PDA

Pokaż pełną wersje : czas na Soldat :D:D (uprzedzam odrazu: nie o TIBII...)

B.F.K
28-01-2005, 17:41
no to troche z soldata ^^

http://img.photobucket.com/albums/v234/bfk12345/zdjecie0003.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v234/bfk12345/zdjecie0005.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v234/bfk12345/zdjecie0007.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v234/bfk12345/zdjecie0011.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v234/bfk12345/zdjecie0013.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v234/bfk12345/zdjecie0015.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v234/bfk12345/zdjecie0018.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v234/bfk12345/zdjecie0028.jpg

Mhm.... nie komentowac w stylu, debilny temat niezwiazany z tibia, bo uprzedzalem w tytule...... B)

Vego
28-01-2005, 18:02
LOL

Rzeczywiście debilny temat. W tym dziale mają być zdjęcia z tibi a nie jakieś szpetne zdjęcia zaśmiecające dział. Temat do usunięcia.

Adaras
28-01-2005, 18:04
Ten temat i tak albo zostanie usunięty albo przeniesiony.

Mogłeś go dać do RPG albo do OWION'u.

Sorcerer The Pucek
28-01-2005, 18:06
no bfk oni maja racje ;ppp
btw kiszna ta gierka ;pppp

Master Of Devastation
28-01-2005, 18:10
To jest forum o tibii,nie o jakiejś lipnej gierce.... X(

Vego
28-01-2005, 18:17
No sam grałem w tą gierke. Fajna jest ale może na 15 minut, bo potem to lipa że szkoda gadać.

Colier Scoredyne
28-01-2005, 18:18
Jejciu ściągnęłeś jakąś tandetną platformówę, narobiłeś zdjęć i co myślisz, że zaraz w nią grać będę ? Temat do kasacji X(

Aquan Merus
28-01-2005, 18:21
TY nie pomyliłeś forum to jest o TIBII a nie o (sux) soldacie X(
Debilny temat :/
na skasowanie tylko..... X(

pihorinio
28-01-2005, 18:24
Jeeha żeź na maxaaaa!
wyżyc sie można troszke np. jak dedniesz w tibi to jak z granata pod lapy ***niesz to odrazu sie lepiej czujesz :)

Kepiwi
28-01-2005, 19:02
Ej koleś masz poprostu kupę w mózgu i tyle ci powiem!!!!!!!

Zamor1
28-01-2005, 21:45
Uprzedzal was przeciez o tym ze to nie o tibi..... nie musicie sie odrazu drzec, trzeba bylo nie whcodzic i nie drzec sie na niego a przy tym nabijając sobie posty.

Vermyn
28-01-2005, 22:07
No comment.

she_devil
28-01-2005, 22:38
Dzieci to jest O W I O N.
Grrr.... <warczy>.

Dr.Unknown
28-01-2005, 22:47
Patrze na posty ludzi, i widze idiotów, kożystających z okazji, aby się wyżyć, "Jaka lipna gra"- kojażą, mi się ludzie, którzy popatrzyli na prehistoryczną grafike Tibii, i ją od syf'ów wyzywali.
@Danka
To było w zdjęcia, ale Przenieśli.

cFaniak
28-01-2005, 23:31
Argch... trzesie mnie jak widze takie posty... Jeden obluzgal cos to kolejny musi ! Zreszta mam tu pretensje i do tego kto robil zdjecia i do tych co pisali posty... Dzial "Zdjecia" jest i tak zasmiecany przez WAS masowo robionymi "testami" czy zdjecie zadziala! Jest taki temat !!! Zreszta sa tez zdjecia typu :Awans z 1 lvla na 2gi !
A co do tego kto pisal temat to schanbil Soldata. Nie mowie ze jest to jakas extra gierka, ale nie dosc, ze nie gral po necie, to jeszcz nic w nim nie umie ustawic.
Narq

Remciu
29-01-2005, 07:07
Wiem co to.
Fajna giera,ale tylko tak dla uzupełnienia czasu.
A poza tym to jest dział pt. "O wszystkim i o niczym" ,co nie?
Dobry temat tu to nawet "Mamo bo kura na mnie patrzy" 8o :cup:

