Pokaż pełną wersje : Pacc !!!!!!!!!
POmuszcie chce kupic pacc ale boje sie podac numer karty i wyslac list czy mam jakas pewnosc ze mnie nie wyroluja???
kotomaniak
25-01-2004, 14:34
Wiesz, jak nie chcesz podać numeru karty zapłac przelewem, ale to drożej kosztuje. Ale nie bój się płacić kartą, jeszcze nikogo (chyba :D ) CIPy nie wykołowały.
Mam pytanie ... ??
boisz sie ze CIP-owie cie wyroluja ?? 8o
a zebys wiedzial jak nawet mnie wykoluja to i tak nie odzyskam tego co mialem ...
wole zeby jakis moderator odp. ale to szczegul ..
EDIT: a niech mi ktos poda jak moge kupic pacca bo nie ucze sie anglika tylko niemca ! kolega który sie troche uczy anglika (i ze mna niemca) to mi powiedzial ze przez karte i lista moge przeslac i przelewem ale chcialbym zeby ktos mi szczegółowo opisal (najlepiej dzis bo chce już kupic jakos pacca !!)
wole zeby jakis moderator odp.
Spoko, mozesz placic karta, nic sie nie martw, CIP soft Cie nie wykoluje (jeszcze nie bylo takiego przypadku).
A jak sie chcesz dowiedziec czegos wiecej o PACC to uzyj przycisku 'szukaj' i wpisz słowo kluczowe "PACC".
Polecam platnosc karta bo jest najszybsza.
No to dodales mi otuchy zostalo wyslac kase na pacca dzieki !!!
Tibia Cool
26-01-2004, 23:13
Jak bedziesz mial paca to masz w planach gildie??
Tego nie planuje a mam kilka pytań dotyczacych pacc:
-jak zmienic imie
-jak zrobic invite
-jak wyslac rente za domek za odpowiedzi dziekuje
Olga Sorc
27-01-2004, 19:11
Mam pacc i z tego co wiem nie można zmienić imienia ....można zmienić płeć co kosztuje 5 dni z pacca
@Kael
To wszystko chyba jest w F.A.Q. no ale napisze.
1. zmiana imienia - nie mozna zmienic imienia od tak sobie, trzeba dostac Namelocka. Namelock dostajesz jesli Twoje imie jest w jakis sposob niezgodne z regulaminami Tibii lub jesli masz dar przekonywania.
2. Invite - do gildii, do domku?? Zakladam ze do domku (wchodzisz do srodka i mowisz "aleta sio" a potem wpisujesz nicki zaproszonych osob).
3. W depo miasta w ktorym masz domek musisz miec okreslona ilosc pieniedzy na czas zaplaty (oplata zostanie pobrana samoczynnie).
niektóra wiara ma cos takiego jak "Former Names:" i tam jest stary nick a normalnie ma nowy jak moge cos takiego zrobic bo z mojego nicka sie wszyty smieja (-.-)
Sephiroth
28-01-2004, 00:10
Former name to właśnie to które dostało namelocka, właściciel wtedy wybiera nowe a to zakazane zostaje umieszczone w rubryce former names.
nawigator
28-01-2004, 09:15
Oryginalnie dodany przez Magus
1. zmiana imienia - nie mozna zmienic imienia od tak sobie, trzeba dostac Namelocka. Namelock dostajesz jesli Twoje imie jest w jakis sposob niezgodne z regulaminami Tibii lub jesli masz dar przekonywania.
Nom wlasnie. Mój kolega na servie Nova dostal name locka czym bardzo sie zdziwil mial nick "Master of Potatoes" nom i tam byla opcja zeby odwolac sie do GMa i zapytal sie dlaczego dostal name locka
oto cala rozmowa :
Adihash
Registered Player
Complaint about Name Lock of character Master of potatoes
Greetings
Can you tell me why i get name lock on Master of Potatoes ? What is wrong with it ?
I think that it makes all the tibia rules.
Please answer as fast as you can .
Dec 27 2003, 5:45 pm
Gamemaster
Re: Complaint about Name Lock of character Master of potatoes
The character has been successfully renamed.
'potatoes' is an object. 'masters of' is not a name.
Dec 27 2003, 6:22 pm
Jezeli 'master of' to nie imie, to GMy powinny dac name locki wielu osobom na tibi. I fakt w tym okresie duzo osób dostalo name lock niby tez z tych samych powodów ze to niby nie imie, ale wiekaszosc osób które dostaly mialy dosc dlugie imiona.
sory za out of topic ale az mnie draznilo z tym name lockiem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.