zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Namelock...

Maxepe
24-01-2004, 11:51
Co zrobić żeby dostać namelocka?? Pisałem do Counsellora ale on nic nie odpisuje :(
Jest to dlamnie bardzo ważne...Prosze o szybką pomoc

Dan the Automator
24-01-2004, 11:54
Namelock nie jest tak od niczego. Twój nick musi być wbrew którejśc zasadzie (ale z własnego doświadczenia - baaaaardzo łatwo naciągnąć na namelocka :D)

Maxepe
24-01-2004, 11:58
No dobra mojej postaci name to Lade Alise i ta postać jest babą w grze...mam pacc wiec planuje sobie zmienić name i płeć. Co zrobić, co napisać do tego je***ego Counsellera ??

Dan the Automator
24-01-2004, 12:00
Raczej nikt Ci nie pomoże - poprostu nick nie ma żadnych wad - jest w klimacie, nie ma PL, nie ma duzych liter. A rozróżnienie płci to już GMów niewiele obchodzi :(

kotomaniak
24-01-2004, 12:04
Możesz namówić jakiś qumpli żeby napisali do GMa i powiedzieli że to imie ich obraża. Niech napiszą że są z Yamayki czy coś a to imie obraża ich boginie czy ducha. GMy nie są z yamayki więc się nie skapną. :D

Vodinesi
24-01-2004, 12:05
A ja mam inne pytanko...
Co trzeba zrobic i jak żeby zmienić płeć...wiem jak mozna zmienic nicka ale jak płec?!

Dan the Automator
24-01-2004, 12:06
Oryginalnie dodany przez kotomaniak
Możesz namówić jakiś qumpli żeby napisali do GMa i powiedzieli że to imie ich obraża. Niech napiszą że są z Yamayki czy coś a to imie obraża ich boginie czy ducha. GMy nie są z yamayki więc się nie skapną. :D

Tak, ale nie są też idiotami. Bannalot dawno dawno temu opisywał taki przypadek, i zadał dobre pytanie: czy wszyscy mają GMów za skończonych kretynów?

kotomaniak
24-01-2004, 12:08
A jak trafisz na wstawionego GMa? :D Spróbować zawsze można. Jak to się mówi: "tonący brzytwy się chwyta". :D

Magus
24-01-2004, 12:19
Oryginalnie dodany przez Vodinesi
A ja mam inne pytanko...
Co trzeba zrobic i jak żeby zmienić płeć...wiem jak mozna zmienic nicka ale jak płec?!

Trzeba miec PACC, logujesz sie na www.tibia.com na swoj account i masz tam przycisk "change male". taka zmiana 'obcina' Ci 5 dni z PACC'a. To juz bylo w jakims temacie ale nie znalazlem.

Polinik
24-01-2004, 16:19
Oryginalnie dodany przez Magus
Trzeba miec PACC, logujesz sie na www.tibia.com na swoj account i masz tam przycisk "change male". taka zmiana 'obcina' Ci 5 dni z PACC'a. To juz bylo w jakims temacie ale nie znalazlem.

A konkretniej to 'Change character sex' :P