Pokaż pełną wersje : Gdzie skillować
Dobijasek
30-01-2005, 15:14
B) Mam pytanko, gdzie można skillować i na jakich potworach do danego lvl???? B)
Na początek to trole a póżniej dwarfy i ludzie
Dobijasek
30-01-2005, 15:32
:cup: albo z danym lvl i danym skillem to gdzie i czym mam trenowac :cup:
Chessterr
30-01-2005, 15:33
Odezwi sie do mnie na gg. Musze znac sytuacje gdzie mieszkasz jakie skille i cala reszta. Za malo informacji. Numer gg muj to:
5904840
Chessterr
30-01-2005, 15:48
Poczytaj tyle poradnikuw jets mapy i wszytko jet tam opisane. tyle poradnikuw a ty juz znowy nowy teamat ja ci nie bornie ale powinnienes madrzejsze te teamtyX(
na początku trole do skili 40/40 potem roty 55/55, potem dwrwy gdzies do 70/70 a potem minosy możesz, albo cyce, ja osobiście ze skilami 68/68 trenuje sobie ze slimami, mojim zdaniem bardzo dobry train zycia nie tarce a w potwora udeżam wystarczająco często żeby była maksymalna wydajnośc treningu, tlyko afk nie można być zbyt długo bo dość szybko gina te klony slima i musisz cały czas nowego bić
Toowreck
30-01-2005, 17:34
omg co ty pieprzysz na skillach 70/70 na minotaury......lol na takich skillach i z dobrym equip to raczej cyce tluczesz, na soldki lepiej isc albo sprobowac guardy ale to juz gooooooood equip
czlowieku co ty mowisz ja palkiem na 9 lvl skille 40/40 solowalem dwarf soldy i masowo dwarf guardy w teamie , i cyce z daleka z kuszy
Skillować to możesz na wszystkich cienkich potworkach (roty,dwarfy,minosy) a na PvP to można walczyć z wszystkimi graczami na każdym skilu, aha,
dwarfy to od 40/40, roty 50/50, mino 70/70...
@up
on mówił o SKILLOWANIU, nie EXPOWANIU
uleglem jak mozna 50/50 na roty noob zerowe nic
ja osobiście ze skilami 68/68 trenuje sobie ze slimami, mojim zdaniem bardzo dobry train zycia nie tarce a w potwora udeżam wystarczająco często żeby była maksymalna wydajnośc treningu
Hmm, slim może zrobić chyba 6 klonów, każdy bije mocno, dwa ciosy idą na tarcze czyli 4 idą na zbroje. Slimy przesuwają przedmioty więc nie ma możliwości na zablokowanie dwóch. Więc train ze slimami nie ma większego sensu. Tak wogóle to one biją mocno więc traci się dużo HP a ryzyko deada jest raczej wysokie.
uleglem jak mozna 50/50 na roty noob zerowe nic
Można trenić na rotach i do większych skilli, zależy od cierpliwości trenującego.
Chessterr kup sobie słownik:D
Proponuje do 30 lvl skillic na dwarfach tudzież można na cycach(żadkos ie spotka ludzi skillujących na cycach)
Można też poprosić kogoś aby przywołal monka albo Ghula i wszystko
skills od "17"/"17"<rooks skills> Do 52/52 spokojnie na trolach.65/65 dvarfy albo roty <te drógie bardziej preferuje> potem na skillach wiekszych 70/70 mozna dalej trenic z mobkami i POLECAM to : ) ja na skills 87/85 trenie na Mino i % skills szybko skacza obnizajac czas na skills :P
ja odrazu jak wylazlem z rooka to trenowalem z dwarfami, tylko trzeba miec sporo food zeby nie zginac zanim 23/23 ci nie wpandnie bo mniej wiecej na takich skillach dwarf juz bardzo zadko wjedzie. na dwarfach do 50/50 pozniej mozna z soldkami trenic. cyce to moze dla knighta, bo palek to chyba z 55 def i d-shield przynajmniej zeby nie tracic hp.
albo sprobowac (skillować na guardach) guardy ale to juz gooooooood equip
OMG po****lo cie ?? guardy wiesz to chyba że ktoś ma skille po 150 i z mms.
