Pokaż pełną wersje : Jak to robicie że macie wysoki level?
Zwiezda92
19-11-2014, 16:30
Pomimo długiego stażu gry w Tibie nie mogę się pochwalić wysokim poziomem. Niestety przez PK ale nie tylko bo po jakimś czasie expienia potwory np. Amazonki dają za mało expa a inne np. Cyklopy zadają za duże obrażenia by na nich expić. Mam zaledwie 26 level co nie pozwala mi zapuszczać się we wszystkie rejony Tibii a z tego co widzę nie ma już dostępnej mapy respawnu. Co radzicie w takiej sytuacji? Jestem Druidem FACC ale być może wykupię premiowane konto. No i powiedzcie jeszcze jak to robicie że macie w bród kasy? Mnie już nie starcza na czary na swój poziom. Wszystko idzie na kupno mana potionów.
Na faccu to nie ma gry, nuda. Kase zbieraj sobie na lootbagach, bij sobie jakies swamp trolle, dwarfy, ghoule, rotwormy, orki, itp. Na paccu moze larwy+scaraby, magiciany... Porobisz jakies questy, itp. to kasy troche wpadnie.
Jak Cie wkurza pvp to graj na nopvp :p
A lvl leci w miare systematycznego grania. Taki 26lvl to dla mnie kwestia jednego dnia :D
Duch Niespokojny
25-11-2014, 21:36
Cyklopy zadają za duże obrażenia by na nich expić.
Są powolne. Możesz (i powinieneś) je kite'ować. Czyli: strzelasz, uciekasz i tak w kółko. Tylko uważaj, żeby nie wbiec w jakiś inny resp i wpaść w pułapkę.
Dreandin
26-11-2014, 18:39
Zbierać puste viale (w miastach sporo się tego wala), wszystkie przedmioty coś warte no i robić stare dobre lootbagi.
Powodzenia!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.