Bambuko
29-01-2005, 11:18
Heh, Soldat to jest dobra gra, więc nie oceniajcie jej po screenach gdzie typo, który nawet nie zmienił sobie imienia i ubranka gra z jednym botem, zapewne na najniższym poziomie. Ciekawe czemu jak ja kiedyś wstawiłęm do działu zdjęcia screeny z Soldata to wiele osób pisało, że świetna gra, a innie pytali skąd to mieć [pisałem skąd w moim poście, ale i tak pytali;]]. Po prostu wiele zależy od pierwszego posta - wtedy pierwzsy post należał do jednego z 4 innych kolesi z forum co grali ze mną. I mieliśmy wszyscy pięcioro powód, aby zakładać taki temat - Tibia miała swoją legendarną już przerwę, o której pewnie wielu z was nie wie. Ale to już inna bajka.

RE DOWN:
Soldat ma grafikę lepszą od Tibii;] Wykorzystuje akcelerator 3D do poligonów;]

PiXik
29-01-2005, 12:30
KuR.. mać!! a kto z was jak popatrzał na tibię myślał super gra?!jesteś bandą debili i powtarzacie po następnym.Soldat jest grą super bardzo dobrą,rejestracja jest tania a i bez niej można pograć.Koleś (Polak)zrobił grę coś z niczego i chwała mu za to.A wy mózgu nigdy nie mieliście

Ziomisław
29-01-2005, 13:19
Ej według mnie wszyscy którzy to krytujkują są totalnymi z***ami.
Forum nazywa sie ,,o wszystkim i o niczym"i przy tym dopisek ,, tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej"
A gdzie według was ten temat pasuje? Eee?? ktos pisał ze w dziale rpg ale to przeciez nie rpg.Ktos jeszcze napisał ze to tandetna platformówka.Ten kto to napisal pewnie ma internet od dwóch dni i mysli ze zjadł wszystkie rozumy.<-----To tyczy sie takze kazdego który bluzga tą gierke za to ze jest w tym dziale.
A tak wogole to spox zdjęcia grats zabicia admirala xD.

Lord Maniek
29-01-2005, 23:14
Dobrze mówią ( niektórzy ) aby zamknąć sie i przestać krytykować !

Soldat jest fajną gra jak niemam w co grać to włanczam a jak ktoś w to niegrał niech sie zamknie lub ściągnie i spróbuje
Aha ktoś pisał że soldat nudzi sie po 15 minutach ale wcale tak niejest
Teraz troche o grze :
W grze jest kilka broni do wyboru takie jak: chyba 5 karabinów maszynowych, snajperka, desert eagles, minugun, strzelba ( chyba wszystko ) i z broni podręcznych do wyboru : pistolet 8o ,noż, piła łańcuchowa :evul: i wyżutnia rakiet (bazooka) no i oczywiście granaty
Do wyboru jest pare trybów gry : deathmatch, capture the flag,inifiliation, rambomatch:], teammatch i jeszcze jedno ale zapomniałem.
Grę urozmaica wiele różnych map ( planszy ) do każdego trybu gry oraz oczywiście MULTI PLAYER z którego ciągle korzystam ( na początku grałem tylko z botami ale te czasy mineły :) ) oczywiście można zakładać swoje serwery
Wracając do map dzięki multi playerowi można bezpośrednio ( niewchodząc na żadne strony ) zgrać jakąś nową mape - jeżeli wchodzisz na jakiś serwer który używa w tej chwili do rozgrywki innej mapy to po kliknięciu mapa sama się zgrywa i po chwili można się cieszyć nowymi terenami :)
W grze występuja takżę bonusy np. tryb PREDATOR - jestes nie widzialny przez ok. 30s, BERSERKER - twoje strzały zadają więcej obrażeń przez ok. 30s, FLAME GOD - miotacz ognia oczywiście przez ok. 30s no i KAMIZELKA - dodatkowa ochrona i w tym przypatku na czas nieokreślony ( niszczy sie od strzałów przeciwników )
Jest wiele klanów ( gildi - jak by ktoś niewiedział ) więc jeżeli jestes dobry to może cię przyjmą
Oczywiście to wszystko i wiele więcej można znaleść na darmowej wersji ( płatnej nie posiadam :( ) a w płątnej są jeszcze inne bajery ale zapomniałem jakie :P

