PDA

Pokaż pełną wersje : 12 lvl Dragon Solo :))

supersonic
28-01-2005, 17:16
Srki Ze Tylko jedno Zdjecie Ale Bylem Pod Presja :P Wiec Troche Balem Sie Cykac Podczas Walki :) 12 lvl skille 40/28 http://zlotyb.w.interia.pl/dragsolo13lvl.JPG
Prosze O Komentarze :P
Swiat; Celesta

Wiem na ss ma tytul "drag13solo" poniewaz podczas solowania mialem 12 ale juz po tam zabilem bodajze trolla jak wracal i 13 lvl wskoczyl wiec ubilem draga na 12 :) To nie jest absolutnie Fake !! Dla niedowiarkow ;]
Dzieki za coommenty

Jesli Chodzi O Train To Trenowalem Do 41 Dista I Expie Aktualnie Na Cycach Wiec Lepszych Skilli Narazie Nie Potzebuje :)
Pacc Mi Sie Skonczyl A Ubranko Zostalo Prosze Sie Nie Mylic !!
A Eq To Taki Mi Wystarcza :)

Widze Ze Nikt Nie Daje Commentow :(:( Temat Do Kasacji

Bezlitosny
28-01-2005, 17:20
Gratz

Jakie skile?

Interia sux

Jestem I :)

Gixafe
28-01-2005, 17:24
Coś mi się nie chcre wierzyć. Tło pod liczbą "700" wydaje sie jakieś dziwne. Nie pomyliłeś działów? :>

Neaniver
28-01-2005, 17:28
1. Zmien serwer na inny niz Interia (strasznie kiepski transfer i na wolnych laczach obrazek sciaga sie ruski rok X( )
2. Tytul obrazka - "dragsolo13lvl.JPG" - Ty piszesz, ze pokonales smoka na 12 lvlu.. IMHO cos jest tu nie tak... Moze sie myle - wyjasnij to.
3. Masz troche slaby szilding - widac ze od razu chwyciles za luk/kusze.. Moze lepiej potrenowac spearami na trollach az uzbierasz bp strzal? (moja taktyka). Widze tez, ze masz PACC, wiec z trollami nie bedzie problemu - Edron= Trolle + Goblinki :)
4. Na Twoim lewelu moglbys postarac sie o jakis lepszy sprzet - za ~2k+ mozna miec plate set (standard dla paladynow)
5. Zeby nie bylo ze sie czepiam - ss spoko i gratz solowania smoka na niskim lvlu :) :cup:

Tomek de Koziolek
28-01-2005, 17:38
@up Wczytaj się w tekst.

A tak do tematu do bardzo dobra robot stary :p

Dj Nekro
28-01-2005, 17:39
Nieprawidłowy adres strony (error 404)
Nie znaleziono strony o podanym adresie.
Adres URL wpisany do przeglądarki jest niepoprawny i nie odwołuje się do żadnego dokumentu na serwerze MIASTO WWW. Prawdopodobnie podałeś nieistniejący adres lub też wpisałeś jego niepoprawny format. Być może strona, której szukasz została usunięta z serwisu MIASTO WWW z przyczyn regulaminowych, przeniesiona pod inny adres lub posiada obecnie inną nazwę. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową serwisu
http://miasto.interia.pl

INTERIA SUX !!!!
Photobucket.com najlepshy:)

Master Of Devastation
28-01-2005, 17:40
www.photobucket.com rox , interia suX.!! X(

Neaniver
28-01-2005, 18:16
@ Tomek de Koziolek

Chcialbym zauwazyc, ze autor tematu edytowal swojego posta po moim, wiec ta uwaga ("wczytaj sie w tekst") jest troche nie na miejscu :P :D

Maxi skywarien
28-01-2005, 19:01
E masz na photo bucket prywatne konto zrob dla all zeby widzieli bo pisze account is private..

nawigator
28-01-2005, 22:11
screen sciema ;)

sciagnijcie tego screena na pulpit odpalcie i przyblizcie w miejsce "700" .. przerobiona fota ... tak to nawet na roku Ci smoka moge ubic :P

Ashlon
28-01-2005, 22:16
Brawo, brawo zlotek ;) Nawet sie w szkole nie chwaliles :) I zaznaczam - to nie fejk :)

