zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Usunięty Noob char

Screnon_PzD
11-10-2015, 15:28
Witam, dawno mnie tu nie było i nie logowałem :wasabi:

Wczoraj posprawdzałem wszystkie chary, udało mi się zalogować na wszystkie prócz jednego noob chara gdzie miałem wszystkie itiems, kase itd, jak odszedłem z tibi to przesłałem tam wszystko... :) konto usunęli z powodu nie logowania się, moje pytanie brzmi, czy istnieje jakaś najmniejsza szansa że odzyskam tego chara?? Nazwe znam, passy znam, e-mail i r keja też.

Może ktoś miał już taką sytuacje i jakoś sobie z tym poradził??

Z góry dziękuję za szybką odpowiedz

Pozdrawiam

Kamil.

Vadimq
11-10-2015, 16:53
Nigdy nie słyszałem o takim przypadku, aby przywrócili konto usunięte automatycznie z powodu nielogowania. Szansa na odzyskanie jest według mnie zerowa. Przykro mi.

Z ciekawości, jaki najwyższy lvl był na tym koncie, kiedy ostatnio logowałeś i czy te konto kiedykolwiek miało kupiony pacc lub inną usługę (outfit/mount/zmiana nicku/serwera/itd)?

Screnon_PzD
11-10-2015, 17:12
Nigdy nie słyszałem o takim przypadku, aby przywrócili konto usunięte automatycznie z powodu nielogowania. Szansa na odzyskanie jest według mnie zerowa. Przykro mi.

Z ciekawości, jaki najwyższy lvl był na tym koncie, kiedy ostatnio logowałeś i czy te konto kiedykolwiek miało kupiony pacc lub inną usługę (outfit/mount/zmiana nicku/serwera/itd)?

8lvl noob char, pacca nigdy nie miało, goły chat z wypchanym depo.

Świenie, cipsoft stara się co raz bardziej aby starzy gracze nie wracali nigdy już.

Nie logowałem kilka miesięcy.

Vadimq
11-10-2015, 18:10
When are accounts automatically deleted?

Accounts are deleted automatically if no character of this account has logged into the game or on the account page within a period of n months where n is equal to the level of the highest character on this account. Note, however, that accounts that have not been used for 36 months (1080 days) are going to be deleted regardless of the level of the highest character.
Please note that accounts for which some Tibia service (Premium Time, sex change etc.) has been bought at least once with real money via the Webshop will not be deleted at all.

8lvl = 8 miesięcy

Screnon_PzD
12-10-2015, 11:19
Czyli pozamiatane, tak?

Pisanie do jakiegoś operatora od tych auto-wywalaczy czy jak to nazwać nie ma sensu ?

Vadimq
12-10-2015, 12:23
Próbować możesz zawsze, ale jestem przekonany, że to nic nie da.

Jak coś to mail [email protected]

Screnon_PzD
12-10-2015, 13:36
Próbować możesz zawsze, ale jestem przekonany, że to nic nie da.

Jak coś to mail [email protected]

Dzięki, a dobrze znasz angielski? :)

Vadimq
12-10-2015, 18:12
Skleć sobie coś z translatorem.