Pokaż pełną wersje : Mozeicie mi wyjasnic pewna, dobijajaca rzecz?
ziomalek15
24-01-2004, 18:12
Siemandero ALL
Prosze was bardzo (bo juz mnie to wkur... na maxa!!!)
O odpowiedz na pytanie
Trenuje se z ludzmi i mam wrazenie ze skile mi wolniej rosna. Jestem Palladynem 17 lvl 53/39 (wiem ze kijowe skille)
Przechodze do rzeczy:
Trenuje se z kumplem ze spiruw ja mam skile 52/38 podczas startu a on 54/44. Mi nie urusl ani jeden dystans fighting!!!!!! A mu w tym czasie 2!!!!!!!!!!!!
ludzie, jak to mozliwe!! i ja tracilem hp i on
i ja full def i on. No to co jest grane? Znuw cholerne bugi w tibi???? PLX powiedzcie mi.
Aha a to wiadomosc dla innych kturzy cha mniec szybko shielding (sprawdzalem to duzo razy) jesli jestes pallem i wiesz ze juz powinien ci dawno wskoczyc shielding to idz na snacki albo bugi niech chwile cie powala i urosnie shield.
Narka
Ewidentnie nie ma buga.Po prostu on trenowal juz z kims innym dajmy 3h. A do adva potrzebne sa 4h.Wiec po godzinie ma advy.Tobie dopiero awansowalo - i musisz cale 4h trenowac (podczas twojej "pierwszej godziny trejna" mu skacza skille).
Vodinesi
24-01-2004, 18:22
No nieza bardszo rozumiem tego mechanizmu....Mozecie mi to jkoś lepiej wytlumaczyc...
ziomalek15
24-01-2004, 18:24
hmmmmmmm.................
Ale on nie dostal przeciez 2 awansuw naraz, dostal 1 awans i potem za jakies pul godzinki 2 a ja nic.
Zrób tak :
Ubierz na siebie jakisz studded armor, wooden shield, leather helmet , leather boots, leather legs i speary Twój trening artner nich ubierze to samo ustaw na full def. Przyczynom Twojego problemy mogła być za duża ilość nie trafionych strzał. Z treningiem jest tak że w ciągu minuty musisz zebrać odpowiedniom ilość chmurek i pare strzałów do krwi. Jeśli proporcja zostanie zachowana ( lecz nie wiem jaka ona jest ile do ilu :/ ) to skill Ci wpadnie w odpowiednim czasie a ,jeśli nie to bedziesz jednego skilla zdobywał 4h (53-->54).
I to chyba na tyle. Jednak prosiłbym o tą proporcję
( może ktoś modków mi poda PLZ ).
ziomalek15
24-01-2004, 18:58
Bylo tak:
Hp lecialo kazdemu z nas co jakies 3 sekundy w dul :) czsami 2 spiry pod rzad
Jak ubierzemy takie rzeczy to ze spira bede mu zabieral nie 6HP tylko 40 X(
@Szyszek -> Myślę że się mylisz a mianowicie.. palladyn nie powinien trenować z woden shildem ....i slabym equip bo po 5 minutach treningu bedzie mial 10 minut odpoczynku- lub uzycie vity...no chyba ze trenuje z inna postacia niz palladyn to wtedy ok.
@Nekromanta -> Twoja teoria by mi pasowała gdyby [proporcja nie była 2:0 bo rozumiem 1,5 skila w gore..albo nawet 2:1 ale nie 2:0 bo to juz przegiecie...
A do tematu kiedys, a kiedys (kiedy gralem jeszcze palladynem) obilo mi sie o uszy że palladyn -żeby mu rósł skil- musi za kazdym razem trafiać tzn z że do dystansu mają luczyć się tylko blod hity..ale nie słyszałem żeby to wprowadzili...może teraz po update ??? Chociaż jest to i tak małoprawdopodobne
I znow szykuje sie kolejny tasiemiec pod tytulem 'Jak skutecznie trenowac'. Idzcie do ==tego== (http://tibia.pl/thread.php?threadid=1339&boardid=7&styleid=1) watku. A moderatora prosze zeby zamknal temat, zanim niepotrzebnie sie rozrosnie (jak to watki o treningach przewaznie robia).
ziomalek15
24-01-2004, 21:04
Polin, zgadzam sie :]
Zeczywiscie temty o treningu sie rozrastaja bo zdania sa strasznie podzielone :(
Chialbym uzyskac 1 i dobra odpowiedz ale nikt sami nie jest chyba do konca pewnien jak to jest z tymi awansami
Narq
Matheous
24-01-2004, 21:15
Pamietacie slynne porownanie do koszyczkow i basenu???:) Wszystko o treningu temat sie nazywa(czy jakos tak) i po co tworzyc ciagle nowe tematy w kolko o tym samym?Kilka razy sie spotkalem z czyms ze nie wiedzialem ze jakis temat byl juz wczesniej(bo byl 5 stron wstecz) i bylem bardzo ciekaw co z neigo wyniknie a tu LUP temat zamkniety 'bo juz kiedys byl...'Wydaje mi sie ze wogole pomysl z dzieleniem forum na strony(tematy tak ale cale forum...?)jest CHYBIONY bo potem wlasnie sa takie kwiatki... ?( I jeszcze na dodatek potem leca upomnienia na biedaczkow dlatego ze nie zauwazyli...Drodzy Moderatorzy jak z tym jest?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.