PS. Ah, widac, ludzie sie skumali ;)

Tantum
28-01-2005, 23:12
Hmm widac ze fake :) po pierwsze gdzie sa slady walki ;) gdzie KREW , i dlaczego te hity na pasku sa takie fajnie podmazane ;P spoko stary ale nie ten dzial :) pozdrawiam

Hengar
28-01-2005, 23:51
Jezeli to jest knight to go wlasnie wysmialem (mUHHahhUHuhaUehuhUHEU).
A jezeli to pall to jest mozliwe.
Ale niestety to jest fake.
Co ty chcesz pokazac chwalac sie fake'em? ludzie beda ci msg'i dawac i gratulacje skladac czy myslisz ze na forum bedziesz mial reputacje lepiej pokazac swoja prawdziwa postac.

Centaurek
29-01-2005, 11:40
Według mnie to nie jest fake...jeju czemu wszsycy mówią że to fejk ? Dajcie mi SENSOWNY powód...
Przeczytałem ze nie widać śladów walki...przecież on pewno uciekał przed tym smokiem, a ślady krwii mogą być niżej. Inni że trzeba wkleić do painta i przybliżyć (czy coś takiego)
Jest bardzo możliwe że go ubil: miał HMMy, UH, kusza, bełty...Ehh to jest możliwe...
EDIT
Dobra, wziąłem, zobaczylem to tło jest troche inne...być może efekt zamiany pliku z bitmapy na jpeg ? Nie wiem, ale czemu pasek życia został bez zmian ? Jakby coś fejkowal to by było ostro widać (chyba ze pełny profesjonalista)

Aaa...i gratz dla ciebie ;)

Tomciog
29-01-2005, 11:44
Gratz ;)

PS. Jle UH'ów zeszło?

-Res-
29-01-2005, 11:58
Nie fake ..

supersonic
29-01-2005, 12:12
Ludzi o co wam chodzi ?!? Ok robilem tego ss'a Print Screenem ale to nie jest Fake !! Zobaczcie na tibia.com moje dedy !! padlem prz tym 2 razy zanim go zabilem !! Poszlo 9 uhow i jakies pol bo hmmow :) Jesli ktos nie wierzy niech napisze dam mu to zdjecie z kompa na gg lub email'em !!~
3maj cie sie !!

Knight Eryk
29-01-2005, 14:10
Gratuluje. Nie każdy palladyn na 12 lvl potrafi ssolować smoka.

Świat : Lunara
Profesja : Knight
Lvl : 14 ( cały czas rośnie )
M lvl : 3 ( cały czas rośnie )
Skille : 49/48 ( cały czas rosną )

Pimpuś
30-01-2005, 00:33
****a! To PrzecieŻ Fake!!! To WidaĆ Za 1 Razem! ZŁa Czcionka I Popsute TŁo!!!!!! X( X( X( X(

Aquan Merus
30-01-2005, 09:20
Masz racje .... Te tło pod 700 jest nie do tego odcinka trawy ;)
i wogóle to exp tak nie leci :]

supersonic
30-01-2005, 10:41
Daj email to Ci wysle ss'a :) po drugie patrz na hity ! po trzecie wejdz na tibia.com i sprawdz ze przed tym jak go zabilem padlem 2 razy ;) uhy mam hmmy mam wec to nie moze byc fake !!

Po prostu nie wierzysz ze moglem czegos takiego dokonac dlatego wysylasz posty typu "To Fake na 100%" !!

Pienkna Knight
30-01-2005, 11:13
screen sciema ;)

sciagnijcie tego screena na pulpit odpalcie i przyblizcie w miejsce "700" .. przerobiona fota ... tak to nawet na roku Ci smoka moge ubic :P

Racja, wklejona liczba, porównałem ze swoim smoczkime solo i mam gładziutkie tło pod 700expa jakie dostaje,a on tu ma wklejone.... ŻAŁOSNE!!!!

