Pokaż pełną wersje : Adam Małysz ^^
..No właśnie. Co o nim sądzicie. Wg. mnie zawsze będzie polskim bohaterem. Wkurzają mnie tacy, którzy odwracają się od niego po pierwszym gorszym konkursie. Ja w niego wierze i zawsze będę wierzył. Szacunek mu się należy. Myślę, że rozprowadza polską markę nawet rozleglej niz papież.
A wy? Czy wy podzielacie moje zdanie, czy też jesteście głupkami, co go olewają po gorszym występie?
A tak btw. to dzisiaj konkurs w Zakopcu. Miałem jechać ale przez kilka wydarzeń w głupiej szkole wszystko prysło...
Adam mistrz http://tibia.pl/forum/images/smilies/cold.gif
PS. Konkurs dzisiaj o 16:45 w TVP1? Zbiorowo trzymajmy kciuki http://tibia.pl/forum/images/smilies/smile.gif
ADAŚ MISTRZ!!!!!!!!!
WYGRAŁ ZNOWU!!! 2 W PŚ!!!
she_devil
29-01-2005, 11:13
Nie lubię Malysza.... od xzawsze kibicowalam Svenowi. Sven my love.
Podziwiam Malysza tlyko za to ze po 4 latach nie zwariowal z mediami...
bo ten jakmu tam po 1 dośc sobrym skoku zwariowal.
Na również jestem za Adasiem, wierzyłem w niego od dawna, nawet jak w poprzednim sezonie skakał słabiej wierzyłem i wierę, że pokaże wielką klasę i pokaże Ahonenowi kto tu rządzi. Nawet był transparent "Nie u nas w domy, Janne". 2 lata temu był 2x 3, rok temu 2x 2, teraz będzie 2x 1!!!
Malysz rox!! hehe... ja go tam jakos specjalnie nie lubie mi to zwisa bardziej lubie Goldiego i Ammana ^^
Knight Simon Dark lord
29-01-2005, 11:49
adam małysz ROX wierze w niego ale coraz mniej ale nie popieram innych skoczkuw
Popieram autora tematu, Adam jest bohaterem. Ale popatrzcie, z szacunkiem, ale On jest jak taki amator. Byl dekarzem, udalo mu sie, skacze. Przypatrzcie sie jego wypowiedziom. Sa takie jakies amatorskie, duzo w nich jest wypowiedzi typu "mysle ze". Ostatnio byl wywiad z Adamem. Powiedzial tak: "Marzylbym sobie to". Przpaytrzcie sie na skoczykow finskich, norweskich, niemieckich. Sa oni wyksztalceni, a nasz Adas jest takim amotoro-profesjonalista. Ale tak czy inaczej jest dobry, dobrze skacze, ale to minie. I bedzie dalej dekarzem...
Inni skoczkowie też nie są wykształceni. Czasem mówiono 'No, ale chciał być skoczkiem, porzucił szkołę, to nie sprzyja w zawodzie' także o Finach czy Niemcach.
Leć Adam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tyle poiem :P
Adam Małysz Polski Bohater<<tak to on zawsze w niego wierzę
Janne Ahonnen-Profesjonalista widać ,że skacze i wygrywa z zimną krwią<<też w niego jak i innych fińskich skoczków wierzę
Podziwiam Malysza tlyko za to ze po 4 latach nie zwariowal z mediami...
bo ten jakmu tam po 1 dośc sobrym skoku zwariowal.
Zapewne mialas na mysli Rutkowskiego ;)
A co do Malysza...Wygrac 3 razy pod rzad puchar swiata i teraz byc blisko 4 razu to cos niesamowitego.
Pamietam, ze kiedys Tajner mowil cos takiego: " Wygrac 1 puchar swiata to rzecz niesamowita. Wygrac 2 razy puchar swiata to rzecz, ktora graniczy z cudem i narazie tylko Malysz tego dokonal. 3 razy wygrac to jest juz cud."
Flyyyy Malysz flyyy.
A wiecie z kąd popularność Małysza?
Tak się składa że Polska jako kraj nie ma dużo wybitnych sportowców.
Dlatego wszyscy liczą tylko na Małysza bo tylko on potrafi coś wygrać.
Taka jest niestety prawda ( chodzi oczywiście o sporty zimowe)
Ja osobiście za nim nie przepadam, ale jeśli startuje to życze wygranej.
