zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Potwory - remake

Tana
29-01-2005, 21:50
Zawsze gdy gralam w Tibie, mialam chec cos poprawic. A to minotaury byly za male, a to czar brzydko wygladal.

W tym temacie zachecam was do umieszczania swoich wyobrazen na temat potworkow. Jakbyscie je zmienili i dlaczego? Beholder ma za malo oczu? to dorysujcie i podzielcie sie pracami.

Na poczatek, moje wyobraznie yeti.
http://img140.exs.cx/img140/9350/yout7zh.jpg

Nightwalker
29-01-2005, 23:06
<szczękoopad>
WOW ja cie mogę.... to nieprawdopodobnie wspaniałe! nei umieszcze własnych wyobrażeń, bo by wstyd był:)

Podam jako ciekawostke, ze jak byłem na koloni, to ludzie sięze mną kłócili (o rok odemnie starsi zresztą i rówieśnicy), że Yetii to niedźwiedź -_- n/c

Edit: ogon tutaj nie pasuje :)

joey
30-01-2005, 16:28
Troll jest za niski, Katana jest do dupy, a Fire sword to oblany ropą i podpalony Rapier, i Rapier też źle w tibii wygląda x(
z potworów:
hmm... nie wiem zaraz obejże na tibia.pl i zedytuje~

Kuan Ju
04-02-2005, 20:25
Ojojoj, ja to se troche ponarzekam:
katana za slaba, ice rapier jednorazowy, serpent sword sux, od kiedy lance to nie topor, great axe powinien inaczej wygladac, skull staff wyglad sux, za malo lukow, trolle za slabe, mino za maly; ghoul, gargoyle i slime za mocne; drag za slaby, gs za mocny. X(

NORMALY OBYWATEL RP
05-02-2005, 09:07
Ojojoj, ja to se troche ponarzekam:
katana za slaba, ice rapier jednorazowy, serpent sword sux, od kiedy lance to nie topor, great axe powinien inaczej wygladac, skull staff wyglad sux, za malo lukow, trolle za slabe, mino za maly; ghoul, gargoyle i slime za mocne; drag za slaby, gs za mocny. X(
A pomarancz daje za malo zycia,MPA jest slaba, A ty jestes kołek:p

A Yeti zajekur.wabisty:D

Ashlon
05-02-2005, 09:46
@Tana : daj se spokoj z historyjkami ;) Po prostu narysuj te minotaury...jesli narysujesz jakiegos tak, jak tego yeti, to na tibianews moze trafi :D Nie myslalas nigdy nad wyslaniem tam tego yeti? ;)

Asazello II
05-02-2005, 10:23
Tana tego nie zrobił/a juz to kiedys widziałem na jakiejś stronce -.-

Kuan Ju
05-02-2005, 11:29
A pomarancz daje za malo zycia,MPA jest slaba, A ty jestes kołek:p

A Yeti zajekur.wabisty:D
Wez ty mi tu bez takich, bo pomarancz wymiata :p a ja sobie tego kolka wypraszam! X(

Shanhaevel
05-02-2005, 13:22
<Me podnosi się z podłogi>... DA BEST! Piękne!

Tana
05-02-2005, 13:58
Tana tego nie zrobił/a juz to kiedys widziałem na jakiejś stronce -.-

Udowodnij.

Moge na dowod pokazac kolejne skany szkicy, jak rowniez zdjecie z owym obrazkiem przez przerobka komputerowa.

Wiec prosze... szukaj. Ja czekam.

Centaurek
05-02-2005, 14:24
:o świetny yeti!!!
Ale mam pytanko...ludzie wspominali coś o innych potworach i broniach...ja widze tylko yetiego który jest wspaniały !!!
Tana, wierze ci że to twoje prace !! Gratuluje, masz talent !!! :)

Lifeman
05-02-2005, 19:09
Tu taki dl :)

http://www.gsg.cad.pl/przyklady/smok.jpg

Randlemen
06-02-2005, 00:32
Yeti bardzo fajnie zrobiony, chociarz ja se jeszcze innaczej go wyobrażam :p . Spox, extra wmontowałeś go w tą tapetę. No ale jak coś dobrze wyjdzie, to potem jest klapa. Tak i tu. Yeti suuper ale dl słabyyy B)

Tana
06-02-2005, 12:31
Hmm... hm...
No to, tym razem pixelowki. Owy minotaur ;)
http://img209.exs.cx/img209/7227/nowymino5bx.gif

Walrock
06-02-2005, 12:42
No wkoncu minotaur wyglada jakas normalnie, a nie jak jakis chudzielec.

Randlemen
06-02-2005, 13:55
Ty, extra pomysł na wyolbrzymienie minotaura. Super Ci to wyszło. Ale skoro minotaur jest teraz taki duuży to powinni powiększyć lub zmienić wygląd Behemota ( Za duże podobieństwo ;) ). Z drógiej jednak strony minotaur choć duużo większy mógłby posiadać przymioty Cyca - jego HP, siłę uderzenia i exp. Co wy na to?

djkuter
06-02-2005, 14:01
Zawsze gdy gralam w Tibie, mialam chec cos poprawic. A to minotaury byly za male, a to czar brzydko wygladal.

W tym temacie zachecam was do umieszczania swoich wyobrazen na temat potworkow. Jakbyscie je zmienili i dlaczego? Beholder ma za malo oczu? to dorysujcie i podzielcie sie pracami.

Na poczatek, moje wyobraznie yeti.
http://img140.exs.cx/img140/9350/yout7zh.jpg
<szczęka_w_dół>
ale fajne, tylko ten ogon, ale bardzo ładne. podoba mi się

Linek
06-02-2005, 17:21
Yeti świetny, z twarzy mi trochę Chewbaccę z SW przypomina :D Minosik też zajedwabisty :D Tana, zdecydowanie jesteś najlepszym artystą, muszę to napisać oficjalnie :] Wpadam w potężne kompleksy przez Ciebie :)