Ka$azi
30-01-2005, 12:34
To jest sciema. pomyliles dzialy? widzac jak ch** ze to jest wklejone!! X(

supersonic
30-01-2005, 12:47
Hmm to powiedz mi czemu tego ss'a nie umiescili jeszcze w "Fake" ?? To nie jest fake !! Moze tlo jest zle pod 700 poniewaz robilem tego ss'a Print Screenem a nie UO !! Hity walki hmmy i uhy to co ?!? 2 dedy wczesniej zanim go ubilem to co ?!? Juz nie mam do was sily :|

dziewka
30-01-2005, 14:00
nic dziwnego zabic draga na 12 levelu, koles umie dobrze biegac wiec moze tak expic

Stopa
30-01-2005, 15:11
moja gratulacje. czy mozesz mi zaznaczyc na mapce jak tam dojsc? jakis most albo cos. bede ci dozgodnie wdzieczny. bedziesz mial u mnie plecy ;)
jeszcze nie wchodzilem na te tereny wiec nie mam pojecia jak tam dojsc.
prosze ciebie bardzo i pozdrawiam :)

Wojtas
30-01-2005, 18:29
Interia SUX....
rzeczywiście słaby eQ

Jerkov Thundersword
30-01-2005, 19:18
Dział Fake'i 2 przecznice dalej X(

Tanthalas
30-01-2005, 20:25
Bardzo ładny Fake :evul:

Pan Wlodeq
30-01-2005, 20:28
Fajnie ze cos widze... -.-

killeroo
30-01-2005, 20:59
Na gole oko widac ze exp jest wklejony. A pozatym zeby z takim softem i na takim lvl wyciagac smoka tak daleko to na 100% by cie po kilka razy z gfb trafil i bys sie uhac nie nadazyl*****een sciema X(

supersonic
31-01-2005, 15:11
Na gole oko widac ze exp jest wklejony. A pozatym zeby z takim softem i na takim lvl wyciagac smoka tak daleko to na 100% by cie po kilka razy z gfb trafil i bys sie uhac nie nadazyl*****een sciema X(

Wejdz na tibia.con sprawdz moja postac !! Dwa razy padlem przy tym !! Odciagnalem go poniewaz: Po 1 jak padlem to zeby zabrac rzeczy z ciala to musialem go odciagnac wiec innego sposobu nie bylo !! Exp nie jest w zaden sposob wklejony !! Chcesz tego ss'a to daj email czy chocby gg to Ci go dam !!
Niech sie Mod na ten temat wypowie !!

Vejeruaa
31-01-2005, 15:25
gz zsolowac draga na 12 lvl to wyczyn ja ci wierze oby tak dalej ;) :p

nawigator
31-01-2005, 15:39
Wejdz na tibia.con sprawdz moja postac !! Dwa razy padlem przy tym !! Odciagnalem go poniewaz: Po 1 jak padlem to zeby zabrac rzeczy z ciala to musialem go odciagnac wiec innego sposobu nie bylo !! Exp nie jest w zaden sposob wklejony !! Chcesz tego ss'a to daj email czy chocby gg to Ci go dam !!
Niech sie Mod na ten temat wypowie !!

Czlowieku ... nie nerwuj sie tak .. bo zrobisz sie czerwony ... jak pomidor... a Twoje jajka exploduja z wielkim hukiem i sraczki dostaniesz...

dlaczego powiedzenie "tylko winny sie broni" jest tutaj najtrafniejsze?:P

Staszek
31-01-2005, 16:23
Fake... Zwykly Fake Po Pierwsze Exp Ktory Jest Wklejony Lub Pisany W Photoshopie Ewentualnie Paint Po 2 Jak Juz Ktos Pisal Brak Sladow Walki po 3 w miejscowce na belty jest 80 beltow na takim skilu 20 beltow na draga ?? nie zdazyl doladowac do takiej sumy bo robil ss szybko jak exp lecial

Mafia 007
31-01-2005, 16:23
Morze i to jest fak ale i nawet na 10 lvl jest morzliwe ubic palem draga sam wiem bo u nas w kafe koles muj frends Longer ubil draga na 10 lvl ze skilami 38
w discie i poszlo mu bp uh ale ubil !!!!! :) jego nick to Langirita
Wienc GrAtZ dla tego kolosia!!!!! CYA :)

Centaurek
31-01-2005, 20:26
sorki za przekleństwo poniosło mnie...
Czemu myślicie że to Fake ? Jakby to byl Fake bylby w Fake! Chciał się pochwalić że zabil draga na takim lvl itp itd etc. a wy go jedziecie jak chcecie. ..zastanówcie sie...eee...jak to było...szukacie wykałaczki w jego oku, a w swoim macie wielką belkę :D
@down
no tak :D