Jeżeli ktoś ciekaw niech wejdzie na oficjalną strone SOLDAT-a i poczyta / ściągnie gre ( adresu też zapomniałęm [ kurde wszystko zapominam :P chyba będe musiał sobie kupić BILOBIL :D ] ale jak wpiszecie w jakiejś wyszukiwarce napewno wam znajdzie - bo ja tak znajduje :P )

POLECAM

Matheous
30-01-2005, 10:37
Dziekujemy pierwszym psotowiczom za udowodnienie ze w Zdjeciach wypowiadaja sie glownie ulomni debile.
Zalozyciel topica:o jezu grasz z jednym botem!!11! Ju roxxorz! Przez neta qrwa zagraj albo z 4+ naraz, dopiero wtedy mozna powiedziec ze grasz w ta gre...
Aha, do wszystkich:TEN TEMAT BYL W ZDJECIACH, ALE GO PRZENIESIONO WIEC NIE ROBCIE Z SIEBIE DEBILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
soldat.pl
Aha-w pojedynke rzeczywiscie soldzio szybko moze sie znudzic, ale na multiplayerze mozna grac, i grac, i grac, i grac................................
No i na zakonczenie post up-nie pier.dol jak nie wiesz, OK? Chodzi mi o to, ze po 1sze podajesz niektore informacje bledne, po 2gie w co drugim zdaniu jest 'i costam ale zapomnialem'.

Bambuko
30-01-2005, 13:26
Hahah Lord Maniek jesteś świetny;] Proponuję wam stronę www.soldat.pl (http://www.soldat.pl) [Oficjalna], soldat.eu.org (http://soldat.eu.org) [Polskie Centrum]. I strona mojego klanu - www.wc-clan.prv.pl (http://www.wc-clan.prv.pl).
Lepiej sobie poczytać w internecie niż czytać to co tu piszą:P

Gumski
31-01-2005, 20:31
A wy jestescie wszyscy tak uprzejmi ze az zal dupe sciska (znaczy sie ci, co zaczeli swoje yntelygentne wypowiedzi)

Soldat jest genialny :p

Wolf Warrion
01-02-2005, 11:18
Tępa gra nie w tym dziale
kwadratowe ludziki :D

Gesundheit
01-02-2005, 11:30
Niektórzy jescze są dziecmi -_- TEMAT O WSZYSTKIM I O NICZYM -_- można nawet dawać zdjęcia Gołej Miriam (Oglądałem n/c).

@Topic Fajne zdjęcia :P

Tiro
04-02-2005, 18:33
A wiecie co ja zauważyłem? wszycy mówili że to gówno dopuki superman sie za tym nie wstawił i wtedy nagle....wszyscy sie obudzili i uważają to za gneiusz B) ja lubie tą gre i wogóle. Hmmm ale prawdo podobnie gdyby superman sie za tym nie wstawił to ci ktorzy mówią wyżej że soldat jest super i ci co bluzgają mają wode zamiast mózgu to pewnie mówili by odwrotnie: '' co za głupi temt, ten kto to napisł jest kretynem a soldat ejst do ***'' To moje zdanie :p

Dr.Unknown
04-02-2005, 21:03
Niektórzy jescze są dziecmi -_- TEMAT O WSZYSTKIM I O NICZYM -_- można nawet dawać zdjęcia Gołej Miriam (Oglądałem n/c).

@Topic Fajne zdjęcia :P
A ja radze czytać nie tylko posty z ostatniej strony.
Temat został przeniesiony z działu "Zdjęcia".
Swoją drogą, założyłem kiedyś temat "Screeny z Gier", może ktoś zbump'uje?;)
@Down
True, true...

