Pokaż pełną wersje : 2h necro hunt solo 75ek
http://www.gizycko.mm.pl/~xxx/necro_hunt.rec
Wiem moje skille sux, kazdy mi to mowi nie musicie znow tego powtarzac ;p
W sumie zuzyte runy zwrocily sie potrojnie.
Sir de'Onion
27-01-2005, 18:31
Filmik nie jest taki zły, może troche przynudawy!!! Następnym razem zapał światło bo prawie nic nie widac!!! :P
oficjalnie lubie grac po ciemku a nieoficjalnie nie bede sciemniac ze laze z torchami ;p
..::QRAS::..
27-01-2005, 19:30
Ciemno jak w dup** u murzyna!!
przy 48 minucie wylaczylem bo troche nudne :)... jak za ciemno to wez latarke i poswiec w monitor ... naprawde lepiej widac lol :]
ma sie tibie gg nie ... ;)
niby tak ... ale jak ci postac zhakuja to nie bedzie tak milo ... TIBIA GG SUX ... Utevo Gran Lux ROX :]
Przyjemny filmik, choc rzeczywiscie na dluzsza mete to przynudny lekko. A co do Undmeena... Jakby uzywal tibia gg to caly ekran bylby oswietlony...
przy 48 minucie wylaczylem bo troche nudne :)... jak za ciemno to wez latarke i poswiec w monitor ... naprawde lepiej widac lol :]
To pooglądaj trochę dłużej bo około 84 minuty wypadają z necro bohy :).
Bykuu gratz boszków raczej koszty runków Ci się zwróciły ;).
Jak nagrywasz filmik (uzywajac tibi gg ) to chyba inni co go ogladaja nie widza tego "sztucznego" oswietlenia ... CHYBA, nie jestem pewny - nie uzywam tibi gg :)
EDIT:
OMG boszki :) gratz
no nie widza i next time musze se jakeigos magic light wanda uzywac zeby ludzie nieplakali:)
Hmm.. szczerze? film jest dla mnie beznadziejny. w ostatnim poscie napisales, ze wezmiesz wanda, zeby ludzie nie płakali, tak jakbys robił komus łaske. Nie krecisz filmu dla siebie, tylko dla widzów, a jesli dla siebie to nie umieszczaj na forum, bo oglądanie czarnego minitora w którym co jakis czas widac błyski hmmow nie jest ciekawe.
Chyba niechciałbys, zeby aktorzy grali plecami do kamery? postaraj sie następnym razem.
Spox filmik, gz lootu... oby takich wiecej. B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.