Dowizul z Inferny
29-01-2005, 14:36
jezeli chodzio o sporty to twierdze ze oliwa to bochater mnarodowy al malysz i cale skoki roboia sie nudne
Hallabard
29-01-2005, 14:52
@UP Jaka oliwa ? Ja jego nie znam
@topic. Co wy chcecie ? Małysz raz będzie na 12/7/itp miejscu i już że skakać nie umie ? Gdyby nasza drużyna piłkarska była chociaż w pierwszej 20 to przecieżkibice by ich z lotniska zanieśli na rękach do domów. Małysz skacze bardzo dobrze i jest w dobrej formie. Ahonnen to podobnie do Hannawalda. Wygrał troche, pobił wszystkie (prawie) rekordy i tak przez jakiś czas a potem to nagle jakby pierwszy raz na skocznie przyszedł. Adam wygrywa (pojedyncze zawody) już przez 4 sezony, jest 2 krotnym mistrzem świata, zdobywał 3x z rzędu puchar świata (nikt nigdy tego nie zrobił), wygrał TCS, stawał 2x na podium olimpijskim. To przecież nasza chluba i bohater. I cieszmy się z tego co mamy. Trzymam dziś za Adama kciuki, wierzę że wygra dzisiejsze i jutrzejsze zawody bo jest najlepszy !! :D :)
Mistyczny
30-01-2005, 21:11
Małysz Best z pośród all !!!!!!!!
Małysz jeszcze poskacze 2, moze 3 lata zajmujac w miare dobre miejsca. Potem zapewne w gore wybija sie takie osoby jak Morgenstern (chyba tak sie pisze jego nazwisko), Jernej Damian, Andreas Kofler i inni mlodzi skoczkowie. Co do Adama, niech skacze tak dlugo jak chce i tak dlugo jak bedzie mogl.
Jednak najlepiej by bylo, gdyby wszyscy traktowali w przyszlosci Adama, tak samo jak Goldiego ;)
Kiki2005
30-01-2005, 21:25
http://sport.onet.pl/_i/zajawy/malysz17.jpg
http://m.onet.pl/_m/e868e726d4949b484e9b6a45c4ed65ec,8,1.jpg
http://m.onet.pl/_m/22ff24609d1a080a8e121320e25946c5,8,1.jpg
http://m.onet.pl/_m/ac8da9163993ed21acdfae94eac17647,8,1.jpg
no comment plx
Ja mam takiego kumpla co jak Małysz przegra to gada "Eeee tam, to juz koniec, ciota sie zrobił, nic z niego nie będzie, od początku wiedziałem, że to już koniec, wygasł,...." itp., a jak wygra to sie budzi patriotyzm, optymizm i ujawnia się jego płytkość charakteru: "tak, wiedziałem, że wygra!!!! Zawsze w niego wierzyłem!!!" itp. Ci ludzie są jak flaga-jak wiatr zawieje, takie oni mają nastawienie... Coś jak Lepper -.-
Nightwalker
30-01-2005, 21:42
Nie wiem jak faceta można nei lubić:
1.Nie zrobił wam nic
2.Skacze dobrze i wygrywa (co często jest obiektem zawiści, ale taka jest właśnie polska mentalność)
3. Jest skromny
4. Widzieliście co w sobote zrobił z pucharem Loykolseya? No własnie Szwed dostał mniejszy puchat, a Adam wymienił się z nim :)
Tibiańczyk
30-01-2005, 21:57
No Adas poprostu wymiata. 28 wygranych konkursow wygranych w karierze, i co najwazniesze 2 wygrane konkursy w Zakopcu.
Maniak Hip-Hopu
30-01-2005, 22:44
Nie wiem jak faceta można nei lubić:
1.Nie zrobił wam nic
2.Skacze dobrze i wygrywa (co często jest obiektem zawiści, ale taka jest właśnie polska mentalność)
3. Jest skromny
4. Widzieliście co w sobote zrobił z pucharem Loykolseya? No własnie Szwed dostał mniejszy puchat, a Adam wymienił się z nim :)
Pomyłka to nie szwed tylko norweg. Roar Ljokelsoey czy jakos tak.
Małysz dzieki kibicom dobrze skacze.Chwała mu za to 3 razy z rzedu puchar swiata. Czego mozna jeszcze wymagac? To nie maszyna zaprogramowana zeby skakac.
Matheous
31-01-2005, 17:29
Małysz to pieprzony Rumcajs z wiesniackim wasem. A skoki to glupia dyscyplina polegajaca w 80% na farcie(wietrze etc.) Przykro sie robi gdy sie wie, ze jedyne co umieja robic Polacy to liczyc na szczescie(w skokach).
spider-bialystok
31-01-2005, 18:01
Małysz to pieprzony Rumcajs z wiesniackim wasem. A skoki to glupia dyscyplina polegajaca w 80% na farcie(wietrze etc.) Przykro sie robi gdy sie wie, ze jedyne co umieja robic Polacy to liczyc na szczescie(w skokach).
