Pokaż pełną wersje : Isle of Kings
zbik polny
30-01-2005, 16:44
Chcialbym aby ktos mi powiedzial co trzeba zrobic zeby przejsc przez drzwi z jakas czerwona klamka w swiatyni naprzeciwko Costella tego kapturnika slyszalem ze tamtedy mozna dojsc do ghostland i nie trzeba placic bo sobie weszlem na monki :/ i musze placic 1k a tak to bym se tym tunelem chodzil jesli ktos wie to prosze o odpowiedz bo szukalem wszedzie i nikt nie napisl co trzeba zrobic zeby przejsc przez te drzwi z gory thx
Trzeba odpowiednio pogadać z Costellem, ale jak i o czym to już raczej zachacza o quest spoiling i ja Ci tego nie powiem. Nie będziesz sobie tamtędy chodził do ghostlandu, po drodze stoją armie dsów, ghuli, monków i tłumy banshee. Lepiej zapłacić 1k:).
zbik polny
30-01-2005, 17:16
Trzeba odpowiednio pogadać z Costellem, ale jak i o czym to już raczej zachacza o quest spoiling i ja Ci tego nie powiem. Nie będziesz sobie tamtędy chodził do ghostlandu, po drodze stoją armie dsów, ghuli, monków i tłumy banshee. Lepiej zapłacić 1k:).
aha thx ale moj qmpel nic sie do niego nie plul a se wchodzi spokojnie nie fiem jush o co z tym chodzi :/
Volerasi
31-01-2005, 23:00
a ja mam pytanie co jest wogule na isle of the knight jakies potwory quest czy co.?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.