Ashlon
31-01-2005, 20:54
@UP : szukacie slomki w cudzym, a nie widzicie, ze macie belke we wlasnym. To tak szlo ;)

lagrandeziom
02-02-2005, 17:42
dupa ! ja mysle ze To fejk no ale .... mowcie co chcecie widac ze wkleil to 700 expa i gada tutaj ze dedy dwa mial i cos kreci co to ma wspolnego z tym ze 2 razy dedles nim go ubiles ?

moze mi powiesz ze dedles poszedles tam gdzie dedles znowu dedles i znowu tam poszedles i dopiero go ubiles ?

8o

supersonic
02-02-2005, 17:49
dupa ! ja mysle ze To fejk no ale .... mowcie co chcecie widac ze wkleil to 700 expa i gada tutaj ze dedy dwa mial i cos kreci co to ma wspolnego z tym ze 2 razy dedles nim go ubiles ?

moze mi powiesz ze dedles poszedles tam gdzie dedles znowu dedles i znowu tam poszedles i dopiero go ubiles ?

8o

Wlasnie tak ;))

Jerkov Thundersword
02-02-2005, 17:53
No więc... skoro go zabiłeś, to mogłes zrobić ss w trakcie walki... a takto... sam z resztą widzisz :p

Walrock
02-02-2005, 18:41
@do tych co mowia ze to fejk.
Jak sie przy tym upieracie, to wasza sprawa, ja wiem ze to nie fejk bo sam bylem przy tym, a wasza opinia mnie nie obchodzi. ;]

lagrandeziom
02-02-2005, 18:45
nic do ciebie nbie mam stary ale jak to fejk to nie wiem po co to zrobiles :o

niewazne wbijam w to czy to fejk czy nie nie mam zamiaru sie kloOocic ...

Ale wiesz co ?

look ---> Dedles 2 razy miales 12 lvl powinien Ci spasc na 11 a Ty jak zabiles smoka to poszedles na trolla i nabiles 13 i tu Cie ku*wa rozpracowalem !!! huahuahuaa inspektor gadżet jestem i tyle ci powiem stary .... dla takich jak ty nie mam szacunku ..... !!! X( Widzisz jak cie udupilem ? udupilem lalala ... udowodnilem ci prawde ... lol lol lol :D TAk dzis mam dziwne odpaly i sie tera bede jaral ....

Gdzie brawa dla mnie ? :D

supersonic
02-02-2005, 18:45
Myslisz ze ja nie mam co robic tylko ss w wacle strzelac ?? ehh ja sie balem czy nie padne a nie ss bede walial :P

Walrock
02-02-2005, 18:51
nic do ciebie nbie mam stary ale jak to fejk to nie wiem po co to zrobiles :o

niewazne wbijam w to czy to fejk czy nie nie mam zamiaru sie kloOocic ...

Ale wiesz co ?

look ---> Dedles 2 razy miales 12 lvl powinien Ci spasc na 11 a Ty jak zabiles smoka to poszedles na trolla i nabiles 13 i tu Cie ku*wa rozpracowalem !!! huahuahuaa inspektor gadżet jestem i tyle ci powiem stary .... dla takich jak ty nie mam szacunku ..... !!! X( Widzisz jak cie udupilem ? udupilem lalala ... udowodnilem ci prawde ... lol lol lol :D TAk dzis mam dziwne odpaly i sie tera bede jaral ....

Gdzie brawa dla mnie ? :D

Moglbys sie nauczyc pisac po polsku, bo nic z tego posta nie zrozumialem.

lagrandeziom
02-02-2005, 18:52
dowody ---->Na 12 poziom potrzeba 17600 punktów doświadczenia.
Na kolejny, 13, poziom potrzeba 23200 punktów doświadczenia, a więc musisz zdobyć 5600 punktów doświadczenia.