Jak ty coś powiesz...
Czy dokonałeś choć parę % tego, co dokonał Małysz? Uważasz się za lepszego, bo ty jesteś "yntelektualystą" ? Skoki narciarskie to lata ćwiczeń, żaden wiatr ci nie pomoże, jeśli nie będziesz odpowiednio przygotowany...
Małysz nie jest wykształcony, nie jest poliglotą, jest zwykłym rzemieślnikiem. Ale on wybił się. Masz nikłe szanse by mu dorównać. I wolę Małysza 100 razy bardziej, od jakiegoś polityka po studiach, który szkodzi tylko Polsce..
[qoute]Nawet nalepsze wybicie to mozesz se w dupe wsadzic jak ci wiatr w plecki powieje i na dol zepchnie[/quote]
Bullshit. Skoro wg Ciebie wszystko zależy od wiatru, to czemu w skokach narciarskich widać wyraźnie tych lepszych i tych gorszych. Czy Małysz zdobył 3x pod rząd Puchar Świata, bo przez 3 sezony pod rząd miał szczęście? Żeby skakać naprawdę dobrze, trzeba mieć naprawdę dobrze wyćwiczone wszystkie elementy skoku.
Nightwalker
31-01-2005, 18:15
Tja? nawet nie wiesz ile pracy wkłada siew doskonalenie techniki skakania! Ile razy mówi się "o błydnym wyjściu z progu" czy złym lądowaniu? wiesz ile lat pracują by osiągnąć dobre wyniki?
Proponuje byś sam skoczył z Wielkiej Krokwi to się sam przekonasz ;]
Kurczaczek
31-01-2005, 18:19
Ja kiedyś myślałem, jak to Hannawald wygrywał z Małyszem, że przekupili go :D
No ale teraz Małysz znowu chyba powraca do formy... Tylko nie wiem.... gdyby przez wszystkie konkursy wygrywał, chyba by przegonił Ahonena ^^
Małysz dzieki kibicom dobrze skacze.
Błąd:
Nie DZIĘKI kibicom tylko DLA Kibiców :)
Maniak Hip-Hopu
31-01-2005, 19:43
Ten "pieprzony rumcajs z wasem" dokonal 100 razy wiecej niz ty, Myslisz ze malysz nie musi trenowac, kazdy trenuje. A tak wogole. Wlasnie chodzi o szczescie bo by bylo bezsensu ze wszyscy tak samo. Całe zycie to pasmo fartow i szcześć.
Marcomarco
31-01-2005, 19:58
"Przykro sie robi gdy sie wie, ze jedyne co umieja robic Polacy to liczyc na szczescie(w skokach)." - Szczeście zawsze sprzyja lepszym : )
Adaś na Prezydenta!!
Chopkers
31-01-2005, 21:29
Małysz zrobił swoje i juz.
nie mozemy od niego wymagac tego azby caly czas pobijal rekordy i nonstop wygrywal.
pamietajmy tez o innych skoczkach ktorzy skacza dluzej od Adama i jeszcze niewygrali zadnej tej duzej szklanej pilki :P
teraz ahonen powinien przestac skakac. nie lubie go, bo nigdy sie nie usmiecha :(. teraz powinni wygrywac mlodzi skoczkowie tacy jak Daiki Ito (chyba tak sie pisze, w kazdym razie ten mlody japoniec.) lub Simmon Amman.
@Math
Troche przesadziles. Rozumiem dyscyplina tobie sie nie podoba ale to nie znaczy, ze musisz wyzywac skoczkow od pieprzonych rumcajsow.
Geeez troche krytyki nie zaszkodzi ale bez przesady.
Nie podoba sie - nie czytaj i nie udzielaj sie.
Matheous
31-01-2005, 21:55
@Rankor-codzienna fucha trolla.
@Marcomarco-poprawka-glupi ma zawsze szczescie:)
@Kilka osob-czy dla was prawo krytyki ma jedynie ten ktory sam dokonal lub dokona wiecej niz krytykowany? To taka sama mentalnosc jak bluzganie na kogos komu nie podobaja sie czyjestam fejki czy opka argumentami w stylu 'jak jestes taki dobry to napisz lepsze!!!111!!!'
@spider-bialystok-kto ci qrwa powiedzial ze jestem intelektualista, albo ze lubie politykow? Sigh.
