ;)
Fast'sesef
28-01-2005, 15:32
proponuje tomby za tym niebieskim "teleportem":D nie mowie tu o roieniu acient helmet questa i biciu faraonow tylkoo zwiedzaniu. Najchetniej prosil bym tomba z behe.
Heh super filmik.Kiperr dawaj wiecej filmików!!!!!!!!!!! :) :) :)
Plyta Goowna
28-01-2005, 19:32
Jak zawsze filmik kiperra super ... Tych gsow bylo troszke, a ty sobie poradziles B) Dawaj wiecej filmikow !!!! wymiatasz B)
---Czarny---
28-01-2005, 19:44
oj, Kiper, Kiper, jak ja lubie twoje filmiki, ocena: 6 :D:D:D pozdro
Takie Sobie Coś z Julery
28-01-2005, 19:50
Kiperr, jak zwykle wymiatasz :) to Twój najlepszy film!! to było świetne, goni Cię gs a ty następne szykasz :D BIG GRATZ FILMU
Witam Kiperr wes tam nakreć jakis fajny filmik bo mi sie nudzi ;) ;) Pozdro dla ciebie
Arthus Drag'Tail
29-01-2005, 16:14
Od czasu, kiedy dowiedziałem się, że można (ponoć) umieścić gejloggera w *.rec, to sciągam tylko filmiki twoje i paru innych użytkowników...
I kolejny raz po obejrzeniu twojego filmiku, stwierdziłem, że jednak rządzisz....
GRATZ
GRATZ i jescze raz:
GRATZ
Filipczak8
30-01-2005, 19:40
Film jest super fajnie ich tam bylo sie monsterkuw na ciebie cieplo no no :) :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.