(ahhhh te kalkulatory B) )

2 deady = -10% x 2 czyli 1760 pkt z 1 deada (jezeli miales rowno 12 lvl nawet jesli nie to i tak 10 procent Ci spada wiec juz sie nie obronisz ! )

nastepny dead to masz 15840 - 10 % tj. 1584 ( dobrze licze czy nie ? )

zostaje ci 14256 i masz 11 lvl a pozniej zabijasz smoka za 700 i skaczesz cale 2 lvl ? nie no gratz ! stary master jestes !!

lagrandeziom
02-02-2005, 18:54
warlock no to mi przykro ...... prosta sprawa widac ze gosciu kituje look up i tyle :) stary przyznaj sie puki czas

Walrock
02-02-2005, 19:02
Przeciez zanim on draga ubil mial 13lv dwa razy padl spadl na 12 zabil draga zabil trolla i skoczyl mu na 13lv wszystko sie zgadza gdzie pisze ze on mial 11lv ??

Beny Tibijczyk
02-02-2005, 19:04
kogo ty chcesz nabrac na tego badziewnego fake'a ? -.- jak ktos nie wiezy ze to fake to niech se wzyci na painta i powiekszy jak juz to zrobicie to spujzcie na nick,pasek hp i dookola expa na trawe...

lagrandeziom
02-02-2005, 19:07
dobra sikam na to widac ze to Fejk i tyle wbijam w to nie bede sie juz odzywakl w tym temacie to fejki i sikam na to !!! nara i tyle nie bede sie klooooooooooooooooooooooocil 1 X(
'

smiech z tego chlopca kurde huahua rzeczywiscie tak to i na rooku mozna ubic draga :D ubije draga na 1 lvl z 0 expa i mi skocza 3 lvle 8o

Walrock
02-02-2005, 19:07
-.- Czy kiedys wroca te czasy w ktorych ludzie nie doszukiwali sie w kazdym zdjeciu fejka i normalnie je komentowali ??

Stopa
02-02-2005, 20:08
ja mu wieze i tyle :)
muj ziom tylko brac przyklad.
pozdro B)

Neaniver
02-02-2005, 20:47
ej - jedziecie po nim jak po nie wiem kim... przeciez tak sie rozmazuje jak zapisujesz obraz w nizszej jakosci.. ale jesli to fejk - n/c

jak na razie imho to jednak nie fejk :P

Raul
02-02-2005, 21:22
ej - jedziecie po nim jak po nie wiem kim... przeciez tak sie rozmazuje jak zapisujesz obraz w nizszej jakosci.. ale jesli to fejk - n/c

jak na razie imho to jednak nie fejk :P

Chyba jak się zapisuje w niższej jakości to spada jakość całego ss'a, a nie akurat ilość expa, które jest najbardziej podejżane bo wystarczy tylko to wkleić i starczy.

Przykład bez rozmazań:

http://img.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/nup.jpg

Neaniver
03-02-2005, 08:08
@ up

Ej no, wiesz, ja caly obrazek widze w nieco slabszej jakosci - wystarczy sie przyjrzec equipowi - moim zdaniem sa tam delikatne rozmazania. no chyba ze to tez fejk ... :(

Sonic Aline
15-07-2006, 12:52
screena robil opcja "Print Screen" i moze dlatego ma rozmazane tlo pod "700" (tez tak mam dlatego ze jak robie screena nie ma efektu stabilizatora obrazu i ss nie robi sie odrazu tylko tak jak w starszych aparatach bedzie bardzo rozmazan jak cos sie ruszy) nom eq rzeczywiscie slabe ;] idz na dsy uzbieraj kase i kup sobie p setika ;] nie dziwcie sie ze nie robi ss w trakcie walki bo czasem jak tak ze lagnie sie na 1sek i wtedy drag ... sami wiecej ;] combo i po nim ;] jak fake to zal szkoda ... ale osobiscie uwazam ze to prawda;]

Edwardo
15-07-2006, 13:02
OMG n/c
<10 znaków>

Sonic ty nie masz 13 lat tylko 5 -.-

Metal Slug Rox
15-07-2006, 13:12
Fejk i tyle znalazl sobie kolegow zeby pisali ze to nie fejk i tyle .... zreszta i co ci to dalo ze na 12-13 lvl go zajebales ? o.0 n/c i nie piszcie tych glupich gatek o tym ze sie rozmazuje tlo bo liczba expa jest w ruchu i nie moze tego uchwycic ! sciema jak h.u..j.... te forum jest pelne sciemniaczy i ty do nich dolaczyles ...

gavreonien
15-07-2006, 13:22
I po co do ch**a odswiezac temat sprzed ponad roku ?? zal.pl