Matheous
05-02-2005, 09:03
A ja polecam ustawic 40 postow/strona. Wtedy nie trzeba sie martwic ze sie napisze glupote, bo przy widoku na ostatnich 40 postow to zazwyczaj widac wiekszosc tematu/posty z ostatniego miesiaca:D

U$er
05-03-2005, 13:12
Zamknijcie Sie!!! To Jest Dzial O Wszystkim I O Niczym Wiec Ma Prawo Zamiescic Tu Skriny Z Tej Gry!!!! A Piszac Takie Posty Tylko Potwierdziliscie Swoja "inteligencje"

P.S. Piszę to do tych głąbów na początku --.--

U$er
05-03-2005, 13:16

Od kiedy soldat jest gra RPG?? Big rotfl?

kiri
19-03-2005, 22:56
To Jest Zajefajna Giera !!

Emil1
19-03-2005, 23:08
Zamknijcie Sie!!! To Jest Dzial O Wszystkim I O Niczym Wiec Ma Prawo Zamiescic Tu Skriny Z Tej Gry!!!! A Piszac Takie Posty Tylko Potwierdziliscie Swoja "inteligencje"

P.S. Piszę to do tych głąbów na początku --.--

Czy ty jesteś taki idiota, kretyn, debil, chory na wodogłowie? Ile razy już było pisane, że ten temat był przeniesiony z działy zdięcja?

U$er
15-04-2005, 13:06
@UP mimo to nie powinni tak sie zachowywać (mówię również o tobie) -.-

M@NieK
15-04-2005, 13:36
Ja Owielbiam soldata ^^

PiXik
15-04-2005, 14:53
A wiecie co ja zauważyłem? wszycy mówili że to gówno dopuki superman sie za tym nie wstawił i wtedy nagle....wszyscy sie obudzili i uważają to za gneiusz B) ja lubie tą gre i wogóle. Hmmm ale prawdo podobnie gdyby superman sie za tym nie wstawił to ci ktorzy mówią wyżej że soldat jest super i ci co bluzgają mają wode zamiast mózgu to pewnie mówili by odwrotnie: '' co za głupi temt, ten kto to napisł jest kretynem a soldat ejst do ***'' To moje zdanie :p
a nie przyszło ci do głowy że niektórzy grają w tą gre??bo ja gram i dlatego jej bronię.nie jestem lizodupcem supermana

Blind
25-09-2005, 21:20
A ja mam pytanie... jak założyć server? To nie jest odświeżenie tematu... najlepie jjak bym sam taki sam dokłądnie taki sam temat założył nie?. I by mnie jescze banda n00bów jechała że był już taki temat... więc moje pytanie brzmi:

Jak założyć server w soldacie, bym mógł grać z kimś innym? (nie przez join to the game)?

Humak
26-09-2005, 15:35
Ta gra jest wyjechana w kosmos ... Jak cos to w soldacie mam ksywke Humak
Pozdro dla soldato-maniaków.

Dj Nekro
28-09-2005, 17:41
Czy ty jesteś taki idiota, kretyn, debil, chory na wodogłowie?

Za to powinienes dostac Bana...

@TOPIC: Ja grywam czesto w ta Giere, ona jest prze- zaje***ta ;)
Jak co, to ja mam Zarejestrowany acc, i gram najczesciej pod nickiem "Nekro [PL]" albo poprostu "nekro' ;) Pozdrawiam!

Wufei
28-09-2005, 18:09
po raz kolejny soldat !? omfg .. nie popisałeś się chłopie, bo na boty to każdy grać potrafi ^.-

pogralibyście w csa a nie jakieś soldaty :D ofkorz j/k bo sam kiedyś przesiedziałem cały dzień na soldacie :D później się znudziło :P

Humak
30-09-2005, 15:21

PO****** CIE ??? SOLDAT DO TEMATU O RGP ?? JAK NIE ZNASZ TEJ GRY TO MILCZ. Sorry za wielkie litery ale się wkurzyłem :P

BTW: MOZNA BY ZALOZYC KLAN W SOLDACIE CO WY NA TO ?
KTO MOGLBY ZAKLADAL BY SERVERY DEDYKOWANE A KTO NIE TO JAKBY BYL W GRZE ZAKLADAL BY POPROSTU SERVER ( nazwa serwera i klanu TIBIA.PL po prostu ) co wy na to ? tylko nie mam pojęcia jak się klan robi O_o wystarczy przed nickiem nazwę klanu czy co ?

