Pokaż pełną wersje : I zNoWu DRAGON BALL =xD by Jugo
Jugo-ten_prawdziwy
30-01-2005, 02:45
A więc z nudów, tym razem zrobiłem dwa ruchome faki (Jeśli sie nie ruszają to należy poczekaćasz sie strona załaduje :) ) na podstawie Dragon Balla:
Duel Fire Ballkami ?!
http://members.lycos.co.uk/jedijugo/duel.gif
GAME MASTER Wpada i testuje swoją Kame Hame Hamke :D
http://members.lycos.co.uk/jedijugo/kame.gif
A teraz BONUSOWY FAKE! Zgadnij jaka to akcja i z jakiego Filmu do wygrania hu hu Nic :D
http://members.lycos.co.uk/jedijugo/wladca1.JPG
CoMmMmM... end? blz
Dawaj więcej :) nawet fajne a ta akcja to nie przypadkiem z władcy pierścieni ? :>
Vamerian
30-01-2005, 07:05
Fajne , tylko w 1 , za szybko się ruszają i fire balle lecą strrasznie szybko :) Chyba , że tak ma być
tak ma byc ;) w bajce tez tak zapiepszaja xD
"Fejki" calkiem niezle , tzn. mi sie podobaja rob wiecej ;)
mi sie wydaje ze ten bonus fake to z władcy pierścienia jak gandalf walczy z barlogiem(nie wiem czy to tak sie pisze) :baby:
Jednym slowem za***iste :P
FAjne ale sie za szybko rusza :D a to akcja z wladcy pierscieni... x)
heeh za***iste fake :baby:
Pienkna Knight
30-01-2005, 13:22
Bonus to chyba z Władcy Pierściania
A Faki są bardzo fajne, lecz zbyt szybko, racja, że w bajce też zapiepszało to,lecz tu to ledwo widać, za szybko, ale pomysł plus wykonanie 8/10 GRATZ
Bardzo pomysłowe!
Tylko gdyby wykonanie bylo troche lepsze :(
Venderer
30-01-2005, 13:45
Zarąbiste!! Czekam na więcej!!!
A bonus to oczywiscie "Lord of the Rings" hehehe gratz
Dowizul z Inferny
30-01-2005, 14:21
no no nawet fajne lajlepszy ten z lotr
Meeen1991
30-01-2005, 14:37
ALe wypassss...aaaa jazda :evul:
Fajne ale ten ostatni czensto sie powtarza :p
A teraz BONUSOWY FAKE! Zgadnij jaka to akcja z jakiego Filmu do wygrania hu hu Nic :D
http://members.lycos.co.uk/jedijugo/wladca1.JPG
Ehh........
Mistyczny
30-01-2005, 20:20
KaMeHaMeHa ROX!
Shardzik
30-01-2005, 20:25
@jugo
Cóż (cusz :P) pomysł nawet fajny , ale wykonanie nie te, gif się za bardzo rusza, widac że njesteś jeszcze nowicjusz w animowaniu :P...
Jeżeli rysunki wykonujesz w paincie i kopijesz do GIF Animatora (bo pewnei tak jest ) To polecam polecenie: Ctrl + A (zaznacz wszystko) później Ctrl + C (kopiuj) później Alt + Tab (przełączanie pomiędzy programami) do Animatora i na końcu Ctrl + V (wklej) Gif zyskuje na jakości bardzo dużo...
<końcowa porada>Żeby nie przemieniać mozolnie czasu klatek (frames) wystarczy nacisnąć przy niezaznaczonym obrazku Ctrl + D , wpisac w okienko wartość klatki, i dac przycisk 'apply to all frames'.