Drragon Master
31-01-2005, 11:47
Skillować najlepiej na rotach od 20/20 (serio). Jeżeli jesteś w Venore to spokojnie mozesz isc na roty i poskillowac bo naprawde szybko ida. Ja byłem na nich sorkiem z eq dark helmet, plate armor, plate legs, dragon shield i dragon hammer. Pojedynczy rot nie zabieral mi praktycznie nic. W grupie radzily sobie lepiej :P ale wystarczyło pobiegać i wybijać pokolei. Jeżeli ktos by sie pytal to mialem skille 18 w clubie i 19 w shieldingu :P. Pallowi lepiej będzie z jakimś blokerem co woli żeby mu shield skoczył. Odradzam chodzenie ze spirami, ponieważ gdy trafi się większa grupka... to nie ma czasu na podnoszenie tylko ucieczka. Z knightem nie ma problemów, bo może się wybierać prosto z rooka na Roty, jednak powinien sprawić sobie dwarfen shielda i p-set no i jakiś mieczyk (spike, serpent), to wtedy nie będzie żadnych problemow. Skille będą leciały aż miło :]
Co do tych minosów... skille 70/70 to lekka przesada jeżeli wybieramy się na zwykłe :P ja radzę 60/60 - 65/65 i dobry eq żeby iść na mino guardy. Mój kolega chodzi na nie z knight armorem (miał farta - znalazl w trupie -.-), warrior helmetem, k-legs, zwykle buciki, fs i c-shield (chyba). No i jakos sobie radzil (40 lvl ma). To tyle.
Pozdrawiam
OMG po****lo cie ?? guardy wiesz to chyba że ktoś ma skille po 150 i z mms.
To chyba ciebie po****lo!!! Ja ze skillami 73/72, 38 lvl bs i crown shield, czesto biegam na guardy, tylko trzeba brac gora 2 na siebie bo inaczej jest cienko, ale ogolnie exp leci szybciutko i wcale duzo uh nie schodzi, a jak sie pujdzie z kumplem 2 knightami to wtedy jest juz niebo
:D
Jerkov Thundersword
31-01-2005, 19:07
Wszystko zalezy od profesji i serwera (pvp, non-pvp).
To chyba ciebie po****lo!!! Ja ze skillami 73/72, 38 lvl bs i crown shield, czesto biegam na guardy, tylko trzeba brac gora 2 na siebie bo inaczej jest cienko, ale ogolnie exp leci szybciutko i wcale duzo uh nie schodzi, a jak sie pujdzie z kumplem 2 knightami to wtedy jest juz niebo
:D
HuahaHAUAHUahauahAU wogle przeczytałeś co ten typ napisał ? Że skillować na guardach o to mu chodzi ja szczeże odradzam skillowania na guardach :D:D:D Tak jak powiedziałem chyba że ktoś ma 150 skill i treni z MMS.
ciemne dropsy
31-01-2005, 19:23
IoIoIoIoIoIoIo
NoOb AlErT.
Skillowac na guardach... mmmmmmmmmmmm od skilli 73/72 mmmmmmm co ile guardow uzywales uh przy treningu? Najpierw sie czyta a potem dopiero odpowiada na tematy.
ontopic: Moj qmpel przy skillach )knight_ spokojnie trenuje sobie na dwarfach ze skillami 74/73 i 33 lvlcem.... Ale to juz w sumie moim zdaniem lepiej trenowac sobie na minoskach, wiekszy def i rzadziej padaja... Ale i tak najlepiej mu sie trenuje na przywolanym przezemnie monku xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.