@ci co odpowiedzieli na mojego posta-heh, ta pierwsza czesc o Rumcajsie z wiesniackim wasem to byl ZART(mnie tak bracik nazywa;), a ta druga czesc to juz po czesci zart po czesci nie, bo jednak dla mnie ciagle skoki sa jedna z bardziej losowych dyscyplin sportowych jakie istnieja(nie mowie o hazardzie, of korz, bo to inna para kaloszy). W np. pilce noznej nie ma czegos takiego, ze nagly podmuch wiatru spowoduje przegrana Brazylii z RPA. A w skokach przez wiatr jakis Robert Mateja czy inny Abdul Ahallak moze skoczyc dalej od Ahonnena i Malysza razem wzietych. I co to za frajda, ogladac TV i modlic sie 'WIETRZE NIE SPIEPRZ'? Cholera. A to wybicie sie z progu, blah blah blah... Nawet nalepsze wybicie to mozesz se w dupe wsadzic jak ci wiatr w plecki powieje i na dol zepchnie. I nawet srednie wybicie moze cie ladnie poniesc jak ci ladnie wietrzyk powieje. Wiec nie mowcie 'ADAM LEC' tylko 'WIETRZE WIEJ'...
Berburio
02-02-2005, 10:43
eh.. niech on odejdzie już... coraz starszy jest...i coraz gorzej skacze:( smutne to ale prawdziwe... odejdzie w tym roku i będzie miał sławe dobrego skoczka... w następnym będzie zajmował dalekie miejsca i reputa mu spadnie;)
spider-bialystok
02-02-2005, 13:19
eh.. niech on odejdzie już... coraz starszy jest...i coraz gorzej skacze:( smutne to ale prawdziwe... odejdzie w tym roku i będzie miał sławe dobrego skoczka... w następnym będzie zajmował dalekie miejsca i reputa mu spadnie;)
Skacze coraz gorzej? Tak się składa, że ten sezon idzie mu o wiele lepiej niż poprzedni. A tego co dokonał i tak nikt mu już nie odbierze.
Plynie sobie Wisla,
Biegnie biala "mysza",
Wiec wychylmy zdrowie,
Adama Malysza.
Ach ten golf,
I ten wasik,
Ach ten skok,
I na dole plasik.
Nie no oczywiscie jaja sobie robie.
Pamietam jak ladnych pare lat temu ojciec wolal mnie bym ogladal skoki, a mnie to zupelnie nie interesowalo. Ojciec mowil wtedy:" Z tego Malysza to cos kiedys bedzie". No i jest, bohater narodowy :D
Malyszowi zaczalem dopiero kibicowac jak zaczal zwyciezac swoja pierwsza krysztalowa kule, bylem dumny, ze jestem Polakiem. Przyznam szczerze, ze brakowalo mi wlasnie tego (zmienilo to moje szare i nudne zycie). Pamietam jak przez caly tydzien czekalem na nastepny konkurs. Z czasem popadlem w rutyne a skoki powoli, powoli zaczynaly mnie nudzic. I wtedy nadszedl sezon 2003/2004 Malysz o dziwo przestal wygrywac, zaczal zajmowac coraz to nizsze lokaty, kazdy mowil co sie dzieje? Wypali sie? Tez uleglem tym dekadenckim nastrojom, ale skoki ogladalem nadal (zrobily sie ciekawsze), ale brakowalo mi zwyciestw Polaka. I nastal sezon 2004/2005 (obecny) Mozna go skomentowac tak: "Fenomen Achonena (czyt. Kamiennej Twarzy)". I znowu nuda ciagle ten Achonen i Achonen (osobiscie to jestem pelen podziwu dla niego, ale on kojazy mi sie z czlowiekiem, ktory ma chore ambicje wrecz niezawacham sie porownac go do maszyny-0 emocji). Ale trwalo to do czasu gdy Achonenowi przeszkodzil Malysz (to bylo cos), a potem Widchoelz (chyba tak to sie pisze) i potem Malysz pokonal go dwukrotnie w Zakpanem, to bylo cos, mozna by powiedziec, ze na nowo odkrylem skoki (mimo iz pozednio uwazalem to za nude to teraz jak widze zwyciestwa Malysza to wpadam w stan euforii)
:] Hail Malysz, Hail Skoki, Hail Zakopane :]
Nightwalker
02-02-2005, 17:50
Hmmm Małysz jest Ok.
W każdym razie nie lubie skoczków narciarskich z Konga. Są tacy bezbarwni...
Nie lubię skoków narciarskich...Owszem, szacunek dla takiego zawodnika(w obojętnie czym, byle tylko z Polski) musi być, ale skoki same w sobie są denne. WHY? Nie wiem, co jest podniecającego, w tym, że ktoś kupił sobie za długie narty, i próbuje się w nich zabić...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.