zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Cycki

Stopa
30-01-2005, 10:21
Witam was, jestem paladynem, 18 lvl skile 54/44 i zastanawiam sie czy warto chodzic na cycki ze sperami(z tarcza wtedy) i troche potrenowac poneiwaz uciazlwie jest trenowanie z dwarfami badz rotami.
co mysliscie o tym pomysle? czy oplaca mi sie? czy nie jest za duze ryzyko? jest to moja pierwsza postac wiec nie jestem jeszcze dobrze zorjentowany.
czy chodzic na cyce tylko z lukiem?
pozdro :)

Mastersss
30-01-2005, 10:28
w sumie to optymalnie na cyce z dobrym eq idzie sie od shielding 50.. ale na twoim miejscu sprawdzil bym na pojedynczym respie....(eq k-set... i dobra tarcza)

Witifi
30-01-2005, 10:29
masz jecze zamaly shiellding zaduzo bedzie ci szlo uhów i vity zrób sobie 50 shiedling na rotach trenujac na nich jakim swordem czasami sword dla palka sie przydaje mialem kidys palak 27 lvl ale red skull itp huntowany przez 10 osbó to se odpuscilem

Rankor
30-01-2005, 10:35
1. szukaj
2. Shielding powinien byc minimum cos kolo 50-55 + dobra tarcza.

@edit
afff im to slow ;p

Stopa
30-01-2005, 11:19
acha, dziekuje za te wypowiedzi, jednakze o jaka tarcze wam chodzi?:)
prosze brac pod uwage ze jestem stosunkowo na nowym swiecie wiec te ceny czasami moga zabic:)
Dragon shield idzie za jakies 13k:) powinienem miec tyle po Desert Q.
czy moze wystarczy Guardian Shield?
teraz mam Dwarfen Shield. co mi radzice?
pozdro :)

Wojtek czyli orc
30-01-2005, 11:26
Wiecie co ja knightem na 20 lvl mam skille 48/43 i ostry eqp:
-GS
-K arm
-Warior helmet
-p Legi
-l boots :/
-Scarf
-crystal ring
I JAKOS CYCE WICINAM BEZ PROBLEMUW MOZE NA 5 IDZIE MI 1 - 2 UHY I SIE NIE BAWIE WIEC KNIGHT ROX!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stopa
30-01-2005, 11:46
zlociutki nie poruwnuj knighta do paladynka :)
wogule masz lapszy EQ wiec odbieraja ci znaczaco mnie niz mnie, a jesli ide na nie z lukiem to masakra :p
tylko nie wiem dokladnie czy trenowac na nich. tu jest ten caly klopot. bo jak cos to bp uhuw . tylko ze jestem nowy to musicie mnie za reke prowadzic ;)
podpowiedziec jaka tarcza byla by najlpesza. to ze tylko jeden resp anie np. 3 to wiem wiem B) nie jestem glupi przeciez ;)
pozdro