W większości Animatorów to działa, przynajmniej w Selteco Bannershp Gif Animator 4.5 :P (którego sam używam)</końcowa porada>
Danuneko
30-01-2005, 20:39
To jest doskonałe rób więcej a jak już wszyscy zgadli bonus z LotR'a
Heh. bonusowy screen - lotr
more plx !!!ZARABISTE
Stefan12532
31-01-2005, 12:09
@jugo
Cóż (cusz :P) pomysł nawet fajny , ale wykonanie nie te, gif się za bardzo rusza, widac że njesteś jeszcze nowicjusz w animowaniu :P...
Jeżeli rysunki wykonujesz w paincie i kopijesz do GIF Animatora (bo pewnei tak jest ) To polecam polecenie: Ctrl + A (zaznacz wszystko) później Ctrl + C (kopiuj) później Alt + Tab (przełączanie pomiędzy programami) do Animatora i na końcu Ctrl + V (wklej) Gif zyskuje na jakości bardzo dużo...
<końcowa porada>Żeby nie przemieniać mozolnie czasu klatek (frames) wystarczy nacisnąć przy niezaznaczonym obrazku Ctrl + D , wpisac w okienko wartość klatki, i dac przycisk 'apply to all frames'.
W większości Animatorów to działa, przynajmniej w Selteco Bannershp Gif Animator 4.5 :P (którego sam używam)</końcowa porada>
good porady jak jeszcze sie nie myle to w takich programach mozna zmiejszyc szybkosc poruszania sie gifa. a co do fejkow to...
Wyrabiste more plx :P
Masterusz Tedeusz
31-01-2005, 17:42
Z A J E F A J N E ..... NEXT PLX 8o
A przy okazji to ostanie to ze Star Warsów :D ( to gdzie moje nic ? :p )
No a jakim programikiem zes to zrobil ?? moze tez co sprobuje zrobic :]
Willy The Dark Druid
31-01-2005, 18:12
mi sie 3 obrazek nie rusza a pozostałe sie ruszają :D WYPAS DAJ WIENCEJ!
mi sie 3 obrazek nie rusza a pozostałe sie ruszają :D WYPAS DAJ WIENCEJ!
Noob'ku bo to nie ma się ruszać ^.-...Spoko daj teraz walke Majin Vegety z Goku :evul: Chciałem dodać, że Barlog miał też bicz :D
Willy The Dark Druid
31-01-2005, 21:16
Noob'ku bo to nie ma się ruszać
Skond miałem to wiedzieć? Nikt tego nienapisał :D
Shardzik
01-02-2005, 15:39
good porady jak jeszcze sie nie myle to w takich programach mozna zmiejszyc szybkosc poruszania sie gifa. a co do fejkow to...
Wyrabiste more plx :P
Chciales raczej powiedziec szybkosc przeskakiwania klatek, o tym też tam powiedizałem...
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Isair of Xel'Rash
03-02-2005, 11:27
W dwóch pierwszych sa śmieszne trzęsiawki :P
A trzeci to Władca Pierścienia
Ogólnie bardzo fajne
Calkowicie sie zgadzam z Adamsikiem :]
LESZCZ tak mnie zwą
B) B) B)
Cor Tibiarz
12-02-2005, 09:53
Zajefajne sa te fireballki, ale to kamehame troche za szybko chyba B)
Magical Trevor
12-02-2005, 10:05
rzadzisz stary, te fake'i sa zarabiste
Takie Sobie Coś z Julery
12-02-2005, 12:14
super, ale mam 2 zastrzeżenia
1-za szybko!!!
2-czemu gościu na pierwszym fake`u tuptają nogami??!! 8o 8o 8o
a bonus z LoTR.... :o ciężko było się domyśleć :P
szymon13
07-02-2006, 19:51
no to ja mowie ze mam znowu iksy i NIE MOGE OCENIC JAK NIE MA OBRAZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 :] dobra juz sie uspokoilem. ale to troche dziwne ze "inni to widza a ja nie":o
@up:
Nie widzisz bo to są obrazki z 30.01.2005 więc już dawno poszły sobie z serwera.-.-"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.