CO Z TEGO ZE TO JEST FORUM O TIBII ?? ZOBACZ W JAKIM JESTES DZIALE N00BKU ( dotyczy tych co pisali ze to forum o tibii a nie o jakimś gów** )

I posty typu "Ej koleś masz poprostu kupę w mózgu i tyle ci powiem!!!!!!!" powinne być kasowane. Chętnie bym się zainteresował tego typu tekstami w tym dziale ( jest ich naprawę wiele) Gdybym objął jakąś posadę Np. Strażnika Teksasu" to od razu byłby porządek a póki, co apeluje do moderatorów o dokładne przeglądanie tego działu.

Humak
02-10-2005, 18:23
NIKT NIE CHCE KLANU TIBIA.PL w SOLDACIE ? piszcie na gg jak cuś

drizztpl
25-10-2005, 15:26
|=DA=|Drizzt Do'Urden|PL - mój nick w Soldku...
Jeśli chcecie ze mną pograć, to preferuję serwer GigaGames-fan.de, poza tym czasem mój własny serwer chodzi - Borsuk Forever nazwą jego jest... ;]

Taka Tuca
25-10-2005, 22:15
Soldat jest spoko. Tylko szkoda ze takie ubogie te SSki :D

Khan
25-10-2005, 22:26
Co zrobic, zeby szybko łatwo i przyjemnie przerobić Triala na Fullkę?..

Btw, chętnie pograłbym po sieci, ale za bardzo nie wiem co w tym celu zrobić. Próby podłączenia/wyszukania serwera kończą się fiaskiem.

Obecnie robie sobie nowe boty.

Liado
26-10-2005, 06:45
@UP
Sprawdz w opcjach czy wybrales dobry rodzaj łącza i czy wybrales w wyszukiwarce serwerow internet a nie lan.

Obecnie gram na tej starszej wersji bo w nowszej ciezko znalezc serwer tdm bez zmienionych parametrow broni. Jakby ktoś był w lidze to szukam klanu :P Jako swoja rekomendacje moge podac ze ownuje i to ze chcieli mnie wziac do klanu ktory mial 2 miejsce w 2 lidze czyli pokrotce jestem mastah =P

Major Doomus
31-10-2005, 18:29
Pff... większość z tych co się wydzierała to kompletne lamusy, które wrzeszczą przy kompie jak zabiją sami siebie granatem a potem mówią "Ale kicz" albo "Przypalasta gierka", a czemu?, bo myślą że to jakiś erpeg co trza myszką klikać na podłoge żeby iść. Idźcie se dzieći pograjcie w Boba Budowniczego albo Dinki, bawi i uczy, bo zaraz dobranocka leci.

@Topic
Yeah! Soldat rulez, rzadko gram bo w większości nawalam w THUG'a 2 :] ale i tak jest super XD

Harven
31-10-2005, 21:38
Ci co nabluzgali tak w tym temacie o tym że soldat jest grą głupia, że ktoś tam ma kupe z mózgu(lol) są jełopami. Nie grali nigdy w soldata a się czepiają -.-. Soldat to spoko giera do pociupania, postrzelania, porozwalania i pogrania z kumplami.

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
26-04-2007, 21:44
Pozwólcie, że zbumpuję temat. ;)
Chciałbym się dowiedzieć kto obecnie z forum gra w Soldata?
Można się umówić na jakiś sparing. ^^
Jak coś to łapcie mnie na serwerze [Hellboyz].
Nicki często zmieniam ;p

Argen
26-04-2007, 21:57
Pozwólcie, że zbumpuję temat. ;)

nie pozwalamy...