PDA

Pokaż pełną wersje : blad na stronie?

Mardag
26-01-2005, 12:16
hmm... patrzac na dzial magii stwierdzilem ze kupie sobie czar explosion... to moj drugi czar ofensywny zaraz po HMM (chyba ze liczyc energy field)
kupilem go bo dostal 4/5 wiec mysle sobie... za***... no ale jak go wyprobowalem to okazalo sie ze to najgorszy czar jaki w zyciu widzialem... bylem na kilku orkach (zwyklych , sper i warrior) rzucam pierwszy zadal dwom orkom (zwyklym) 16 o0 pozniej bylo lepiej bo o 10 wiecej no ale bez przesady to i tak kiepsko jak na czar 12 lvlowy wymagajacy 180 many na 3 shooty... HMMow moglbym zrobic 2,5 mialbym 12,5 shoota i zabilbym 2,5 warrior orka a tym to se moglem zabic ze dwa zwykle co najwyzej i to jakby mi "naszly"...:/
no wiec mam prosbe... wyjasnijcie mi czemu ten czar dostal 4/5 abo zmiencie ja na max 2/5
jakbym wiedzial ze on tak dziala to bym se kupil GF albo FB

Shinjix
26-01-2005, 12:34
Bo czar explosion ma to do siebie, że potrafi walnąć za 0 a za chwile za 200.
Ale mimo tych zjazdów to i tak jeden z lepszych czarów.(i najsilniejszy czar ofensywny jaki moze uzywac knight)

Vanhelsen
26-01-2005, 12:46
A tak przy okazji to explozion jest dobry od większych mlevów, a co to tej rużnorodności 0-200 dmg to fakt, sam kiedyś drutem na 24lev 35mlev walnolem z explo z 8 :P