PDA

Pokaż pełną wersje : Mam pytanko!!!

Tibia Cool
25-01-2004, 17:46
Bardzo szybko potrzebuje pomocy!!!
Mam szanse z Wild Warriorem na 12 levelu jestem magiem ?? :P

z czego lepiej walic explozji czy hmm!!

Merral
25-01-2004, 17:50
Nom masz ,ale... moze wal z exp

Tibia Cool
25-01-2004, 18:05
:D

Na okolo ile procent mam szanse ze przezyje??
I jak walczy wild warrior??
Z dystansu czy z miejsca?? :P

Gremlin
25-01-2004, 18:28
Na wild warior nawet szkoda HMM (mozna LMM), o explosion juz nawet nie wspomne.

Na przezycie masz bardzo duza szanse o ile bedziesz go walil z dystansu, z bliska bije gdzies jak orc warior.

- bije tylko i wylacznie z bliska,
- wystepuje w grupach!

Tibia Cool
25-01-2004, 19:00
Nie bylo by mi lepiej ta grupe atakowac z gfb?
:D
Da sie blokowac postac jakims czarem zeby przez to nie przeszly?
Jak sie nazywa taki czar? ;(

DarkBraver
25-01-2004, 19:22
Buhaha ;-) Wold Warior Wali Jak Orc Warior ;-)
Jak zyje on mni eniigdy ni etrafil <nawet jak gralem palkiem>, jest slaby strasznie, moze ma troche panca i mag troche dlugo walilby go z bliska, ale bez przesady ludzi.. knighci na 9 lv tam expia <mowie o obozie obok kazo>

Tibia Cool
25-01-2004, 19:34
Powiedzcie mi jeszcze gdzie sa te wild warrior bo nie wiem a chce tam isc!!!

ps.Ile jest za nie go exp,jest w nim cos wartosciowego?

Olga Sorc
29-01-2004, 15:15
Nom masz ,ale... moze wal z exp
hahahahaha o co chodzi w tej wypowiedzi :D:D
Masz szanse na spokojnie tylko uważaj jak bedziesz na ww nie idz za duzo w lewo bo wyjdzda ci 2 archery warrior i cos tam jeszcze.

Byrekpl
29-01-2004, 16:51
Według mnie zabiłbyś go na luzie 8) Tylko musisz troche uważać bo wali z dystansu. ;)

Mefi
29-01-2004, 20:09
ja na 12 lvlu druidem chodizlem na ww i biłem z bliska a miłem dragon hammer albo skullstaf nie pamiętam :D

Minevere
30-01-2004, 12:53
Ja Expie na WW ale tylko w okolicach Mostu goblinow
blisko do blank runków mam
a resp to jakies 3 WW

Khayne the dark elf
03-02-2004, 21:02
Ja Expie na WW ale tylko w okolicach Mostu goblinow

byłem tam ale nie widziałem WW ;(

Gremlin
03-02-2004, 21:08
[I]Oryginalnie dodany przez Khayne the dark
byłem tam ale nie widziałem WW ;(

Bo jest tam respawn 3 WW a zwykle czatuje tam 3-4 ludzi :)

Exp. sie tam trzepie w szalonym tempie... tak z 300 punktow na godzine.

Matik
05-02-2004, 20:18
Willd wariory moga nawet mocno bic dla słabo wyposażonych graczy występuja w 2 lub 3 sa bnawet banalne ale chodzac na OC trzeba uwarzac na zrulowane mino archery i mino magi

Bofedojo
11-02-2004, 16:24
<mowie o obozie obok kazo>
Tzn. gdzie dokladnie??Jak tam dojsc??Najlepiej daj mapke.I czy jest tam cos jeszcze oprocz ww??

Dr. Omader
11-02-2004, 17:22
Oryginalnie dodany przez Byrekpl
Według mnie zabiłbyś go na luzie 8) Tylko musisz troche uważać bo wali z dystansu. ;)

A pokaż mi takiego WW co z dystansu wali... bo jakoś takiego nie spotakłem jeszcze.

@topic: z p-setem i z war hammerem bez problemu sobie poradzisz. Wspomagaj się hmm bo exp nie ma sensu na WW.

Osobiście ci odradzam WW bo dają expa 55 a życia mają 120... Rot ma 65 HP i 40expa a dużo łatwiej go załatwisz. Co do loota to na WH masz małe szanse, aczkolwiek ostatnio coś częściej wypadają.

Jeśli chcesz sobie zrobić takiego mini hunta to radze na Outlaw Camp który jest na zachód od poh ale uważaj na rodzinke minosków. Trzymaj się prawej krawędzi pustyni a potem według mapy: Outlaw Camp (http://www.tibia.pl/outlaw.php)

Wejście do jaskini z kilkoma WW możesz zauważyć potym że jest taka prosta linia na mapie gdzie drzew nie ma na końcu jej jest dziura i kilka jaskiń z pojedynczymi i podwójnymi WW.

nightkin
11-02-2004, 17:46
Oryginalnie dodany przez Dr. Omader
Osobiście ci odradzam WW bo dają expa 55 a życia mają 120... Rot ma 65 HP i 40expa a dużo łatwiej go załatwisz. Co do loota to na WH masz małe szanse, aczkolwiek ostatnio coś częściej wypadają.

Osobiscie doradzam zabijanie WW, maja slaby atak wiec mag moze sie z nim pobawic melee+visy i do tego jakies hmmy jak ma slabe eq czy tez warriorow jest wiecej.

Do tego ostatnio loot wypada naprawde dobry - do 20gp; steel shield; brass armor i iron helmet (schodza po >100gp); war hammer jeszcze cenniejszy tyle ze nigdy nie trafilem :/

Dr. Omader
11-02-2004, 17:52
Re: UP: Wiesz każdy ma własne zdanie, powinien sam iść i sobie zobaczyć jak jest.

Co do WH z WW to jeden kumpel w setkach liczył zabite WW i nie wyciągnął WH, a drugi w 4dni wyciagnął 5 WH ostatnio...

Lord Muminek
11-02-2004, 19:01
Ja też mam 2 pytanka odnośnie WW:

1. Czy szybko biega WW ?
2. Czy znajde WW w okolicah Carlin ?

Frogowski
11-02-2004, 20:38
WW jest w okolicach carlin, jesli pojdziesz brzegiem do kopalni dwarfow, przez taki maly mostek, kiedys spotkaleem tam 2 WW.

behi
11-02-2004, 22:54
WW jest w okolicach carlin, jesli pojdziesz brzegiem do kopalni dwarfow, przez taki maly mostek, kiedys spotkaleem tam 2 WW
Z tego co pamietam to oni maja tam oboz i nie polecam jako zrodla expa.Mozna sie na nich wybrac przy okazji expowania w kopalnaich.12lvl sorca moga latwo zjechac... :D :D :D