Pokaż pełną wersje : Jak to się robi...
wutalidi
24-01-2004, 19:28
Ludzie wy mi tu mówicie że 25 lvl robi się w 3 dni.
Ja gram załużmy3,5h dziennie i 20 lvl zrobiłem w 2 tygodnie(potem miałem kłopoty z del torakami i zrobiłem nowa postać), ale jeśli mówicie że tak się da to prosze napiszcie gdzie mam expić i z jakimi skillami i eq mam zacząć prosze o dokładność. PAPA
Dziobak Moonk
24-01-2004, 19:45
Ja myśle ze to jest niemozliwe...Wiem ze można w 2,5H przejsc rookgard :P ale nie ma sie co chwalic :D
Verhettin
24-01-2004, 20:17
ja mysle ze ci ktos glupot nagadal a ty to lyknoles jak mlody pelikan:P
Ja gram sporo wiec cos o tym wiem:P
pozdrawiam
Nabic mozna bez zadnego trudu. Wystarczy miec inna postac z niezlym eq i dobre miejsce do nabijania lvl'a. Tylko po co? Samo expowanie, to nie wszystko. Co z tego, ze bedziesz miec 25 lvl po trzech dniach, skoro np. knightem bedziesz miec skille 50/50? Lepiej sie nie spieszyc, potrenowac skille/porobic runy, a potem dopiero expic.
wutalidi
24-01-2004, 21:20
spoko ja też njiejestem noobem i mam dobre skille (9 palek ma 50/40) ale mówie że jak zrobie skille w treningach 60/50 tp zaczynam expic i myslalem ze ozna jakos zrobic szybko
Moj osobisty rekord to 30 lvl w miesiąc a przytym skille 53\50
re: Top
1 Grajac 3.5h dziennie nie uda ci sie, musisz grac 18h dziennie :)
2. Olewasz prawie calkowicie skille i expisz jak szalony, ew trenujesz tylko troche grajac palkeim a pozniej wracasz do depo tylko po amunicje a tak caly czas expisz.
ja sobie wpierw potrenowalem skile do ~50/50 i zaczalem expic, poczatkowo roty, pozniej minosy, a obecnie kopalnia albo amazon camp ^^ leci szybciutko
rooka mozna przejsc w 3h, jesli ma sie farta, albo jest sie pacc ;) na wyspie dla pacc na rooku to jest miodzio, malo ludzi i w cholere potworkow ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.