Pokaż pełną wersje : Małe zmiany na mapie świata.
Kilka dni temu mapa została updatowana - naprawa dorbnych bugów. Dodano nowy obaszar na Rookarg, niestety tylko dla PACC. Poprawiono również błędy związane z lewitacją i niektórymi przedmiotami.
Update mapy na neszej stronie już niedługo...
Taaa... Usunięto parę bugów... Dodano tylko jeden.... Ale za to cholernie wk*****jący... Zginąłem przez niego... A było to tak:
Idę sobie przez PoH, patrzę - GS. Ucieszyłem się, 900exp piechotą nie chodzi. Wyciągam bombę i strzelam. Jakież było moje zdumienie, gdy GS wybiegł mi z niej i rączo pognał w moim kierunku... Może i bym to przeżył, gdyby nie jedno - w pobliżu czaił się jego kolega... No i 7k poszło się trzaskać...
Okazało się, że przez bug w grze potworki nie zatrzymywały się po potraktowaniu ich bombą, lecz zachrzaniały dalej jakby nigdy nic...
Na szczynście, tego samego wieczora bug został usunięty... Ale levelu, magic levelu i 7k już nikt mi nie oddał...
A moim zdaniem wielka szkoda, że ten błąd usunięto. IMHO bugiem w grze jest zupełna głupota potworków, które nie złażą z tak prostych pułapek.
zgadzam sie w 101%
w ten sposob gra jest zbyt latwa
Sir Derman
09-09-2003, 12:39
Bosal o ile mi wiadomo masz pozwolenie na używanie wszelkich wiadomości z tibia.de oni mają nową mapkę.
Mapka rook'a (http://tibia.gamigo.de/library/maps/rookgaard_en.php)
wiem juz updateowalem przed chwila wlasnie newsa pisze
Wydaje mi się że wprowadzone zmiany są dobre.Exp za beholdera urusł i za slimy też tylko czemu z tamtych szkieletów nic nie wypada :(
Kajtulek
03-11-2003, 09:07
Na zachód od Aba były beholdery. ALE JE WCIĘŁO!!!
Ja chce je spowrotem!
Mi sie podoba że wkońcu cipowie zrobili utrudnienia i to ogromne lureom.
Ten most na rzece z Thais do Venore-Ab'Dendreil to wyśmienite rozwiązanie
Szkoda tylko że teraz jak sie podruzuje na mini mapie trzeba kliknac na most a dopiero pozniej jak sie przez niego przejdzie na docelowe miejsce
Kiedyś wystarczyło tylko kliknąc na docelowe miejsce i można było buszować po necie,ale to aż takie utrudnienie nie jest a korzyści ogromne
Koniec z gs-ami w Thais
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.